26 mai 2020

Hmmm, era totuşi evident!


Cataramă s-a reinventat foarte recent. De la militantul pentru Privatizarea Totală (inclusiv a învăţământului şi a sănătăţii) şi lăudător de Chioveşi, la militantul pentru drepturile îngrădite de covizi şi pentru relansarea economică. E foarte bine ce susţine acum, dar cam aduce a one-trick pony, adică tactica de a te limita doar la o singură temă mai importantă pentru a nu ataca temele majore.

Petre Caluian
 
Ce ziceam: nicio seară/zi fără Cataramă.
A3 intrebuințează toate resursele de credibilitate pe care cred ei că le mai au (nu mai au), pentru fixarea lui dom' Vio cât mai bine in memoria colectivă, ca patriotele naționale și mare luptător pentru drepturile țivile. Să innebunești soro, nu alta. Dacă nu aș ști cum funcționează șmenurile astea cu privilegiații de moment ai televiziunilor...
De ce credeți că pLiviu Plesoianu de exemplu, nu-l invită niciodată, practic ingropându-l de tot, dar il aduc pe securistul ăsta agasant căruia i se citește inteligența abisală in priviri? Cu tot efortul și bunăvoința gazdei din platou, nu ai cum din rahat să scoți bici, dar ei tot insistă cu el..
Ce dracu, băi, nene.. băi.. a rămas Securitatea corporate fără minioni sau in evaluările lor, segmentul din populație pe care il țintesc nu merită mai mult decât un „lider” de mare acoperire ca nea Vio? Aproape că mă simt jignit in simțitorul meu naturel..
 

3 comentarii :

Anonim spunea...

Ciudata daca nu chiar SUSPECTA aceasta ... reinventare .Ti-amintesti ? A si candidat d e vreo doua sau chiar trei ori pentru postul de la Cotroceni si... daca nu ma-nsel chiar ai fluturau aia din vechiul PNL pe la nas functia de Prim Ministru .Cand s-a prins ca-s shit si shtouri de Buftea promisiunile vanturate de Radu Campeanu sau Crin Antonescu , s-a carat din PNL si si-a facut partidul sau fiind un fel de deschizator de drumuri pentru jagardeaua asta teutonica de-i chiriasi la acelasi Palat Cotroceni . Nascut in 1955 la Bacau si absolvent { CU DOCTORAT } al ASE . Dupa asta , angajat pe o functie de conducere la aia care faceau casete radio si tv , adica doar niste CUTII unde erau montate ulterior piese .Nicaieri , iar asta inseamna chiar NICAIERI , n-am vazut niscai amanunte , ALTE AMANUNTE , referitoare la curiculla sa in afara acelora foarte succinte oferite d e Wikipedia . Fix precum... Afrodita !Dar oare chiar asa sa fie , chiar din spumele marii s-a intrupat acest Viorel Catarama ? Cum de-a fost posibil ca in Romania postrevolutionara cineva sa ajunga multimilionar in DOLARI , nu in leii de pe vremea lui Petre Roman ,doar pe baza " vocii si talentului " ??? Pana si la Traian Basescu si... daca dai cautare pe Google tot mai gasesti cate "ceva " , sa sti de unde sa-l iei dar la Catarama ... NIMIC . Cum este posibil asa ceva in cazul unui cetatean roman nascut in anul 1955 ??? Nu in 1985 si nici in 1995 ci IN 1955 !!! Cu relatiile dumitale , ia vezi poate reusesti sa afisezi ceva in plus peste aia de la Wikipedia nu de alta dar , prin anul 1992 sau 93 , imi ajunsese la urechi faptul c-ar fi baiatul alora de pe Eforie no. 2 si nu baiat cu stelutze dintr-alea mici ca niste furnici , ci MARI , AL DRACULUI DE MARI ! Nimic rau ba chiar dimpotriva , asi spune ca-i firesc si laudabil { aia chiar asi promovau oamenii inteligenti si dotati } avand in vedere capacitatile sale " intelectuale " si " mana...geriale " dovedite si-n cazul EVILA dar , parca-i prea cu ochi si cu sprancene in special , in aceasta perioada .P.S. Nu-s de acord cu Petre Caluian . Nu-i chiar invitat { ca ai este pregatit terenul intr-un fel insidios asta-i altceva } mai degraba s-ar crede ca-i luat in ras insa... cine dracu a reusit vreodata sa ia in ras pe unul d'ala de pe Eforie 2 fara sa si-o ia in mana la propriu ? Eu unul n-am prea vazut sau auzit de-asa ceva . Respect Riddick !

Anonim spunea...

Interesante gandurile ce-ti supara mintea si-n special alea despre domeniul Bratienilor .Sa fi avut un purcoi de EURO ,cumparam eu proprietatea insa , cu o pensie pe care n-am siguranta ca vreodata s-o mai vad marita peste pragul de 300 de Euro ...cam greu sau daca vrei : IMPOSIBIL !Este foarte adevarat ca Mihail Eminescu i-a numit pe liberali "ciuma rosie " insa , si cand i-au fluturat conservatorii pe la nas stipendii mai mari decat astia...

Riddick spunea...

Cataramă a creat PL-93 în 1993.

Eminescu nu cred că a fost "ofertat" de liberalii pe care îi detesta deci nu cred că se potrivește expresia "mai mari decât ăștia".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: