14 iunie 2020

De-astea finanţează guvernul PnL-PPE


"Happening" la Muzeul "Naţional" de Artă Contemporană (...înfiinţat de masonul Adrian Năstase), şi la care vicepremierul Turcan a râs. Nu, niciodată acolo n-a fost vorba despre artă, ci despre propagandă globalistă şi deconstrucţie identitară.

A apreciat vernisajul şi s-a întreţinut cu protagoniştii hipioţii de p-acolo. Artiştii adevaraţi nu pot fi de acord cu aşa ceva.

De faţă cu Turcan, unu'-n rochie declară: "vrem să trăim într-o lume care luptă împotriva guvernelor şi a sistemelor opresive care permit ca aceste crime să se întâmple". Aluzia este clară, la incidentul din Minneapolis şi la urmările lui, şi este atac direct la Administraţia Trump - nu însă şi pentru crimele sale reale din Siria şi Irak (m-am limitat la cele mai recente şi mai evidente). Deci "atac la partenerul strategic" cu vicepremierul de faţă, care tace şi nici nu pleacă de acolo... "nici măcar la acel moment". Faţada MNAC (din "Casa Poporului") este orientată cu vedere către Catedrala Mântuirii Neamului, "menţionată" în clip.
Turcan: "În România există un viitor bun, frumos, există perspectivă în materie de creație artistică și nu pot decât să vă asigur de implicarea mea și a domnului ministru al Culturii și al Guvernului. (...) Aș dori să luați prezența noastră aici ca pe un angajament de a vă fi aproape și a fi aproape, prin intermediul dumneavoastră, de artiștii contemporani, să integrăm partea artistică contemporană în contextul internațional și să ne punem în valoare prin creația artistică."

4 comentarii :

Anonim spunea...

Dan Bucura, e revoltator !!!
Tatalui si mamei tale le-ai spus chestia asta ?

Riddick spunea...


"Asta să răspundă Dan Bucura", desigur.

Mă mir că tocmai el a sesizat şi "demascat", doar e unul dintre iohanniştii de la Realitatea TV. Mă aştept să şteargă postarea, caz în care va dispărea şi de la mine, de-o va face. Cred c-o va face.

Anonim spunea...

Daca-i vorba despre Raluca Turcan...chiar nu-s necesare comentariile iar Dan Bucura...cum dracu s-a bagat in asa ceva ? Ceea ce am vazut si auzit in video...aia-i chiar adevarat ? Adica , toti aia isi doresc neaaparat o lume in care anarhia sa fie la ea acasa ? Pai aia { nu-s hipioti frate caci , intre aia si astia diferentza este ca de la Pamant la Luna } nu realizeaza c-antr-o lume a anarhismului nici macar in gluma nu si-ar putea permite sa ...viseze macar , sa umble imbracati in rochii ??? Ai dreptate : ARTISTII ADEVARATI NU POT FI DE ACORD CU ASA CEVA !

Riddick spunea...

Raluca Turcan, "cu studii la Moscova". Dar atenţie mare: studii în Rusia post-perestroikistă, când acolo intrau tot felul de agenţi occidentali cu diverse pretexte (inclusiv "studii"), şi care era cât pe-aci să fie ocupată ca şi Ucraina de azi. N-a mers decât jaful gorbaciovisto-elţânist, până la Putin (2000).

Hipioţii au fost putregaiul premergător. Unii dintre ei nici nu-şi dădeau seama. O mare parte dintre ei. În clip apare un travestit, da. Şi "ce-are-n guşă, si-n căpuşă".

Dan Bucura probabil a fost invitat, ca ziarist favorabil guvernului şi peneleului.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: