09 mai 2021

Precum Vrăjitorul din Oz: nu "un geniu rău, atotputernic", ci o aschimodie care stă ascunsă după o perdea şi-şi îngroaşă vocea

"A storm is coming. Our storm! And when it arrives, it will shake the Universe. Emperor - we come for you! We come for you!"

Paul Atreides / Muad'Dib, Dune

 

Tot mai puţini, tot mai expuşi. Tot mai previzibili. Încolţiţi.

Asta nu înseamnă însă a le subestima capacitatea de a face rău. 

 

"Watch Within the Next 24 hrs" - It's Already Happening But People Don't See It

(apare şi expresia - universală - "În ţara orbilor, chioru'-i împărat": ne vor orbi; sau măcar muţi)

11 comentarii :

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI . Asta-i chiar pe bune adica...chiar este ceva serios sau doar o harneala de doua parale ? Ar fi de ras insa , este de...TOT RASUL !!! Cum dracu sa faca asa ceva ca de declaratii politicianiste ...m-am cam saturat si , astept dreptatea lui Dumnezeu caci de la oameni... Aia care au facut acele declaratii la Porto , aia stiu oare care-i diferentza dintre salariile/castigurile din munca dintre " oamenii muncii de la orase si sate " din Romania si cele din tari tot ale UE dar numite FRANTA , GERMANIA , ITALIA , SPANIA...chiar si GRECIA ??? In plus , cum doamne iarta-ma poti obliga un om de afaceri eventual , un profesionist al afacerilor sa remita unui roman { caci si Romania este membra a UE } un salariu asemanator sau cel putzin egal cu cel pe care-l primeste un francez , german sau mai ales un macaronar ?! Pai in secunda doi...s-ar duce dracului to acest eshafodaj de lut pe care se sprijina acest colos numit U.E. , s-ar duce dracului guvernele si politicienii in cateva secunde !!!

Anonim spunea...

La my angry rants , am citit toata postarea din 2 Mai . Primele doua fraze : fara cusur chiar daca , continuarea este proprie domnului Capsali .Intrebare : crezi ca , este posibila aparitia unui partid nationalist , conservator-nationalist in aceasta Romania sufocata deja de mancatori de kakat ce-si zic nationalisti . Fireste , ti-am mai adresat aceasta intrebare si alta data insa...insist pe tema .PSDragnea , va fi categorisita drept un accident al " istoriei recente " romanesti la capitolul : asa NU iar de asta sunt mai sigur decat de eliberarea astuia care , mai devreme sau mai tarziu se va produce . Pacat ca nu-l elibereaza doar cu izmenele dupa el { o imposibilitate atata vreme cat exista paradisuri financiare } , atunci sa-l vad daca va mai avea aplombul pe care-l avea ... inainte de-a fi priponit si el dar si altii ca el .

Anonim spunea...

Daca va venii o storm cu viteze de 1000 km/h , daca unora le-a intrat in cap o prostie nu le va pasa nici cat negru sub unghie vor continua sa dea impresia ca-i intereseaza soarta altora si , culmea , unii chiar ai vor crede fix asa cum l-au crezut pe vanzatorul de iluzii ascuns dupa o perdea , si-n special paiatzele si " oamenii de fier ". La Dorothy sau Toto , chiar n-am pretentii : calatoria pe aripile vantului taman in Kansas...i-a cauzat probleme la mintea capului iar Toto...ala-i doar un caine !

Anonim spunea...

Bine ca-mi adusei aminte la vreme !Daca ai vazut parada de 9 Mai a lui Putin , arunca-ti o geana pe blogul alora de la
inPolitics.ro si-ai sa vezi ca , si-colo parerile oamenilor de rand , difera de-ale oamenilor ce se pretind a fi mai dumnezei decat insusi Dumnezeu .

Riddick spunea...

Chiar aşa au şi zis.

- - - - - - -

DUDA ZILEI

Declarația de la Porto a liderilor UE:

"Ne angajăm să susținem salarii echitabile, să luptăm împotriva sărăciei"

Haidi, bă, cine să vă mai creadă?! După aproape trei decenii de la începerea "procesului de lărgire", voi acum vă apucaţi să promiteţi iar?

Pâi când mai creşteţi salariile alea? Că au rămas diferenţe şi mai mari de 3:1 între "vest" şi "est". Inclusiv în firmele "investitorilor strategici (europeni)" din periferie.

- - - - - - -

Adevărat, "trebuie un ce avantaj" pentru nişte investitori, gen salarii mai mici... aici, dar la 3/4:1 (de fapt, INVERS!), e prea de tot.

"PSDragnea" (la bilanţ...) a ţinut treaba-n loc, lăsând doar impresia că "este aproape ce trebuie". Chiar dacă - poate - unii de pe acolo chiar au fost bine intenţionaţi. Dar "cu doar atât" - nu-i destul. Sunt curios ce va face Dragnea "la ieşire". Din ce în ce mai curios.

http://riddickro.blogspot.com/2021/05/my-angry-rants-27.html

Am socotit ca bună comparaţia cu "Oz".

Am văzut ("foarte parţial") parada, mă uit şi la Inpolitics. Parada nu mi s-a părut "ameninţătoare", mesajul nu s-a adresat atât exteriorului cât ruşilor, şi mi s-a părut că încerca să emane (cu succes) "o stare de încredere în forţa naţiunii".

Anonim spunea...

https://www.colpipe.com/about-us/our-company/executive-team#
sau
http://gas-utility.com/media/1167/kolar.jpg?width=300

Angela Kolar este vicepreședinte al serviciilor de operațiuni și director de risc al Colonial Pipeline. Numită în această funcție în iunie 2017, Angela supervizează funcțiile de risc, siguranță, conformitate, integritate a activelor, formare tehnică, gestionare și implementare a proiectelor și sistemelor de gestionare a siguranței ale companiei.

În 2004 s-a alăturat echipei Colonial în calitate de contabil principal și, de atunci, a trecut prin diferite poziții de conducere, inclusiv director de eficacitate organizațională, director de conformitate, director de operațiuni și director de afaceri. Înainte de a lucra la Colonial, a ocupat poziții la o firmă de contabilitate publică și, ulterior, la compania farmaceutică globală Pfizer Inc.

O contabilă, care probabil că nu a auzit niciodată de Disaster Recovery, pusă în fotoliul de Chief Risk Officer! Și BOOOOOM!

https://blog.koddos.net/ransomware-attack-on-colonial-pipeline-causes-shutdown/

Un contabil american:
O contabilă cu trecutul ei nu merită rolul de Chief Risk Officer. Acesta este un rol extrem de important, care necesită experiență reală. Ea a fost nenorocita de șefă a eficienței organizaționale (She was the fucking chief of organizational effectiveness). Nu există o poziție mai inutilă și mai de rahat decât asta (There is no more worthless bullshit position than that). A fost ridicată la această poziție pentru că are un vagin. Ăsta e singurul motiv. Acum, administrația și-ar dori să fi avut un bătrân tech guy cărunt în acel rol, dar nu o pot concedia pentru că sunt woke.

ALPHARETTA, GA (10 AUGUST 2020) - Secretarul american al Transporturilor, Elaine L. Chao, a numit-o pe Angela Kolar, vicepreședinte al serviciilor de operațiuni și director de risc al Colonial Pipeline, în calitate de reprezentant al industriei în cadrul Comitetului pentru standarde tehnice de siguranță a conductelor de lichide periculoase.

Elaine Lan Chao is an American businesswoman and politician. A member of the Republican Party, Chao served as Secretary of Transportation in the Trump administration from 2017 to 2021, and as Secretary of Labor in the Bush administration from 2001 to 2009. Elaine Chao was born in Taipei, Taiwan on March 26, 1953, and immigrated to the United States when she was eight years old.

Majoritatea firmelor occidentale, deși avertizate de riscurile la care se expun fără o solidă procedură de Disaster Recovery, au ignorat sfaturile din cauza complexității și costurilor implicate (bilanțul de sfârșit de an financiar ar fi fost afectat negativ, iar președinții salariați trebuiau să-i mulțumească pe proprietarii companiei crescând profitul an de an dacă voiau să mai rămână încă un an în funcție și să-și ia bonus-urile). Așa că, ori nu s-a făcut nimic, ori s-a făcut ceva de mântuială. Companiile atacate cu ransomware în ultimii ani sunt incredibil de multe, dar nu s-a aflat (sau presa a tăcut) fiindcă majoritatea au mers pe burtă și au plătit.

America tot mai woke, inclusivă, progressistă, feministă, homosexuală, pornografică, anti-creștină (impunînd programatic și instituțional rasismul împotriva albilor) și egalitaristă când vine vorba de promovarea în funcții de conducere a cât mai multor imbecili, cretini, degenerați și bolnavi psihic în defavoarea specialiștilor competenți profesional dă din colț în colț, calcă în străchini și nu ratează nici o ocazie să se împuște în picior. Încep să cred că numeroșii dușmani pe care și i-au făcut americanii în ultima sută de ani (nemții, rușii, vietnamezii, japonezii, lumea arabă, chinezii, sârbii, toată America Centrală și de Sud etc.) au înțeles că Imperiul Satanic nu poate fi distrus decât din interior și contribuie fiecare, în mod independent, dar în complicitate tacită, la sabotarea monstrului chiar în bârlogul lui.

Ultima lovitură, Colonial Pipeline, nu se putea face fără o proastă în postul de Chief Risk Officer.

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI . Catu este totusi un om cumsecade , avand in vedere ca , putea deschide "santiere " pentru un nou canal sau...macar pentru constructia de autostrazi unde sa-i " incadreze " pe toti cei ce NU VOR AI DRACULUI OAMENI SA SE VACCINEZE . Fireste ca...mai exista si varianta de-ai impusca in masa insa...avem noroc INCA , cu Drepturile Omului pe care le sustin astia din U.E. ! Ala de la Cotroceni o fi mai pacifist sau , poate devenii oricand ...RADICAL , dupa modelul stiut deja ?!

Anonim spunea...

Riddick orice parada { adica o ocazie de-a etala arme si trupa } constituie o amenintare pentru cam oricine . Dumneata sti foarte bine asta si , chiar m-antrebam : daca lui Putin si Federatiei Ruse le da prin cap sa..." anexeze " Romania sau macar o parte din ea , deranjati de aia de la AUR , cine mortii masii ne va apara caci , ma cam indoiesc de faptul ca , Romania are macar jumatate din trupele pe care le-a etalat Kremlinul-Putin pe 9 Mai in Piata Rosie ! Sa nu-mi spui ca , ne va apara OTAN si pana se vor urnii ei , vom face treaba cu " oaste de stransura " vorba lui Stefan cel Mare ca , NU CRED : Armata Rusa is a storm , a realy storm ... mama lor de banditi !

Riddick spunea...

Primul link (cu "colpipe") nu-l pot deschide, apare "access denied" (probabil serverul vede "apelul" venit din Europa şi nu din "CONUS"). Da, tipa n-avea ce căuta pe funcţia aia.

(Cîţu tratează nevaccinaţii drept "duşmani ai poporului":

„Din punctul meu de vedere este normal ca persoanele care s-au vaccinat și care nu mai reprezintă un risc în societate să poată să își continue viața, să revină la normalitate. Dar este punctul meu de vedere în acest moment.”

„Toate scenariile sunt pe masă. Mi se pare normal ca persoanele vaccinate şi care nu mai reprezintă un pericol pentru societate să poată să îşi reia viaţa la normal.”)

Ăla de la Cotroceni devine orice după cum îi vin ordinele.

Dacă "vine ceva" mulţi vor fi bucuroşi că vom scăpa de ACTUALII ocupanţi.

Anonim spunea...

- Început de panică în SUA pe motiv de cozi sau lipsă de benzină la unele pompe.

- În paralel, câștigă tot mai mult teren suspiciunea că incidentul Colonial Pipeline e un alt inside job de tipul 9/11, scopul principal fiind introducerea unui "real name ID system on the internet".

- Problema creată: conductele de combustibil au fost luate în stăpânire de hackeri! OH, NU!
Reacție: Mnezeii mă-sii, asta ne aduce haos în viețile noastre! Guvernul trebuie să facă ceva!
Soluția: Cyber-vaccinul: controlul total al internetului; implementarea ID-ului pe internet; demonizarea Rusiei albe, creștine; monitorizarea grupurilor "teroriste ale albilor supremațiști".

- Comentariu pe internet referitor la închiderea Colonial Pipeline:
"Un tip a sunat la postul de radio pe care îl ascult chiar acum. A spus că a lucrat extensiv la această conductă. Zicea că există ZERO motive pentru ca această conductă să fie închisă. Fiecare problemă cu care se confruntă conducta poate fi ocolită (bypassed). NU este posibil ca un grup de hackeri să o închidă.

Interesant este faptul că jurnalistul de la radio (Chris Plante) l-a întrerupt imediat ce a început să explice de ce hackerii nu ar putea să o închidă. Nu este posibil pentru că există bypasses pentru acest tip de tertipuri."

- O analiză a Colonial Pipeline hoax, care pare să fie începutul planificatei pandemii cibernetice pentru care americanii vor anunța, în curând, că au deja vaccinul. Vezi:

https://dailystormer.su/do-you-remember-when-people-attacked-bill-mitchell-for-saying-buy-the-dip/

începând de la sub-titlul "More Learning".

De notat observația următoare:
Joe Biden’s female Secretary of Commerce went on TV on Sunday and said cyberattacks are “here to stay.”

- O discuție din 2012 despre o cyber pandemie globală:

https://dailystormer.su/wp-content/uploads/2021/05/2021-05-10-12.01.18-www.weforum.org-33ab4da1fb25.png

Nebunie totală.

Riddick spunea...

La o asemenea instalaţie ai obligatoriu sisteme (de comandă-control) redundante, poţi face "override" dacă unul nu mai poate fi controlat. "Treci pe manual".

Demult era-n plan vaccinarea şi odată cu ea CONTROLUL, induse de o pandemie "spontană".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: