31 ianuarie 2020

Ce dracu' să le ceri propagandiştilor globalişti... Însă măcar de-ar fi aşa!


N-aş fi prea sigur cu Erdogan, care cică ar acţiona în coordonare cu Frăţia Musulmană, despre care se zice că este "ramura islamică a francmasoneriei". Dovadă ce face în Libia şi în Siria, şi pendularea lui interminabilă între Rusia şi NATO ("Putin won't save his ass again at the next putsch").



"PiS"-ii lui Kaczynski din Polonia iau lumina de la Licurici, deci deşi sunt în conflict cu UE calcă pe altă greblă şi se-ntreabă de ce-i doare, ce i-a lovit.

"Democraţia este atunci când 'democraţii' sunt la putere", indiferent ce-ar face ei. Ăsta e înţelesul real al "democraţiei liberale". Votanţii de stânga ("social-democraţi") ar face bine să se întrebe de ce şi aleşii lor invocă în mod pozitiv atributul "liberală" asociat democraţiei, adică invocă ceva diferit de ideologia lor... oficială.

"Ăla micu' de jos" care n-a  mai intrat integral în cadru este Trump (mai vizibil aici), dar el nu-i un inamic pentru globalişti ci unul de-al lor.

5 comentarii :

Anonim spunea...

Erdogan , sa fi sigur ca-i SUSTINUT de Fratia Musulmana care , nu s-a impacat NICIODATA cu , hai sa-i spunem laicizarea Turciei . M.K. Ataturk , a fost si... s-a dus iar turcaletii carora intotdeauna le-a stat in gat laicul Ataturk { chiar daca-i numit pe toate drumurile CREATORUL TURCIEI MODERNE } , s-au pliat foarte rapid pe revenirea la vechile obiceiuri . Adica , noi europenii { francezi , italieni , greci ....roamani , spanioli si care-or mai fi } nu renuntzam neam la " traditii " iar astia vrei sa renuntze la o religie care-i tine uniti de mult prea multe sute de ani ? In plus , daca Erdogan n-avea sprijinul Fratiei Musulmane , chiar crezi c-ar fi rezistat atat in fruntea Turciei mai ales dupa ce-a fost mai acu' vreun an ? Ca Turcia nu iese inca din NATO { desii Ankara vehiculase la un moment dat si aceasta amenintare } asta o pot intelege insa , aceasta apropiere absolut contranaturii intre Turcia si Rusia , asta chiar n-o pot intelege . Nu ca n-asi putea dormii noaptea de grije dar... asa ca chestie si sa nu-mi spui aia cu " cei doi dictatori Putin si Erdogan " ca ... nu sta in picioare ! Polonezii vad ca joaca la doua capete desi au mana moarta iar asta , se vede si fara binoclu dar te-asi intreba : cand n-o mai fi Donald Trump la Casa Alba si-o fi... altcineva care nu-i prea inghite , ce se vor face ? " Grupul de la Visegrad " , ma cam indoesc deoarece ... vor face doar aceste tari o alta UE sau se vor baza pe " instalatorii polonezi " aflati pe alte meleaguri si... pe banii pe care-i trimit aia rudelor din patrie ? Doar cu-ata nu poti sustine o tara !!! Afara de asta , Ungaria lui Orban Viktor { o fi ceva neam cu Orban Ludovic al nostru ? } se stie ca in general ungurii s-au considerat intotdeauna buricul pamantului si nu suporta { asta-i din gena lor nenorocita } nimic din ce nu-i unguresc . Ei sa fie vioara I-a iar ceilalti s-asculte si sa se supuna c-alminteri ai ia dracu . Ce dovezi mai bune doresti in acest sens decat ceea ce se-ntampla cu... ungurii nostri ? " Democratia este atunci cand democratii sunt la putere " ! Asta iti apartine si se vrea a fi o gluma cumva ?

Anonim spunea...

Sa nu uit : ceea ce-am postat dintotdeauna adica inclusiv acum , sunt parerile mele , observatiile mele si nu ma supar daca cineva imi dovedeste contrariul . Cum ar spune feciorul lui Balosu : " ASTA DEPINDE DUPA FACULTATI " !Respect Riddick !

Riddick spunea...

Ataturk a fost mason, din gruparea "Junii Turci". A făcut şi lucruri bune dar "în limita masoneriei". Nu mi se par incompatibile Rusia şi Turcia, în ciuda "istorie comune". Dar nu cu "linia Erdogan".

Polonezii fug de Donald Tusk, în braţe la Donald Trump. Încep bine dar nu continuă consecvent. Se consideră "prea mici pentru a risca"? Posibil. Dar mai-binele nu vine singur, trebuie construit.

Fraza am adaptat-o, se referea la politica americană şi la pretenţia Partidului Democrat de acolo, de a monopoliza democraţia ("There is Democracy only when the Democrats are in power." - remarca nu le aparţine, au lansat-o critici de-ai lor).

Anonim spunea...

Se va alatura, oare, si Gérard Xavier Marcel ?
https://ro.sputnik.md/Rusia/20200201/29059423/Rusia-a-aparut-o-nou-forta-politica.html

Riddick spunea...

Nu ştiu. Dacă e girat de Steven Seagal, pare de încredere (de n-o fi şi ăsta agent infiltrat...).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: