24 februarie 2020

Aţi umplut cămara? Că vine...


Ascultaţi colea ce zice "pepenele". Provizii măcar pentru o lună, eventual şi o variantă de relocare. Şi mers pe burtă.

4 comentarii :

Anonim spunea...

Deocamdata , dupa cum spun unii , alta solutie nu se gaseste pentru acest COVID19 decat izolarea si , aceasta " solutie " , gasita de catre autoritatile medicale din cizma italiana poate fi probabil , cea mai viabila . Problema este ca , nu poti tine un om ce n-a facut nimic reprobabil in acea carantina domiciliara { de fapt mai mult un fel de arest la domiciliu } fara ca acesta sa nu reactioneze la un momenta dat si... sa reactioneze violent pe buna dreptate zic eu .Macaronarii nu-s oamenii pe care sa-i tina zavorati in case , ordinul unui guvern sau chiar amenintarea cu sanctiuni penale si cu atat mai putin cu patrule militare pe strazi care { asa mi-a ajuns la urechi } au ordin sa ...actioneze scrofulos . Am vazut { pe mai multe televiziuni nu neaaparat romanesti } ce s-a ales din magazinele alimentare ale alora si asta , in conditiile in care , guvernul de la Roma stiindu-si obligatiile in astfel de cazuri a avut grije ca cei aflati in carantina { ORASE INTREGI IAR MAINE POIMAINE... PROVINCII } sa nu duca lipsa de hrana si mai ales ingrijire { inclusiv medicatie } permanenenta .

Anonim spunea...

Revin caci , taman ce mi-am reamintit prin ce-am trecut atunci cand in Romania , in Bucuresti sectorul 4 unde primar era o javra din PNL numit Adrian Inimaroiu { prin 2007 sau 2008 } s-a declarat zona de carantina in urma unui alt virus { culmea tot chinezesc } numit... GRIPA AVIARA . La ora 16 -17 aia de la Jandarmerie au anuntzat masura iar in urmatoarele doua ore... am avut cordoane de politie locala la coltul fiecarei strazi bashca jandarmi iar seara circulau in permanenta patrule mobile deci... in acele cateva zile ne-am simtit si noi in siguranta chiar daca eram nevoiti sa ... " avem grije la silueta " . Pe Inimaroiu si aia din Primaria sect. 4 i-a durut fix in cur de oamenii ce ramasesera captivi in propriile locuinte si in propriul lor cartier deoarece , era acoperit de-o LEGE . O lege { merg la pariu ca nu stiai asta } data pe vremea cand Romania era condusa de Guvernul Vacaroiu . O LEGE ce stipula faptul ca , cetatzenii sunt obligati sa aiva camarile burdushite cu alimente pentr-un caz de... ceva . D-asta mi-este teama , asta ma-ngrozeste mai ales ca , traind intr-o tara in care " alesii " ...STAPANII , considera ca , pentru populatia de rand , DEMOCRATIA sau DREPTURILE OMULUI sant doar un lux nemeritat .In cazul descoperirii de COVID 19 pe teritoriul Romaniei... DRACU NE IA PE TOTI ALEGATORII MAI AMARASTENI SI CREDE-MA , CHIAR STIU CE SPUN !

Anonim spunea...

Apropos : cine-i asta , The NWO Sodier , de unde-ai pescuit filmuletzul ? Este doar UNUL care gandeste , care are temeri fix ca si mine vis a vis de capacitatea guvernantilor sa gestioneze altceva in afara banilor pe care-i storc de la servi sau doar un... Mi-a ajuns la urechi o chestie{ pe care tind s-o cred } si anume ca , virusul COVID 19 a fost creeat in laboratoarele chinezesti special pentru a mai rarii din populatia ce depaseste un anumit numar de ani de viata adica , cum este acum in China , unde aia depasesc frecvent 90 sau chiar 100 de ani si-atunci te-ntreb : daca le da prin cap si alor nostrii guvernanti sa faca acelasi lucru daca nu pentru altceva , macar pentru a scapa d e grija de-a mai platii pensiile marite , pensii atat de des promise in campaniile electorale si NICIODATA puse in practica acele promisiuni , ei bine ATUNCI , CE NE VOM FACE ? D-aia zic ca , daca nu vom iesii in strada IN NUMAR MARE , CAT MAI MARE la niste proteste macar ca ale alora din Franta , PENTRU A LE IMPUNE GUVERNATILOR RESPECT PENTRU VIATA NOASTRA... AIA CARE ESTE SI CUM ESTE EA , VOM FI PERMANENT IN PERICOL SA " DISPAREM " DOAR PENTRU CA ASA LE PARE UNORA... POLITICALLY CORECT !

Riddick spunea...

Nu prea poţi izola total, contaminaţii mai circulă. Sunt curios când dă înapoi la nivel global, deocamdată "creşte".

Legea aia de pe vremea lui Văcăroiu "spunea mai multe decât cuvintele din care era scrisă". Dar era o greşeală ocolirea subiectului, trebuia zis pe şleau, "pregătiţi-vă, bă, că niciodată nu ştii".

Este un tip, ce-şi zice "Montagraph", clipul este din 2017 şi l-am postat şi atunci, acum l-a repostat el şi l-am repostat "iar" şi eu. Nu chinezii "i-au dat drumul" virusului, au pagube foarte mari, n-aveau niciun interes. Şi nici "accident" nu este, ci contaminare conştientă.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: