18 decembrie 2020

AMIN! AŞA SĂ FIE! Deşi am îndoieli că "noul PSD" ar marşa la combinaţie

 
Dan Diaconu
 
Nu v-a spus nimeni, dar v-o spun eu: deja se conturează în PNL o grupare (din care nu fac parte foștii pedeliști) care militează pentru pedepsirea lui Klaus Iohannis prin susținerea unui guvern PSD+UDMR. Orban încearcă să împace și capra și varza. Revenirea sa pe lista de „nominalizați” are rolul calmării vocilor care-i reproșează Plăvanului atât eșecul de după guvernarea Cioloș, cât și pe cea de acum când, ieșirile sale au coalizat votanții PSD. Încep vremuri interesante!
 
Oricum, Plăvanul e fiert, iar motivul îl veți cunoaște peste câteva zile.

https://www.facebook.com/TrenduriEconomice/posts/1317226725295955

Se va vedea pe ce voturi este ales preşedintele Camerei Deputaţilor, şi dacă este altul decât cel convenit la "ultima şedinţă de negocieri", atunci coaliţia reală este alta. De urmărit şi dacă se respectă înţelegerile şi în privinţa comisiilor parlamentare.

Nu cred că Ioh-anus ar fi renunţat (?) la Ciuciucă doar fiindcă "ar fi primit ecouri negative din partea unor lideri europeni" - ştia precis în ce s-a angajat când a început ghidonarea ăluia, de vreo doi ani încoace. Noi informaţii arată că ar putea fi Predoiu opţiunea finală "a Plăvanului", ţinută în umbră pentru momentul oportun, iar Ciuciucă să fi fost doar pe post de "iepure". Oricum, cei trei au luat lumină tot de la Licurici, sunt aduşi cu lecţia-nvăţată. Până acum Predoiu a pozat în "omul PPE-ului", sau "omul Germaniei", însă stagiile sale pe la Fundaţia Konrad Adenauer se dovedesc a fi doar acoperirea conexiunii mai importante: cea la Licurici.

3 comentarii :

Anonim spunea...

Dan Diaconu...propria functie , propriul angajat adica , cineva ca mine sau macar ca dumneata ? Sa dea Dumnezeu sa aiva dreptate insa...m-am cam saturat sa sper . Ioh- ANUS ?! , RIDDICK ESTE A DOUA OARA CAND ITI LAUD { si n-o fac degeaba } , GENIALITATEA , felicitari omule ! Nu ma laud c-asi fi nici propriul angajat si nici vreun mare cunoscator intr-ale politicii insa , parca am mai comentat pe tema asta : Romania n-avea voie nici macar in gluma sa-si numeasca un Prim Ministru si ATENTIE , nici macar un astel d e ministru al apararii : un MILITAR DE CARIERA , chiar daca acum este in retragere sau rezerva dracu sa-l ia !Ultimul care a fost la Ministerul Apararii si-a fost militar d e cariera , a fost un var de-al meu { var prin alianta } , dupa asta , s-a sfarsit cu ghidusiile deoarece , am fost acceptati in U.E. si trebuie s a respectam regulile U.E. oricata oftica asi avea eu sau dumneata pe ei . Chiar i-asi intreba pe aia de la Curtea Constitutionala sau Curtea Suprema , care-o fi din ele : DE CE NU L-AU STRANS DE BILE PE NEAMT IN SECUNDA DOI NUMIRII LUI CIUCA ??? Chiar n-a mirat pe nimeni faptul ca , aproape instantaneu cu decorarea lui Ciuca de catre unchiul SAM , bivolul d e la Cotroceni a fost in voiaj ordonat la Brusseles ? Chiar credea cineva c-a fost acolo sa-i ofere aia un cadou cu bomboane d e Craciun ? Eu am avut oarece mirari si abia dupa ce-am gasit pe online ca CIUCA A REFUZAT O FIRMA DIN FRANTA PENTRU REINOIREA ARMAMENTULUI , PREFERAND O FIRMA AMERICANA ...dupa asta am facut ochi , m-am prins d e figura cum se zice .Ca-ti place sau nu , esti nevoit sa crezi ca , ioh-ANUS a renuntzat la Nicolae Ciuca , taman pentru ca a fost tras d e maneca de catre partenerii europeni si ca , oftica PNL-ului este indreptatita .Au si ei dreptate PNL caci , si-au pierdut minim jumatate din electorat pe laba astuia iar acum ai lasa cu curu-n balta ,pe bune acum : cine dracu ar inghiti maciuca asta ?! Cred ca , ceea ce scria pe " burtiera " unei televiziuni " Romania este membra a U.E. NU MEMBRA S.U.A. " este corect interpretat la ora asta chiar si de catre plavan . Joh-ANUS !!!! GENIAL RIDDICK !!! P.S. Guvern PSD-UDMR...a mai fost si , singura grije ar trebui sa fie , care va trada primul si-n favoarea cui ?!Pe oricine sunt gata sa-l accept , doar s a nu-i mai vad mutra lui LOrban si Barna decat cel mult la WANTED !!!

Riddick spunea...

Ca să facă ceva vreo Curte, ar trebui mai întâi sesizată. "Cin' s-o facă?", însă...

Nu cred că Ioh-anus ar renunţa decât la ordin. Cum la Licurici se cam schimbă garda. Ar fi un indiciu că Ciuciucă nu mai e chiar atât de sigur.

LOrban şi Barna fără Ciuluş şi Ioh-anus n-ar avea niciun haz. Toţi trei, şi alţii adăugaţi "la acompaniament".

Riddick spunea...

Toţi PATRU, mai exact. Plus alţii.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: