18 aprilie 2020

Sancta simplicitas


4 comentarii :

Anonim spunea...

Daca adaugi si chestia de la DUDA ZILEI vei vedea ca , vinovat de aceasta situatie , nu-i " boborul " ci ... TAGMA JEFUITORILOR in frunte cu POPII ! Am din ce in ce mai des senzatia ca , Razvan Anghelescu are totusi un " public tinta " caruia ai adreseaza intrebarile sale , nu ca-n mediul universitar situatia ar fi alta . Este suficient sa urmaresti SAVARINA de Iasi , emisiunea aia a lui DON MACHIAVELLI . Daca si aia sant tot tigani...P.S. Inainte sa uit : ADEVARAT A INVIAT !!!!

Riddick spunea...

Adevărat a înviat!

Desigur c-a ales interlocutori "mai precari", nu doctori docenţi. ;-)

La "dudă" am zis aşa:

Careu de popi cu sas în coadă.

Popa Ciobotea şi-ncă câţiva, în tinda palatului patriarhal, improvizând Învierea.

Lălăiau acolo ceva, şi ne transmiteau online.

De deasupra, o dronă filma şi supraveghea Dealul Patriarhiei, arătându-ne în direct că nu mai era ţipenie de om p-acolo.

Hai că ne-am modernizat, The Brave New World.

Anonim spunea...

" Desigur c-a ales interlocutori "mai precari", nu doctori docenţi. ;-) " Mergi la pariu cu mine ca , si daca si-ar fi ales "doctori docenti " { Ecaterina Andronescu dupa cum o cunosc caci... chiar o cunosc , sau aceasta doamana Anisie } , nici macar aia n-ar fi fost in stare sa dea niste raspunsuri ... cat de cat apropiate de adevar ? " De deasupra, o dronă filma şi supraveghea Dealul Patriarhiei, arătându-ne în direct că nu mai era ţipenie de om p-acolo." Iar astia { TOTI LA UN ISON } , vorbesc despre crestinism sau crestinatate de parca-i vorba despre curvele din shantan...nu ca n-ar fi .

Riddick spunea...

E jalnic.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: