12 aprilie 2020

...iar noi stăm şi nu facem nimic

Iulian Capsali

Alianța toxică PNL - PSD transformă România în lagăr și experiment globalist, profitând de o "pandemie" indusă mediatic!
Johannis a semnat legea educației sexuale în școli, Ciolacu are ca prioritate vaccinarea industrială forțată iar Cercel cere stare de urgență până în iulie!
Ne-au închis bisericile și cimitirele! Asta în timp ce MAI se lăuda azi cu amenzi în 24 de ore de 20 de milioane de lei!
În curând foamea din anii '80 va reveni în cotidian, cu 1 milion de șomeri și mii de mici afaceri distruse.
Pregătiți-vă de un nou 16-21 decembrie '89!

6 comentarii :

Anonim spunea...

Bine dar , Romania a mai fost { si nu doar o singura data } in istoria sa recenta " lagar si experiment globalist " . Nu-mi amintesc insa ca , atunci cand Guvernarea Basescu-Boc taia otova pensii si salarii { exceptandu-le pe cele ale "alesilor "fireste } primind in schimb... LAUDE din partea FMI si-a UE , sa-l fi vazut sau auzit pe dl. Capsali iesind la inaintare si , cu vehementza-i de azi sa fi protestat in vreun fel . Singurii care-au facut-o au fost USL-asii aia trei care , dupa ce-au promis marea cu sarea , imediat ce-au reusit sa ajunga la paine si cutit s-au facut ca ploua stergandu-se la KUR cu toate promisiunile dand vina pe PE si pe CCR pentru ... nerealizari . Uita domnul Capsali ca , si-n alte tari bisericile au fost goale sau ca { in cea mai democratica tara a lumii condusa de ... un republican } mortii sant ingropati in gropi comune ? Nu-i vorba ca ne putem imbolnavii cu totii , riscand sa iesim gloata la biserica ci , de riscul imens de-a ne petrece boala intr-un spital romanesc sau doua saptamani in carantina ceea ce-i tot aia caci , tot moarte insemneaza avand in vedere cum am fost si suntem tratati de catre medici , noi cei ce nu purtam ilustrul nume de ... Gheorghe Flutur .

Anonim spunea...

Revin caci n-am de ales ! " Pregătiți-vă de un nou 16-21 decembrie '89! " Asta se vrea a fi o gluma izvorata din anxietatea provocata de pandemie ? Chiar mai crede - inclusiv astazi -cineva ca , s-ar mai putea repeta scenariul ? Pai , dupa stiinta mea , Radio Free Europa nu mai este interesat de Romania pentru a mai arunca in eter chestia cu 60.000 de morti . Fireste , si cateva zeci si-ar fi enorm insa...Oare de unde-a aflat dl. Capsali de "foamea din anii '80 " pe care-o prevede ? Uita un lucru esential : din 1990 Romania a devenit piata de desfacere marfuri a UE si-a ORICARUI STAT CE-A DORIT ASTA . Desfacere de marfuri si deversare d e gunoaie a UE si-a ORICARUI STAT CE-A DORIT ASTA . In conditiile astea , cum dracu sa vorbesti despre... " foamea din anii ' 80 " ?

Riddick spunea...

Nu l-am urmărit (atunci) pe Facebook, dar cred că de prin 2012 a intrat în politică. Cu un fel de "asociaţie", apoi ca independent.

Imaginile din New York cu "gropile comune" (poate numai una, n-am văzut două diferite) se pare că sunt înscenate. Ar fi vorba de "homeleşi", de inşi "nerevendicaţi". Dar chiar şi-aşa, economiseşti abia 50% din suprafaţă. Bun, la săpatul mecanic cu cupă (chiar mai mică) rişti prăbuşirea "zidului" de pământ dintre două gropi, lăsat la grosimea unei singure gropi. S-a reuşit totuşi în decembrie 1989, pe stres şi ninsoare şi cu excavatoare mari, săparea de gropi aliniate la Cimitirul Eroilor "Revoluţiei" (Bucureşti).

Riddick spunea...

Remarcasem datele şi totuşi n-am scris şi ce gândeam: este vorba despre perioada de represiune de până la "revoluţie" (de până la acţiunea de ripostă decisivă).

Era totuşi criză alimentară în anii '80 în RSR. C-a fost provocată şi că la ţară nu se simţea la fel ca la oraş, e partea a doua.

Anonim spunea...

Prietene Riddick PESTE TOT IN LUME { fireste ma refer la lumea civilizata nu la Namibia sau Somalia } , MORTII UNEI PANDEMII SANT INGROPATI IN CONDITII SPECIALE { CHIAR DACA NU INTOTDEAUNA IN GROPI COMUNE } ADICA , AVAND SI-UN STRAT DE VAR DEASUPRA...COPARSEULUI !Homelesii si nerevendicatii cu aia-i alta treaba . Aia sant ingropati avand totusi socoteala locului precis unde pot fi gasiti la un caz de ceva . Nici macar in U.S.A acele imagini n-au fost infirmate .Respect si-ti doresc ca , cea mai ramas din duminica asta , sa-ti aduca doar SANATATE !

Riddick spunea...

Sănătate, o seară frumoasă!

*********************

La New York este vorba despre morţi nerevendicaţi:

New York City hired laborers to bury unclaimed bodies on Hart Island.

https://www.nytimes.com/video/us/100000007081747/coronavirus-nyc-mass-graves.html


The trenches are being dug on Hart Island, an uninhabited island in the Bronx that has been used as a potter's field — or burial site for unclaimed, unknown, or poor people — since the 19th century.

But about two dozen bodies are now being buried on Hart Island each day, up from about two dozen each week before the coronavirus hit the city, officials told Reuters. And two new trenches have been added to the site to prepare for even more bodies.

The causes of death for those being buried were not immediately clear, but officials have said it is likely they include coronavirus victims.

https://www.buzzfeednews.com/article/otilliasteadman/coronavirus-mass-graves-new-york-hart-island


Gropi săpate de puşcăriaşi. Cam la fel ca la strămutarea cimitirului Giuleşti, când cu Lacul Morii, şi a cimitirului Buda, cu lacul Mihăileşti-Argeş (pe vremea lui Ceauşescu):

Drone footage captures prisoners digging graves in hazmat suits on Hart Island as NYC eyes it as a mass temporary burial site for coronavirus victims after 437 die in a day, bringing city death toll to 3,485

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8194493/As-morgues-overflow-New-York-struggles-COVID-19-dead.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: