06 noiembrie 2019

Sinteza, "esenţa"


Şi totuşi, românii majoritari antiausterizanţi, unde-or fi? Că m-am gândit, de-aia a fost vot masiv pro USL şi PP-DD în 2012 - antiausteritate. Iar din "ghioaga politică" de peste 80% (mandatele cumulate USL + PP-DD) peste trei ani s-a ales praful şi ne-au dat pe mâna tehnocraţilor cioloşişti.

E simplu, ca să n-o lungim cu guvernarea liberală: Iohannis și ai lui au declarat război națiunii române, pentru că ea s-a dedulcit la bine, vrea salarii și pensii mai mari, subvenționarea unor servicii și produse, adică, pe scurt, vrea o țară ca afară! Așa ceva nu este de conceput! Țară ca afară nu se poate decât pentru merituoși! Și pentru cei care se cară afară! Omul obișnuit nu merită o țară ca afară. Merită să trăiască doar pentru a fi slugă.

3 comentarii :

Anonim spunea...

Ti-am " vizitat " ... INSECTARUL . MA-GIS-TRAL !!!!!!!!!!!!!! {M}

Anonim spunea...

Felicitari cu prilejul zilei de... 7 NOIEMBRIE !!! {M}

Riddick spunea...

Ehe... "de când e" (insectarul).

Aia cu 7 noiembrie "e pe nou", de fapt a avut loc în octombrie 1917, "treaba".

Nu văd vreun motiv de felicitare.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: