27 mai 2020

Se decuplează şi Mircea Badea


Că şi-a şters contul de pe Facebook, eu o iau ca pe un pretext pentru "a nu mai avea unde publica" chestii contrare noii linii A3-CNN-globalişti. Zicea ceva despre un (nou) blog personal. L-a şters pe cel vechi, şi nu cred că va scoate altul prea curând. Să vedem ce va da pe Twitter, n-a mai postat de mai bine de-un an (UPDATE: a reluat postările). Dezgustătoare atacurile sale "ironice" la adresa B.O.R., care apar în clip (cu Gâdea era clară demult, şi el nici nu-i ortodox). Aşteptăm cu interes reacţiile fanilor, la Mircea Badea fan page.

Virtus post nummos.



A 3 a murit în seara asta, cu mizeria de transmisie de la Constanța, și cu comentariile tembele ale lui Gâdea și Badea! Jeguri!

5 comentarii :

Anonim spunea...

Riddick , omu' , Mircea Badea , este o fiinta ce poate sta in kakat pana la gat aproape o eternitate si , tot o eternitate , poate sa manance la acel kakat insa, la o vreme , te cam saturi de durata acelei eternitati si vrei si altceva . Diferenta intre Badea si Gadea consta in faptul ca Badea , spre deosebire de Gadea a adus plusvaloare lui Voiculescu de la o masuta { cu asta a inceput cariera sa in televiziune ... parca la PRIMA TV } , citind si comentand in dulcele-i stil de pe la Trapezului sau Salajan stirile d e kakat de-acolo in rest... poate doar faptul ca s-a prins in sfarsit ca-i manipulat la greu d e pastor si-i sta in gat asta . Fireste , mai e si Carmen si copilul si faptul ca , s-ar putea sa considere ca banii si notorietatea agonisite ai vor fi de-ajuns in tot restul vietii...Acum , pe bune frate insa la valoarea si pregatirea lui sa ai cont de FB atatia ani iar acolo sa fi la dispozitia tuturor agramatilor care-si baga si-si scot din gura familiei tale... ma mir ca i-a dat prin mintea din cap s-o faca si-acum . Cred ca si zilele sale la A3 sant numarate , parerea mea . " Slujba de Inviere " de la Constanta chiar nu mi-a parut sa fi fost batjocorita de vreun comentariu aiurea al lui Mircea Badea si nici macar CULMEA de catre adventistul { o mai face parte dintre AzS ? } Mihai Gadea ."Slujba " in sine mi-a parut a sfida toate canoanele BOR si chiar ma astept ca si Craciunul sa-l praznuim macar d e trei ori pe an , iar acest fapt poate deveni o certitudine daca Teodosie o vrea . Intrebarea care se poate pune la modul sincer este : cei prezenti la acea slujba ce-au facut din Aprilie cand a fost Invierea " oficiala " au continuat sa se abtina de la fel de fel de chestii sau s-au dedat la fel de fel de aiureli lumesti ? Ma refer la JERTFA POSTIRII care este OBLIGATORIE si inainte de Craciun si inainte de Inviere . Oare BOR n-a considerat ca-i un mare pacat si-o batjocira la adresa canoanelor bisericesti ... circul de-aseara ?

Riddick spunea...

La contul Facebook se pot face setări astfel încât să comenteze doar cei din lista de "prieteni", sau nimeni. Se găsesc soluţii, dacă vrei.

Mircea Badea a ajutat de decenii creşterea Antenelor, dar "în noua orientare" nu mai este util, fiindcă acolo s-a instalat comanda externă, care cere propagarea agendei externe şi nu susţinerea intereselor românilor. Asta ultima o făcea Mircea Badea, nu Trustul Voiculescu, în întregul său.

Îmi amintesc de plecarea lui Lucian Mândruţă de la PRO TV la Antena (1?), parcă în 2002 ori 2004. Ceva similar cu sucirea - totuşi, încă neexplicită - a lui Mircea Badea. Fanilor le-a zis ceva în direct, gen "până şi moderatorii (reporterii?) au facturi", dând de înţeles c-a plecat de la bine la mai bine. Nu l-am regretat, mă scârbise cu emisiunile-interviu cu Brucan, de duminică dimineaţă.

Slujba "alternativă" eu o văd ca protest, şi aşa ar trebui să şi fie receptată.

Riddick spunea...

Şi eu cred că nu mai are prea mult timp de "stat" pe la Antene. Nu-l mai vor adevăraţii stăpâni, care urmăresc "modificarea publicului". Am auzit că Voiculeştii ar fi vândut recent participaţiile la Antena 3 (acţiunile, şi doar la acest... canal). Dar deocamdată e la nivel de zvon.

Anonim spunea...

Chiar daca te vei supara pe mine aceasta fraza este cea mai importanta : " "în noua orientare" nu mai este util, fiindcă acolo s-a instalat comanda externă, care cere propagarea agendei externe şi nu susţinerea intereselor românilor. Asta ultima o făcea Mircea Badea, nu Trustul Voiculescu, în întregul său." Si mai este una ,. la fel de importanta : " Slujba "alternativă" eu o văd ca protest, şi aşa ar trebui să şi fie receptată " .Voiculestii se pregatesc sa-si ia valea caci ... MAINE NU SE MAI STIE si-atunci , de la un om istez precum Dan Voiculescu , chiar nu ma mai astept sa-l vad ajuns la parnaie mai ales ca , nu cred ca va mai avea subiecte pe marginea carora sa "brodeze " o carte ceva, ca data trecuta . Tot asa , la nivel de zvon , am auzit c-ar fi suparat cam multa lume si , i-ar fi fost sugerata parasirea terenului , cat este liber s-o faca . Dar , ma repet : totul la nivel de zvon !

Riddick spunea...

Era deja suspectă treaba de când "afiliase" A3 (poate şi restul) la reţeaua CNN. Mai demult. Anul ăsta au anunţat "protocol de colaborare cu CNN", deci un pas în plus.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: