25 martie 2022

Detabuizare, descovoiere

 

4 comentarii :

Anonim spunea...

Amerika:

https://media.gab.com/system/media_attachments/files/100/750/424/original/540c30b097d0d222.jpeg

Riddick spunea...

Daaa, unu' şi unu', "pă sprânceană". Da' a aflat şi goyimea.

Gabriel spunea...

Păcat ... derapează într-un antisemitism delirant, ar putea să-și pună și el wolfsangel pe mânecă. Relațiile ruso-israeliene sunt bune, Rusia este o țară antifascistă iar acest gen de povești vor rămâne marginale în Rusia. Nu poți să pretinzi că denazifici Ucraina și să tolerezi ce visează Roșca.
Relațiile ruso-israeliene sunt bune, Israelul nu a sancționat Rusia, e un aliat american important care n-a făcut-o, alături de Turcia. De asemenea, premierul Benett e acceptat ca mediator de Putin, ceea ce indică un nivel ridicat de încredere, chiar dacă Zelenschi e evreu.

Riddick spunea...

Văd că "insistă", dar tema a fost tabuizată şi trebuie reintrodusă în mainstream. Cât despre "fasciştii" din Ucraina, nu mai insist - a se vedea originea etnică a sponsorilor lor (Kolomoiski et al) şi cea a unor vârfuri din al III-lea Reich şi de ce a fost "targetată" atunci populaţia evreiască asimilată, "restul" fiind mai uşor convinsă să emigreze în Palestina, viitorul Israel. Sunt bune relaţiile Israel-"cercul Putin", militar sunt inamici, să nu fim naivi...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: