20 decembrie 2020

Ar reieși că AUR este o oficină americană înjghebată pentru a derula diversiunea învrăjbirii între "europeni", mascându-o sub aparența "luptei cu UE"

Precizări. Când zic "europeni" mă refer la "albi" / "caucasians", nu neapărat la zona de locuire - care poate fi și Vladivostok, și Quebec, și - mai nou, cu Brexitul - Dover, și - dacă Licuriciul ar fi cinstit - Houston. Și care "albi" în loc să facă între ei - și cu alții... - schimburi economice reciproc avantajoase (that simple, fără zurgălăi și artificii), se lasă înșelați de Păpușari și ridică ziduri birocratice sau instituie embargouri și "sancțiuni". Perturbatorii se dau de gol anulându-și prin acțiuni propriul discurs, cel cu "mâna nevăzută care autoreglează" și cu "legea pieței libere - singura valabilă". Printre consecințe - persistența sărăciei și subdezvoltării în anumite zone din interiorul UE, ca efecte ale dezindustrializării și "privatizării". Se vorbește despre "diversificarea, extinderea pieței europene" dar nu se face pasul decisiv. România, prin acceptaterea directivelor UE/NATO/SUA pe comerț și a Pieței Unice Europene - care este doar cât UE - și-a bătut cuie-n talpă, pierzând alte piețe doar fiindcă acolo nu și-au băgat coada Păpușarii: n-au apucat ăștia să spurce locul, nefiind lăsați de Factorii Interni - și atunci au numit acele state "regimuri nedemocratice".

Vorbitorul nu este credibil, face parte din mișcarea-lobby "Repatriot", de esență "băsistă" (asta, ca să mă complac în clișee: ar fi trebuit să pun "de-a establișmentului" - da' cred c-ați înțeles). 

La AUR apare generalul-mason Mircia (sic!) Chelaru, extrem de suspect și ocolit de naționaliștii avizați. Care - conform vorbitorului - cică ar fi prieten vechi cu ambasadorul Țucărman/Zăhăraru, cu care ar fi clocit "proiectul" sub asistența lui Steve Bannon, "omul lui Trump". Dar mai degrabă omul iezuiților (a recunoscut demult colaborarea). Deci, al Vaticanului - iar atunci nu are cum urmări binele românilor ortodocși (c'mon, ăștia nu comit nimic gratuit! nu mai puneți botu' la toate fonfleurile...). 

Nu poate fi o mișcare conservatoare credibilă dacă nu renunță la militantismul "unionist" (care este acoperirea poziției anti-rusești, ca parte a strategiei americane de a învrăjbi europenii) și la retorica anti-Ungaria (aici degeaba Viktor Orban și Trump sunt amici, strategia fărâmițării presupune vecini europeni ostili).

Vorbitorul este abil, nu duce concluziile până la capăt. Oare se adresează țintit celor favorabili cooperării eurasiatice, demascând AUR în fața lor pentru a-i îndepărta din timp de un asemenea vehicul politic "non-transatlantic", zugrăvindu-l a fi contrariul a ceea ce este de fapt? Or fi fost implantați chelarii "mai încoace", abia de la un anumit punct? Spre a deturna cursul și a figura drept antiteze vii ("contraargumente servite, implicite, auto-evidente"). N-or fi fost chiar ei fondatorii.

Să sperăm că "iureșul popular" va dirija AUR pe direcție real-conservatoare și că vor fi copleșiți și măturați aranjorii. Nu e sigur și mai ales, nu e simplu. Printre adevărurile despre AUR, vom fi bombardați cu falsuri și cu dezinformare gri. Abia începe...

"AUR este susținut foarte tare de ambasadorul Zuckerman", mai zice vorbitorul. Da?! Pâi altceva se vede/aude. Numai în urmă cu două zile (pe 18 decembrie), Zuckerman declara: "Am auzit unele lucruri spuse de membrii AUR. Sper că am înţeles prost, dar SUA, Guvernul din România şi majoritatea oamenilor din România au toleranţă, respect pentru oameni şi decenţă. Oamenii care nu suportă aceste principii nu au suportul nostru". Eu nu-i subestimez ăstuia capacitatea de dedublare, dar frazele sunt neechivoce, și clipul postat în 7 decembrie... nu le putea prevedea. Ghinion, este?

UPDATE   M-am prins ce face individul - atacuri la AUR. Dovadă următorul clip, din 16 decembrie, din care reiese mesajul "AUR este irelevant și riscă să rămână așa, da' are un atu - deține talibani, și mai ales din cei stradali".

14 comentarii :

Anonim spunea...

Nu reusesc neam sa ascult cu sunet , ce spune dl. Stanciulescu asa incat , voi lua de buna doar postarea dumitale care postare , sper ca-i a dumitale si nu doar un rezumat al celor enuntzate in videoclip .Ce-mi pare mie interesant este , cum dracu de dl. GENERAL Mircia Chelaru a achiesat tocmai la AUR , el care doar cuvinte laudative si mare simpatie n-avea pentru genul asta d e oameni .Taman el , Generalul Mircia Chelaru care , pe vremea cand era membru PRM , dadea pe dinafara de patriotism declarat { ca mai toti militarii de profesie fireste } fiind astfel cel mai mare dusman { dupa Vadim evident } al UDMR , FIDESZ si-al tuturor acelora al carui singur scop era sa faramiteze tzara , el GENERALUL , s-a indragostit brusc taman de A.U.R. si " ideologia " alora , el care atunci cand auzea despre extremism si-n special despre extremisti tzigani , ai venea sa scoata ...pistolul. El declara asta prin 2000 parca !Intr-adevar o chestie , care poate sa puna pe ganduri orice om cu mintea intreaga .Este absolut evident cel putzin acum , faptul ca A.U.R. n-a aparut din neant si nici in urma unor intalniri pe FB intre oameni avand aceeasi idei ci , a fost o miscare abila gandita si cu ceva vreme in urma in " laboratoarele " in care lucreaza specialistii in...orice .Pana si faptul ca aia de la A.U.R. n-au fost NICIODATA luati pe sus de catre Jandarmeria Romana INDIFERENT ce-au facut ei in Piata la Palatul Victoria , ar cam fi cazul sa dea de gandit unora insa , exista destui { si pe zi ce trece , acesti DESTUI , devin parca tot mai multi } , care cred ca , astia-s deja niste Cristosi care , ne aduc " Evanghelia " schimbarii . Ce schimbare... vorba aluia : VOM TRAII SI VOM VEDEA .P.S. Vad ca pana si AUR-ul alora d e la Partida Rromilor { AUR nu...HAUR } , pana si ala achieseaza acestui nou tip de A.U.R. diferentza constand doar in ...vorbe !Toata chestia este , sa nu fie pirita acest AUR pe care romanii l-au descoperit , parca prea usor .

Riddick spunea...

Pirita, un minereu de cupru denumit și "aurul proștilor" pentru că doar seamănă cu aurul de filon.

Chelaru e mason, iar după PRM a moșmondit la mai multe partide, "așa de bine" că praful s-a ales de ele (PFN, PRU, PNR, - "și-or mai fi"). Este pisica cu clopoței, adică infiltrat.

Anonim spunea...

Mai vreti un coleg de loja(Loja de la Cluuuuj ) cu Chelaru :?
Iata-l: gen de militie https://ro.wikipedia.org/wiki/Pavel_Abraham.
Nu uitati !
LOJA DE LA CLUUUUJ !

Riddick spunea...

Aha, este și ăsta la AUR? Nu știam.

Gabriel spunea...

Dincolo de eroarea comentatorului care îl face păpușar pe Simion în loc de marionetă cum a intenționat, e credibil ce zice.
Abominabilul Om de Zahăr nu îi demonizează cum face cu PSD ci îi dojenește cu speranța îndreptării (sper că am înțeles greșit, altfel ... cine are urechi de auzit să audă).
Rusofobia maladivă nu se împacă bine cu suveranismul în această parte a lumii. Nu ai cum, înjurând rușii, să vrei să te eliberezi de prietenia sufocantă a licuriciului care iată, a început să aibă costuri directe de miliarde de euro anual în plină criză economică și sanitară. Nu în această parte a lumii.
A nu se înțelege că până acum nu a costat prietenia americană, dar a fost mai cu perdea. Trump a renunțat la aparențe și a pus un ambasador pe măsură, pe Abominabilul Om de Zahăr, care cu brutalitatea sa are rolul de a oficializa statutul României.

Riddick spunea...

Mda, un fel de "Baroane" (Manfred von Killinger), care n-are însă decența originalului, de a-și zbura creierii.

Tehnici contraproductive. Să-l mai vedem ce va zice despre AUR.

Riddick spunea...

Von Killinger, care s-a sinucis pe 2 septembrie 1944 (atunci Armata Roșie tocmai intra în București), a fost îngropat la cimitirul militar german "Pro Patria", din București (înființat la ordinul mareșalului August Von Mackensen, pe vremea ocupației Bucureștiului, cu circa 25 de ani mai înainte). Zvonurile că ar fi împușcat - înainte de sinucidere - mai mulți membri ai ambasadei urlând "toți trebuie să murim pentru Führer!" sunt doar zvonuri, neconfirmate.

Manfred Freiherr von Killinger German envoy to Romania

Bucharest: Soldatenfriedhof Pro Patria

https://ejnoomen.home.xs4all.nl/wwgrave.html

Riddick spunea...

MADRID, Sept. 7 (U.P.) -- A diplomat just arrived from France told today of the death of German Minister Manfred von Killinger in the Bucharest legation when, after he learned that Rumania had declared war on Germany, he ran amok with a machine gun, killing attaches and girl stenographers.

https://www.nytimes.com/1944/09/08/archives/german-slays-his-staff-von-killinger-said-to-have-run-amok-in.html

Riddick spunea...

INEDIT!

TO: MANFRED VON KILLINGER, GERMAN CONSUL, BUCHAREST, RUMANIA

FROM: CAPTAIN GEORGE LOBENHOFFER, MILITARY ATTACHE, BRASOV

MOST SECRET

SUBJECT: INCIDENT REPORT

4.4.41 - Rumanian Military dispatch rider traveling via motorcycle on the road N of Arnesti encounters piano wire stretched across road. Decapitated. Documents regarding Rumanian troop movement missing. Also side arm and uniform.

No arrests made.

Assailant(s) unknown.

6.4.41 - Three SS Auxiliary Police, formerly local Volkedeutsche, eating lunch at an outside cafe in Rasnov killed. Shot at their table by assassin bicycling past.

Cafe owner and staff detained and interrogated. One detainee died under questioning.

Assailant(s) unknown.

7.4.41 - Troop transport vehicle in queue at roadblock outside Sacele destroyed by grenade inserted into gas tank. Twelve occupants, Rumanian conscripts wounded, three killed, including one officer.

Various witnesses describe perpetrator as woman, man, child.

No arrests.

Assailant(s) unknown.

11.4.41 - Outside Codlea. Convoy ambushed. Was able to speak to the lone survivor in the hospital. Statement follows;

"My name is Radu Lepadatu. I am Private in First Mountain Division. Was on patrol through farm country evicting Jews, gypsies, troublemakers. Last stop this day is farm of Leibu, Jew. Raised corn, hay, peppers. We confiscate what we find. Not looting. Re-allocation. Leibu family have no need where they are going. Put Leibu, wife, two children on truck with others. Maybe twenty prisoners. Take chickens. Take cow. Find good boots for me. Many socks, hand-knitted. Gets cold in mountains. Everyone angry at Private Lazar Tuca. He dead now. Lazar shoots cow before we put in truck. Takes six men to load dead cow onto truck. Dead weight. Alive cow walks onto truck. Tuca stupid. Sergeant calls him village idiot. Farmer's daughter weeps at death of cow.

Convoy drives back to Base. Five trucks. Fords. Good trucks. Made in Rumania. (Note: This is true. Very capable trucks. But only assembled in Rumania from imported parts. Parts import has ceased. Reliability of these vehicles will most likely deteriorate as conflict endures. CPT. L.)

First truck contains soldiers. Twelve men. Second truck and third filled with captured materiel and provisions and cow. And chickens with legs tied. Truck three full of prisoners. I in last truck, fifth, with six other soldiers. Tuca next to me. He smells like dung. Tuca, like village idiot, lifted rear end of cow.

We drive through forest. Narrow road. Rough road. We bounce like ball bearings in fruit jar. Butt sore. I stand. Use knees like car springs.

Dense forest. Huge old trees. So big around man cannot put arms around trunks. Branches meet overhead across road. Road like tunnel with green ceiling.

I see man on side of road. Steps from behind tree. Ax held over head. I think lumberman. He brings down ax. Chops rope. I follow rope with eyes.

Rope frees log suspended up in air. Big log. Thick as a fat man. Three, four feet thick. Twenty feet long. End chopped to point. Log swings from two ropes. Goes faster, what you say? Momentum, yes. Hits my truck hard. Big crash. Knocks truck over.

[...]

Riddick spunea...

continuarea:

We spill out like beans from bag. Men scream. Some trapped under truck. Yell in pain. I lose rifle.

Stand up. Lead truck knocked over same way.

Other trucks have to stop. Trapped on road.

Then we are attacked. From woods. Both sides. Gunfire. No place to hide. I find my rifle. Never get to shoot. Knocked down. Hit in leg. Doesn't hurt. I look at hole. I am shot, I think. Can't find rifle again.

Battle over in seconds. My ears ring. From gunfire.

Now leg hurts. Hurts bad. Big pain. Want to scream. But see Tuca next to me. Jaw gone. Just upper teeth seen. Can see all of them. Rotten teeth. Blood fills hole. He looks at me. I watch Tuca's eyes go dead.

People come out of trees. Carry guns. Civilians. Maybe thirty. All carry guns. I play dead. Old man yells orders, "Collect all weapons. Ammunition. No prisoners."

They start shooting soldiers. Even dead men shot. Woman walks over, shoots dead Tuca. I squint, see her. Beautiful woman. Like goddess. Red hair. She stands over me. She kicks wounded leg. I grunt. Open my eyes. She looks down at me. Holds pistol. Points at my face. Barrel is so big. I could crawl inside like sewer pipe. She shoots me. In head.

I wake up in hospital. I have hard skull. Father always tease me. Skull like rock. Maybe he right.

(Note; PVT. Lepadatu is a very lucky man. The bullet did not penetrate his "rock-like" skull, just plowed between the bone and skin to exit out the back. The leg wound is worse, having shattered the bone. He is due for amputation.

https://www.inkshares.com/books/dracula-v-hitler/book_segments/nazi-communiqu-s

Riddick spunea...

Activități de gherilă și sabotaje semnificative, semnalate în 1941. Nu s-au "popularizat" pe vremea socialismului, se vorbea doar de "ceva prin Deltă", și "la trenurile cu petrol de la Ploiești".

Riddick spunea...

Hmmm, e cartea Dracula vs. Hitler de Patrick Sheane Duncan. Mă miram eu ca un soldat-țăran să folosească expresia "ca o zeiță" descriind-o pe una din gherilă ("I squint, see her. Beautiful woman. Like goddess. Red hair.")

Anonim spunea...

Stie cineva... mai stie cineva cum de acest fost COLONEL DE MILITIE a ajuns sa fie atat de curtat de televiziuni in calitatea-i de avocat si d e mare s pecialist in cam orice ? Nu ca eu n-asi sti insa , doresc s a vad daca si altii stiu aceste lucruri . Mason si-n acelasi timp atot si-atoate stiutor acest Abraham deci , chiar nu ma mai mira nimic sau , daca totusi ma mira cate ceva , atunci ma mira cum de a uitat timpurile cand , daca agatza vreun tip ce-avea oarece idei masonice , doar idei nu si altceva ...dracu al lua p'ala ! Intrebare si naiva si prosteasca in acelasi timp : mai frate dar cati masoni exista de fapt in Romania ? Pe " Mugur " al stiu : p'ala doar moartea al clinteste de la BNR insa ioh-ANUS n-o fi si asta mason ?

Riddick spunea...

Abraham are casă de avocatură, ehe...

Sunt masoni "atâția câți trebuie". Trebuie... unora. Cred că a fost contactat/recrutat demult, ca și alții. Probabil prin preajma "evenimentelor din '89", poate imediat după, cei mai mulți. Iar pentru BANI ...

Cică ar fi și Ioh-anus.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: