06 august 2020

Explozie de iniţiere


Who's do' the shooting? Who's do' the shooting?
Sgt. Mike Horvath (Saving Private Ryan, 1998)

La Beirut nu era în depozit "doar un îngrăşământ". Pe sacii de câte o tonă scria "Nitroprill HD". Nitroprill este o denumire comercială care desemnează un azotat de amoniu ultraporos, granulat (prilled), premium, folosit şi ca explozibil în mine şi cariere. Deci o încărcătură premium care urma (cică...) să fie folosită "ca îngrăşământ" într-o ţară de destinaţie de înalte standarde: Mozambic. Porozitatea şi granularea ajută la dizolvarea mai rapidă în apă a îngrăşământului (la ploaie, ori la administrarea în stare lichidă). Dar... ajută şi la propagarea în masa materialului a reacţiei iniţiale de detonare a explozibilului.

Ca explozibil "industrial", azotatul de amoniu este mai ieftin dar şi mai lent decât cele de tip militar, brizant (C4, TNT, Semtex...) şi mai leneş la iniţiere. Trebuie atinsă măcar în masa iniţială o anumită temperatură, la "detonarea termică" (la puşcarea în mine sau cariere se mai adaugă câteva procente din altceva, ca să "pornească la capsă"). Deşi mai lent, la cantităţi mari efectele sunt evidente - Beirut-2020, Mihăileşti-2004. În ambele cazuri a avut loc un "incendiu prealabil".
Patru linkuri. Netanyahu ameninţa în 2018 Libanul, cu bombardarea... în aceeaşi zonă unde a avut loc acum explozia. Primul link, de luat sub rezerva notorietăţii siteului WhatDoesItMean.com, ca site de dezinformare al serviciului de informaţii al US Navy.

Trump Breaks “Taiwan Tripwire” After Israel Obliterates Beirut Port Following Pakistan Nuke Threat - 
http://www.whatdoesitmean.com/index3294.htm

Trump dă peste cap totul: ”La Beirut a fost un atac! M-am consultat cu generali” -
https://ro.sputnik.md/International/20200805/31170425/Trump-d-peste-cap-totul-La-Beirut-a-fost-un-atac-M-am-consultat-cu-generali.html
SEE IT: NETANYAHU THREATENED IN 2018 TO BOMB HEZBOLLAH MISSILE SITE IN BEIRUT WAREHOUSE - https://www.infowars.com/seen-netanyahu-warned-of-hezbollah-missile-site-in-beirut-warehouse/
Coincidență? În 2018 Netanyahu amenința că va ataca portul din Beirut - 
https://ortodoxinfo.ro/2020/08/05/coincidenta-in-2018-netanyahu-ameninta-ca-va-ataca-portul-din-beirut/
La comentarii am trecut "anomaliile premergătoare" privind explozia, acum vin cu un element nou - s-ar fi semnalat un obiect care se apropia de "epicentru" chiar înainte de explozia mare. DEW = armă cu energie dirijată.


State of the Nation:

Was the Beirut explosion triggered by a missile attack or a DEW weapon? (Video)

Black object approaching silos then explodes


Now here’s a telling screenshot from another video. Notice the black object in the upper left corner.




*     *     *

4 comentarii :

Riddick spunea...

Cu explozia de la Beirut.
- explozibilul, descărcat sub un pretext atent elaborat:
- "arestarea unei nave abandonate, cu destinaţia (fictivă...) Mozambic"
- abatere de curs spre Beirut de 500 km faţă de axa Dardanele-Suez
- de fapt, chiar o întoarcere ("probleme mecanice")
- adus cu o navă sub pavilion Rep. Moldova
- din Georgia ("Gruzia"), satelit UENATO
- la Chişinău, atunci era guvern pro-globalist
- în 2013, în plină "Primăvară Arabă"
- şi în faza de "revenire" a armatei siriene în lupta cu ISIS&Co
- (Libanul - mai ales prin Hezbollah, parte a "Axei Rezistenţei", din care mai fac parte teritoriile palestiniene, Iranul, Siria, houthii din Yemen şi şiiţii din Irak)
- pe sacii de câte 1t scria "Nitropril HD"
- "Nitropril" este un azotat de amoniu ultraporos, premium, folosit ca atare drept explozibil în mine şi cariere
- şi care are prevăzute instrucţiuni speciale în documentul de însoţire a mărfii
- deci nu era "doar îngrăşământ"
- depozitat taman lângă cel mai mare siloz de grâu
- care este distrus: s-a pierdut rezerva naţională de grâu
- exact pe fondul unei crize bancare şi a sancţiunilor lui Trump
- şi pe fondul conflictelor interne libaneze, care tind a exploda într-un nou război civil

Riddick spunea...

Alte puncte-cheie ale exploziei din Beirut.
Armatorul vasului abandonat "este rus". Desigur rus doar cu buletinul, altminteri agent străin, actualmente rezident în Cipru ("o avea curaj să mai intre-n Rusia?"). Ales astfel ("rus") de către Păpuşari pentru a încurca şi mai mult publicul, spre a putea recurge la plausible deniability ("cum să fie 'un rus' implicat într-o schemă contrară politicii ruseşti privind Libanul?").
Fostul prim-ministru libanez Saad Hariri (agent străin, de asemenea) şi ministrul său de interne au fost informaţi privind "îngrăşământul-explozibil" oficial şi personal, în scris. Cel puţin din 2017, de către autorităţile vamale şi portuare şi (bineînţeles!) n-au luat nicio decizie.
Mozambic şi Zimbabwe au declarat că "n-a existat" la acel moment (2013) această comandă pentru acest tip de îngrăşământ, deci povestea a plecat mincinos de la bun început. Această singură informaţie este ea însăşi o bombă, de se va confirma.

Riddick spunea...

Mozambic şi Zimbabwe ar fi declarat că "n-a existat" la acel moment (2013) această comandă pentru acest tip de îngrăşământ, deci povestea a plecat mincinos de la bun început. Această singură informaţie este ea însăşi o bombă, de se va confirma.

Riddick spunea...

Nu era "îngrăşământ", ci materie primă pentru o fabrică de explozibili din Mozambic:

https://riddickro.blogspot.com/2020/08/cine-dracu-filmeaza-mesteri-in-timpul.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: