25 ianuarie 2020

Rețeaua de disimulați din "mass-media pro-PSD"


Mă rog, nu prea mai sunt ei disimulați. Matracuca asta care se declară votant (ba chiar militant) USR fiind pe ștatele de plată de la România TV este doar un caz dintre multe altele:
Eu am fost luptător pe față împotriva referendumului susținut de CpF și nu regret nimic. Așa că, USR, dacă vii la alegeri cu oameni care s-au aliat cu mizeria aia, n-ai decât! Dar, vorba bancului, pe mine să nu contezi! #Haibinepa
Îi vezi pe feisbuc hăhăindu-se cu eurobăsiștii și iohanniștii, sunt frienzi între și au cam aceiași "comuni", își dau laicuri și comentarii "pe aceeași direcție". Ce mai - e aceeași cloacă iar patronatele de la Antenă și România TV se fac că plouă.
Radu "NATO" Tudor, Gâdea (care ia personal lumină de la Licurici), Carmen "UE" Avram (acum europarlamentar), Sabina "UE" Iosub (mă-sa, Anca Florea, a fugit din PSD da' nu și din poziția de consilier în CGMB). Adriana Duțulescu (ani de zile șefa secției Politic la A3) și Robert Kiss (reporter A3, partener - de emisiune - cu Sabina Iosub) au fugit la DIGI 24.
"Patronatele"? Pâi Antenele sunt afiliate la CNN, iar Ghiță tratează la Belgrad cu foștii eurobăsiști (acum iohanniști) Andronic, Burci și Gușă. Ce să cauţi în compania unora care au "alte planuri şi interese" decât tine?! Deci ești de-al lor, faci parte din aceeași cloacă!
Stăm atât de rău că nici nu ne dăm seama. Practic suntem la zero (să nu ne amăgim...), și "e totul de făcut".

2 comentarii :

Vlad Tepes spunea...

Trebuie gasita rapid o televiziune care sa reprezinte interesul national, fara descreierati, drogati, alcooloci si tradatori, de ambe sexe !!!

Riddick spunea...

Sunt unii pe la 6TV, dar postul e obscur, nedifuzat general și... sunt doar unii. Restul de acolo, "euroatlantici" în majoritate.

Da, TREBUIE!


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: