08 octombrie 2021

... iar în fundal se aud vuvuzelele şoşocilor şi lazaruşilor

Microfonul vorbitorului este foarte probabil unul direcţional, astfel încât sabotajul acustic este aproape total contracarat. Sunt relatări că vuvuzelele s-ar fi intensificat exact când vorbea generalul Radu Theodoru.


Despre mitingurile paralele care au parazitat şi, parţial, sabotat mitingul principal, puteţi citi aici şi aici.

Ceva nu-i în regulă cu Fundaţia Ortodoxă Arsenie Boca. La contul lor YouTube a apărut acest clip, dar şi un alt clip care-i promovează exact pe falşii recent-naţionalişti "veniţi din sfera bancară, a Clubului De la Roma", cum le zicea în primul clip generalul Theodoru. Pâi când îi vezi acolo alături pe Călin Georgescu şi pe Daniel Roxin, înţelegi imediat despre ce-i vorba. Ar mai intra aici şi Dan Puric şi vechea şulfă iliescistă Dorel Vişan. Florin Zamfirescu de asemenea deşi mai puţin evident, disimulează mai bine. Lansare discretă, a unui... ONG? partid? cenaclu? cu nume "greoi-politic": Pământul Strămoşesc. Nu "în sine" are ceva numele respectiv, ci contextul folosirii lui.

4 comentarii :

Unknown spunea...

Sunt în CARANTINĂ INFORMATICĂ de aceea nu am mai răspuns PREZENT la apelul pe acest BLOG. Urmăreşte postările de aici https://www.facebook.com/media/set/?set=a.118757069983825&type=3

Riddick spunea...

Da, o să mă uit şi acolo.

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI , o singura concluzie : HOHAVELE ! Pai cat de nebuni sa fie politicienii nostri de kakat incat sa dea vrabia din mana pe cioara din par mai ales ca , nu se stie si-n plus , au si ei planuri pentru bunastarea lor si-a celor dragi pentru...macar patru ani de aici inainte ?! Nu-l inteleg pe boul ala teutonic daca face pur si simplu pe prostu , sau ...o face la deruta avand deja un helicopter cu motoarele pornite in grajd la Cotroceni .Pe Ciolos nu pot decat sa-l aprob mai ales ca a mai fost odata PM intr-un guvern tehnocrat iar " realizarile sale " de-atunci sant egale cu 0 absolut . 0 atunci + 0 acum = 00 adica , fix poza de pe WC-urile publice din Hexagon . M-a bucurat faptul ca , in sfarsit unchi-su a marturistit faptul ca...la sprijinit in calitatea-i de ruda ." Prafu sa se-alega de acest cuib de vipere " , cum ar fi spus Elena Ceausescu !

Riddick spunea...

Da, PRAFUL. Bine zis.

-------

DUDA ZILEI

PSD zice că desemnarea lui Cioloş este "primul pas spre alegerile anticipate". Şi că nu va vota un guvern Cioloş.

PnL îl trimite pe Cioloş să negocieze cu PSD şi AUR, "că aia e de fapt acum, majoritatea" - deci, nici PnL nu va vota pentru.

UDMR zice că "i-ar fi foarte greu să voteze pentru" (Cioloş).

Numai USR, UDMR şi AUR au venit cu propuneri concrete pentru premier (AUR, cu impostorul C. Georgescu!). Suspectez un joc comun PSD-PnL-UDMR ("Kelemen-premier", propunerea UDMR, a fost desigur la derută). Ne vom convinge destul de repede despre ce este vorba. Cioloş ar putea să-şi depună mandatul mai înainte de votul de învestire ("n-am reuşit formarea unei majorităţi").

PSD va trebui să voteze contra la prima învestire (care-o fi), să continue să nu propună propriul premier-candidat la următoarele consultări, şi să voteze contra celei de-a doua propuneri a lui Iohannis. "Dacă asta vrea: anticipate".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Neagu Djuvara, 2011:
Rep.: Și s-a transmis din generație în generație talentul ăsta?
N.D.: Domnule, culmea culmilor, s-a transmis așa de bine încît țărănoii care sînt acum la putere au reluat din dibăcia boierilor care o aveau din tată în fiu de șase sute de ani. Dacă Europa funcționează din ce în ce mai bine, eu vă garantez că în cincizeci de ani președinte al Uniunii Europene ajunge un român.
Rep.: Dar noi sîntem o țară mică, nu prea contăm…
N.D.: Da, dar să știți un lucru, nu va fi o supremație a celor mai mari puteri, Germania, Franța, Marea Britanie. Va putea fi ales președinte sau premier al UE tocmai cineva dintr-o țară mică. Franțuzul n-o să vrea să fie un neamț, neamțul n-o să vrea să fie un franțuz, italianul n-o să vrea să fie un spaniol. Dar un românaș, un ceh, un polonez va fi admis."

Neagu Djuvara, 2015: "Liniștea mea sufletească este că nu mai există națiuni în Europa. Noi nu vom mai fi români, ungurii nu vor mai fi unguri, polonezii nu vor mai fi polonezi, toată lumea va fi european, și nu numai european, ci un european americanizat, fiindcă pecetea americană, științele moderne – internet, telefon - au măturat diferențele dintre popoare. Așa că nu mai am nicio îngrijorare că noi nu mai suntem români. Noi suntem europeni. Și niște europeni supuși influenței americane."

 

Postări populare: