16 decembrie 2020

Zece ani de puşcărie - au scăpat unii cu mai puţină condamnare pentru ucidere din culpă. Ba chiar cu mai puţini ani executaţi, pentru crimă.


Personajul (Marian Nuţu Cîrpaci) este de excepţie: link1, link2.

Primul link este atât de tare, încât pun şi clipul:


"RomLink este o initiativa non-profit, apolitica, avand scopul de a pune in legatura romi, activisti din societatea civila si autoritati in vederea imbunatatirii situatiei romilor.

23 de comentarii :

Anonim spunea...

" Vorbesc acum { 2017 } despre ultimele evenimente la care am participat si nu am participat desii trebuia s a particip etc . " Te contrazic Riddick : nu primul ci , TOT ce tine de acest personaj { am inteles ca tipul are si-un doctorat in nu se stie ce }, " este " ...tare !Eu zic ca , daca exista cineva care se poate plictisi urmarind clipurile lui Marian Nutu Carpaci , ala nu este roman ci...TZIGAN SADEA . Nici ma-sa lui Alecsandri , Caragiale sau Tudor Musatescu si Ion Baiesu nu putea scornicii astfel d e monologuri !La un moment dat , urmarind link-urile , chiar am avut senzatia ca tipul vorbeste atat de corect si cursiv limba engleza incat...chiar m-am intrebat : CUM dracu si mai ales CAND , am ajuns eu sa fiu un atat de bun traducator din limba engleza mai ales ca... nici nu intelegeam ce spune ?! " Secretul " l-am aflat dupa ce mi-am pierdut ziua pentru a gasii oarece filtre sunetului calculatorului pentru a distinge corect ceea ce spunea dl. Carpaci acolo . Nu-i nici un secret si nici macar acea permanenta sticla cu oarece , din care se " adapa " din cand in cand tipul , nu poate constitui un "secret " . Domnia sa vorbea in majoritatea cazurilor in..." RROMALES " in limba rromanis sau , mai romaneste spus : IN TZIGANESTE ! Ca fost traitor in Ferentari inteleg cate ceva si , abia aici intervine in cadrul " secretului " acea sticla cu...oarece .Pana si eu daca golesc o sticla cu " oarece " devin greu de inteles pentru oricine care-i ... treaz , luminat . " Legea antitziganie " , asta se vrea a fi o gluma ? Pai , pana si titulatura insemneaza altceva !Antitziganie , antitziganism...inseamna altceva decat ceea ce si-au propus legiuitorii sa ...creeeze si , chiar ma-ntreb iarasi , daca nu-i cumva o gluma . Pe domnul Carpaci l-am mai urmarit si cu alta ocazie tot la dumneata acasa deci , nu cu el si tziganiile sale am eu ce am ci , cu...specimenele care in Parlament fiind , se trezesc brusc cu dorinta de-a se caca , si apoi , toata lumea constata ca n-au facut decat un soricel . Un " soricel " care , culmea , nu doar ca irita dar pe deasupra genereaza si ...discutii la nivel de clasa intelectuala din Romania zilelor noastre . Intrebare : chestia asta a fost pusa pe tapet de catre tipii de la AUR ? Nu-i banuiesc d e rasism deoarece , insasi unul dintre copresedinti { caci au vreo trei sau patru... o adevarata tziganie } , dl. George Simion arata ca si cum si-ar fi petrecut toata viata fix in satra lui Lotreanu . De mare exceptie postarea dumitale Riddick si-ti zic merci pentru ea : mi-a " facut " ziua !

Anonim spunea...

La my angry rants : aseara am aflat si eu despre decesul lui Marius Marinescu redactor sef si initziatorul publicatiei online JUSTITIARUL .L-am cunoscut si pot spune , in afara d e faptul c-a fost un om adevarat un adevarat JUSTITIAR doar atat : DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !

Anonim spunea...

Chestia aia cu Ioh-anus , aia-i memorabila : FELICITARI !

Riddick spunea...

Mulţam! Marian Cîrpaci a frecventat "facultatea de limba r(r)omani" de la Universitatea Bucureşti, de unde a plecat dezgustat, prin anul 3. Văzuse impostura şi propaganda, şi conştiinţa nu i-a mai permis să continue. Nu reiese c-ar avea vreo (altă) diplomă de studii superioare, dar nu aia l-ar valida.

Ciudat decesul lui Marius Albin Marinescu. "Ca să nu spun mai mult". Dumnezeu să-l odihnească!

Anonim spunea...

Asta nu e o lege "antiţigănism", e o lege anti-romaneasca. E, clar, venita de afara, ca multe alte legi de genul asta, si impusa unui parlament de marionete si hoti dispusi sa voteze orice ca sa-si mentina privilegiile. Asta e democratia si asa functioneaza (Ezra Pound Quote: "Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews'"). E a nu stiu cita lege anti-romaneasca si anti-crestina de cind am intrat in Sovietul de la Bruxelles controlat de György Schwartz a.k.a. George Soros. Presiuni asupra cozilor de topor din politica au fost mereu, dar elementul decisiv au fost banii, banii aceia din hirtie pe care doar unii din UE au voie sa ii tipareasca. Taranul ala bolsevizat si megaloman de Ceausescu nu ar fi dat niciodata o astfel de lege. Oricit de mult l-am urit, trebuie sa recunosc ca refuzul oricaror tranzactii de tip cedari cultural-nationale contra bani si vagi avantaje politice a fost o atitudine sanatoasa. Isi inchipuie cineva ca dictatorul Ceausescu ar fi permis defrisarea apocaliptica a padurilor din Romania? Nicaieri in Europa natura nu a fost mai bine conservata decit in Romania dictatorului Ceausescu. Foamea si frigul din anii aia au fost consecinte ale prostiei lui Ceausescu de a imprumuta bani din Occident (cu care a fost momit) si ale izolarii lui din motive de nationalism si insubordonare. Cine se imprumuta de la banci (carduri de credit etc.) sa se roage la Dumnezeu sa fie capabil sa-si plateasca datoriile intocmai si la timp, fiindca, altfel, creditorii il vor ruina la cel mai mic semn de slabiciune. Nimic nu e mai periculos intr-o viata de om decit traiul pe datorie. Valabil si pentru state. Intrarea in UE a fost, acum cred ca se vede cu ochiul liber, o imensa greseala. Iar intrarea in NATO s-ar putea sa se dovedeasca la un moment dat a fi fost greseala fatala a statului numit Romania. Sa te oferi voluntar in linia intii a unui razboi atomic pentru apararea USA, aflata la 10.000 de kilometri in spatele tau, pe partea cealalta a Pamintului, e cretinism absolut.

Citeam undeva ca una din primele legi, daca nu cumva chiar prima, data de primul guvern bolsevic din URSS (format, asa cum zicea Putin, in proportie de 80-85 evrei) a fost pedeapsa cu moartea pentru anti-semitism. Tare, nu? Dai lovitura de stat, apoi impusti pe oricine indrazneste sa iti spuna pe nume.

Daca vrei sa provoci conflicte intre oameni care nu au avut niciodata nimic de impartit e suficient sa ii imparti in doua grupuri dupa criterii arbitrare folosindu-te de:
1. legi care le acorda unora drepturi asupra (in dauna) celorlalti
2. propaganda (politicul, massmedia, Hollywood, scoala, universitatile), care sa ii desemneze pe unii victime, iar pe ceilalti - diabolizindu-i - ca agresori vinovati, buni de spinzurat.

Cine a vazut filmul Das Experiment (which resembles Philip Zimbardo's Stanford prison experiment of 1971) intelege mecanismul.

Conflictul pus la cale prin bagarea batzului prin gard de catre ideologii marxismului economic intre proletariat (victima desemnata) si burghezie (vinovatul care trebuia omorit), esuat pina la urma in Occident - asa cum s-a vazut la sfirsitul WW1, a fost translatat si extins de ideologii marxismului cultural la conflictele create artificial - in scop de atomizare haotica - intre barbati si femei, parinti si copii, credinciosi si atei, heterosexuali si degenerati sexual, majoritarii si minoritatile dintr-o tara, albi si negri etc., vinovatul principal de data asta, care trebuie exterminat fizic (cel care a inlocuit burghezia in boxa acuzatilor) fiind barbatul ALB, heterosexual, familist si crestin. Adica, exact grupul care a creat lumea de azi, cu toata stiinta, arta si cultura ei, acesta fiind, in acelasi timp, singurul capabil sa stearga de pe fata pamintului minuitorii diabolici de bani (pretinsa elita) care pare convinsa ca e suficient de puternica incit sa instaureze sclavia la nivel planetar.

Dusmanu de Classa (partea 1/2)

Anonim spunea...

E aiuritor - si asta ma deprima si ma face sa fiu pesimist - sa vezi cite cozi de topor - in politica, massmedia, Hollywood, universitati, scoli, mai nou si dintre medici(!), care, spre deosebire de altii, au depus un anumit juramint la terminarea facultatii - se pot cumpara cu bani chiar din rindurile celor care sint diabolizati si tintiti pentru exterminare sau transformare in sclavi obedienti. Adica, tocmai dintre barbatii albi. De femeile albe nu ma mir. Femeia gindeste cu glandele si nu are ce cauta in politica, armata etc.

Promovarea frauduloasa si masiva a femeilor si a minoritarilor in politica, universitati, massmedia etc. se face cu acelasi scop: exterminarea sau transformarea in sclavi obedienti a barbatilor albi, heterosexuali, familisti si crestini.

Asta e un razboi total, pe viata si pe moarte, pe care va trebui sa il ducem asa cum romanii (cei din Roma) au dus razboiul impotriva Cartaginei. Fiindca altfel vom fi noi in rolul cartaginezilor: exterminati si iesiti din istorie.

Dusmanu de Classa (partea 2/2)

Riddick spunea...

Inevitabil, va veni Ziua Răfuielii. Nu cred că mai târziu de un deceniu de-acum încolo. Vor face o greşeală, încercând CEVA, "EI" ştiind că omenirea este în proces de trezire (awakening) şi de la un punct încolo nu le vor mai trece minciunile. Deci vor încerca "ceva", vor călca pe greblă iar coada ei le va veni în cap. ZBANGGG!

Anonim spunea...

Anonim 2{ fara suparare insa , eu am comentat primul } dar dupa cate stiu , Romania are suficiente ARHISUFICIENTE legi ce privesc discriminarea pe fel de fel de motive legi in vigoare , legi ce chiar se aplica . Nici macar Franta sau Belgia si Olanda plus Germania si Italia n-au legi atat de clare si multe , precum avem noi romanii , din pacate asi adauga eu . De fapt , sub protectia acestor legi acei " bombardieri " despre care s-a tot vorbit in cursul acestui an , si-au putut face de cap , SUB si CU protectia Politiei . Poate spune cineva ca-n tarile amintite " bombardierii " romani si-au permis , si-ar fi permis sa faca , ceea ce-au facut la ei acasa ? In Franta dracu ai lua instantaneu , trageau dulapurile alea ale Jeandarmerie Francaise in ei nu doar cu pulanele ci fix cu Glock-urile si pustile de asalt si , merg la pariu ca , nu le-ar fi fost jena chiar si sa " le calce hainele " cu blindatele din dotare fara sa-i doara capul de vreo lege .La noi , desii urmeaza si aceasta lege antitziganie pe langa cele minim o suta avute de Romania , tziganii nu romanii , se folosesc de ea ca scut impotriva altor legi existente deja in Romania insa , LEGI VALABILE si APLICABILE doar in cazul romanilor traitori si ascultatori ai legilor din tara asta d e cacat . Pentru tzigani...NU EXISTA LEGE , NU EXISTA LEGI ... si se mai mira , ma acuza se revolta si-mi reproseaza unii , faptul ca eu am idei rasiste , ca sunt de un rasism feroce ! Adica... TOT EU SUNT VINOVAT ??? Fix la fel cum avem si LEGI ce , in mod normal , nu le-ar permite maghiarilor din Romania nici sa sufle noaptea in somn altfel decat in romaneste si cu toate astea ...maghiarii fac cam ce vor ei in aceasta tara de cacat cu politicieni d e cacat iar eu , eu sunt catalogat drept...homofob , antimaghiar , extremist , legionar si chiar fascist ! TOT EU ???

Anonim spunea...

Riddick , m-am interesat { de pe NET evident } si...chiar exista o Facultate de Limba si Cultura Rromani in cadrul Universitatii Bucuresti. Fireste ca , acolo numarul de studenti ce-i urmeaza cursurile este cu mult sub numarul de studenti ce in mod normal poate da posibilitatea ca o Facultate sa-si continue/justifice activitatea deci , ma intreb zic eu justificat , cine tine cu bani acea Facultate ?De unde provin fondurile ? Fireste intrebari de om prost insa ...justificate .

Anonim spunea...

Ce zici de asta :
Paul Ghiţiu
MAZILIREA LUI IOHANNIS. A SOSIT DEJA FIRMANUL DE MAZILIRE LA BUCUREŞTI?"
Mie unul imi da oarece sperante !

Riddick spunea...

CVT ceruse o lege împotriva antiromânismului, ba chiar un fel de agenţie care să monitorizeze atitudinile antiromâneşti, şi i-au sărit (cam) toţi în cap, c-ar fi "ceva discriminator". Pâi deja este discriminator dacă ai minorităţi sau categorii sociale plasate prin lege "în afara oricărei critici". Adică, nu că li s-ar atesta prin lege "excelenţa", "infailibilitatea", ci sunt plasaţi într-o zonă unde criticii nu i se permite acces nici măcar cu argumente, şi nici chiar orientată pe cazuri concrete, nu una generică. Până acum erau doar evreii, acum se extinde - probabil până vor fi lăsaţi pe dinafară "albii creştini heterosexuali" (românii ortodocşi în cazul României).

Riddick spunea...

"CVT ceruse"

De asemenea, şi Gheorghe Funar. Ultimul, nu numai când era împreună cu CVT în PRM, ci şi ulterior. Ba chiar constant, încă de atunci.

Riddick spunea...

Fondurile? De la buget, evident. Că unora de acolo le mai vin pe persoană fizică nu doar bani ci şi ordine, directive din exterior, e partea a doua. Scopul? Manipularea "romilor" (ţiganilor).

Paul Ghiţiu speculează. "I se pare lui". Pot fi interpretate anumite împrejurări drept "indicii", dar ca să scapi de Iohannis nu prea văd "cu demisie benevolă". Rămân: suspendarea-demiterea, trimiterea în judecată pentru înaltă trădare, cazul de boală incapacitantă, ori... "soluţia JFK" (mascată ca boală incurabilă ori... nemascată deloc). Culmea, asta ultima este cea mai simplă, dar numai pentru un actor statal relevant, nu pentru vreo clică RO fie ea şi transpartinică.

https://paulghitiu2009.blogspot.com/2020/12/mazilirea-lui-iohannis-sosit-deja.html

Anonim spunea...

Cunosc demersul lui CVT si-al lui G.Funar insa , acel demers era impotriva manifestarilor extremismului maghiar care era la acea ora suficient de agresiv pentru a scoate din tzatzani orice om normal la cap numai p-aia din CE si UE ... NU . Cum spun in acel demers , propunere legislativa , nu se zicea nimic despre tziganie sau tzigani doar despre unguri iar in Romania , decat sa zici ceva contra ungurilor { CHIAR DACA ESTE ADEVARAT SI JUSTIFICAT } , decat sa-ti exprimi vreo nemultumire contra ungurilor , mai bine te duci s a te caci...este acelasi lucru .P.S. In acea perioada , demersul lui CVT a fost semnat si de ...Olguta Vasilescu-Manda si Gen.rez/ret Chelaru , membrii plini ai PRM .Evident si de altii care-s azi , fie la PNL , fie la PSD fie la...AUR .

Riddick spunea...

Că era anti-unguresc o mai ziceau din gură, dar petiţia ori proiectul de lege era mai acoperitor (sau "mai vag"), adică bine redactat ca tehnică juridico-legislativă. Şi deci, "cu atât mai periculos" (pentru antiromâni, evident).

Anonim spunea...

Mai omule , cand l-am auzit spunand zeflemitor ca " chestia cu suspendarea este fumata " era sa ma loveasca damblaua de nervi !Pai javra aia de Traian Basescu , a fost suspendat de vreo doua ori pentru pacate infinit mai marunte raportate la cele ale boului asta germanic si , pana si astuia cu toate serviciile sale in spinare , pana si astuia ai era tarshala de suspendare deoarece stia ca in acea perioada de suspendare din functie , se putea astepta cam la orice ,inclusiv la..." din cauze de boala " . Asta in schimb n-are nici o tresarire si ma-ntreb daca nu cumva-i un cyborg pe sub paltonul sau ori daca nu cumva "cineva " l-a asigurat de faptul ca , poate sta linistit caci , nu va pati nimic cat acel cineva este pe cai mari . Oricum , si orice-ar fi , mie-mi provoaca nervi la creierii mintii din cap asta-i sigur . De fapt , la asa " opozitie " asa Presedinte ca-l merita din plin ! Pacat doar d e faptul ca , de patimit patimesc tot romanii obisnuiti , mama lor de romani !!!

Riddick spunea...

Era o remarcă privitoare la AUR, care este singurul partid parlamentar care sugerează soluţia asta. Ciolacu declară "din două-n două luni" că nu se pune problema suspendării, fiindcă "România nu şi-ar permite o asemenea criză". Ca şi cum ai spune "las' mai bine stai la pat, sedat sub morfină, decât să elimini zona gangrenată, care se extinde încet dar sigur şi la final te duci pe copcă".

Anonim spunea...


© my angry rants: Dă-te prins, Prinse ("Pol")! Da' ce Puiu Popoviciu sau altii s-au " dat " prinsi ? Si-n plus , hai s a zicem ca-i arestau si ? Cu ce ma incalzea pe mine cetatean roman chestia asta ? A reusit vreodata " JUSTITIA " Romana , ANAF-ul , sa recupereze fie si-un eurocent de la astfel de oameni ? Pai astia-s in relatie directa cu insusi Dumnezeu si-atunci...la ce serveste tot acest circ ? Inca de-atunci { adica de cand si-a facut aparitia acest " print " } s-au pus intrebari si n-au fost gasite decat raspunsurile servite de catre ...cine-a stiut . In sfarsit " da-l in ma-sa " ca sa zic si eu cum zic " organele d e ancheta " ! Daca l-au saltat pe Remus Truica atunci , chiar pot dormii linistit in noaptea asta caci , oftica pe care-am adunat-o de cand tiganu' asta borat si plin de bani a babardit-o pe Patricia Kass , am s-o destainui si mortilor ! Nu c-o credeam p'aia vreo virgina Doamne fereste insa, asa ... ca chestie !

Riddick spunea...

"Ziceam". Dar interesant este că-n dosar apar Ferma "Regală" şi "Domeniul Snagov", de sute de milioane valoare, adunate. Te pomeneşti că ar urma să fie "retrocedate" Casei Duda, deşi Domeniile Coroanei erau "de stat". Încă şi mai interesantă este condamnarea "definitivă" a lui Steinmetz, duşmanul lui Soros. De asemenea, a lui Zilberstein ("piesă" mai mică dar totuşi importantă).

Anonim spunea...

Daca-i vorba despre " retrocedari " si-n special de catre " retrocedari " facute Casei...Duda atunci , m-am lamurit . Mai frate , chiar nu pot intelege chestia asta : cum mortii ma-sii de , acest actoras de duzina , acest cabotin a putut avea lipiciul asta la...madamme Margareta ! Si-n plus , n-o pot intelege nici p-asta : cine dracu mai cere din partea " familiei regale " a Romaniei atata amar d e pamant { inghitzi-ar pamantul pe toti de la fasha la barba alba ! } si domenii caci , Mihai si nevasta-sa s-au dus dracului la garsoniera aia de la Curtea de Arges iar Nicolae...da-l dracului si p-ala caci , neam d e neamul lui nu vor putea cheltui in veci ceea ce are deja ! Printzul Paul a aparut din neant caci pana atunci nici macar la Laussane nu se stia nimic despre el sau cel putzin nu s e prea vorbea despre asta , si-a aparut cam la fel cum a aparut si-acel ins care se pretindea nici mai mult nici mai putin decat fiul lui Mihai . Cel putzin Paul a a vut incapatanarea sa ramana pe felie insa ala a disparut la fel cum a aparut . SINGURUL care-a facut scandal pe tema retrocedarilor catre Casa Regala a Romaniai si...neamurile familiei Regale a fost saracu; CVT si PRM iar PSD si ION ILIESCU + ADRIAN NASTASE , au facut sluj si... mai zice lumea ca eu sunt al dracului ca-i injur , ca-i blestem pe unde apuc , mama lor de hoaste trotkiste !

Riddick spunea...

Strict pe partaj succesoral privind "Casa Regală", Prens Pol era mai îndreptăţit decât Mişu Bîl-Bîl, juridic vorbind. Tac-su', de fapt. A câştigat aproape toate procesele cu ăilalţi.

O ruşine, mai ales de la "reconcilierea" din 2002-2003, oficiată de Ilici şi Năstase.

Anonim spunea...

Omule , las la o parte domeniul d e la Bran cu Pelsul . Ala zice-se c-a fost facut pe banii Regelui Ferdinand dar celelalte... alea cum mortii ma-sii au aparut caci pe nicaieri nu exista acte doveditoare si-n plus , la vreamea cand Mihai abia incepuse sa se steraga singur la popou , Scrovistea era formata doar dintr-un loc langa padure si un fel de casa de vacanta .Adica , cat s a cuprinda o familie , cativa servitori plus corpul d e garda acre oricum ave a propria-i administratie . N-o spun eu ci Corneliu Zelea Codreanu spunea chestia asta si daca Zelea Codreanu , care era avocat si-abia apoi Legionar spunea asta in 1936 { am aflat si eu d e prin online } , cine sunt eu sa-l contrazic ? Snagov...dracu stia atunci de domeniul d e la Snagov , abia dupa ce-a devenit clar ca Romania TREBUIE ghidonata catre West si chiar urmeaza acest drum , abia dupa asta a devenit clara si chestia cu...retrocedarile . CVT s-a rasucit in groapa la ora asta iar romanii s-a dovedit : IAR AU SUPT-O !

Riddick spunea...

Au supt-o... prin batistă. :) :) :)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: