21 septembrie 2019

Nu s-a "încheiat" încă, dar putem vedea ce-a făcut real PSD ("împreună cu Iohannis")


Eu rămân la opinia că Dragnea este un simulant. A asigurat distragerea atenţiei de la cursul real ţinut de PSD, iar "puşcăria" este alibiul lui dar şi al manipulării. Cel târziu după alegerile generale va fi "scos", veţi vedea...

Gelu Visan
 
S-a Încheiat!
Trădarea Națională a Monstruoasei Coaliții.
România nu este vândută, este dată pe degeaba.
Arătam în urmă cu cinci luni că Iohannis a bătut palma cu Dăncilă pentru a-l condamna pe Dragnea, pentru a deveni președintă de partid și candidat la prezidențiale din partea PSD. Mai spuneam că am avut informația de pe 13 mai, în plină campanie electorală.
Scriam că motivul real pentru care a fost condamnat Dragnea a fost acapararea pe degeaba de către Exxon Mobil a gazelor de la Marea Neagră în beneficiul SUA, al Austriei, al Ungariei și al altor ocupanți, iar Românii și România să nu câștige nimic din gazele care sunt ale noastre.
Dragnea avusese “tupeul” să spună că aceste gaze de pe teritoriul României sunt ale noastre, ale românilor, și ar trebui să beneficieze și ei un pic de aceste gaze.
Într-o țară în care mai mult de trei milioane de gospodării se încălzesc cu lemne, asta ar fi însemnat că în următorii cinci-zece ani toate aceste gospodării puteau fi racordate la gaze românești cu preț mic, că în toare gospodăriile din România, fie bucătării, centrale de apartament și încălzirea centralizată prin CET-uri, prețul gazelor ar fi scăzut, că se relansa încălzirea pe bază de cogenerare, că industria consumatoare de gaze beneficia de gaz mai ieftin, că putea fi relansată industria, inclusiv industria metalurgică, de mașini grele și industria producătoare de îngrășăminte pentru agricultură. Mai mult, prețul energiei electrice ar fi scăzut, alături de cea termică, având un preț mai mic al gazelor, iar România ar fi devenit atractivă pentru investițiile străine.
Pentru ca toate acestea să nu se întâmple și pentru ca de gazele românești să nu beneficieze românii, a fost băgat Dragnea in pușcărie și a fost înlocuit cu Dăncilă care, împreună cu Iohannis, să dea aceste gaze străinilor, nu Românilor.
Acum o lună Iohannis s-a dus în SUA și a dat asigurări că românii nu vor beneficia de gazele lor, semnând un Memorandum.
După aceasta, Ministerul Energiei a pus în Dezbatere publică Legea așa- zisă a Gazelor, în care tot ce obținuse Dragnea pentru Români va fi anulat, de ele benficiind oricine, în afară de români.
Astăzi, Viorica Dăncilă a anunțat că va merge în SUA și
“Vom semna un Memorandum pe energie” (!!!)
adică va parafa și va contrasemna înțelegerea lui Iohannis. (!!!)
Acest Memorandum este un Act de TRĂDARE NAȚIONALĂ
a Președintelui Iohannis și a Primului Ministru Viorica Dăncilă
împotriva României și a Românilor,
o condamnare la continuarea încălzirii cu lemne a peste trei milioane de gospodării, a menținerii unui preț mare al imtreținerii, al energiei, dar și o condamnare a industriei Românești.
Este un furt fără precedent al resurselor românești și o condamnare a românilor la sărăcie.
Aceasta este Colonia România!
Aceasta este Monstruoasa Coaliție dintre PSD și PNL, între Dăncilă și Iohannis!
Pentru asta a fost executat politic Dragnea.
România a devenit oficial Colonie condusă de Occident prin Corporații.
S-a încheiat!
 
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1103804640008880&id=100011380636787

9 comentarii :

Riddick spunea...

" Cel târziu după alegerile generale va fi "scos", veţi vedea..."

Aceeaşi "reţetă" ca şi la Năstase: un an-doi la pârnaie, apoi întoarcerea la averea neanchetată, "de bugetar".

Anonim spunea...

DRAGNEA NU este Nastase !!!
Are alta etnie si alta gena !!!
Stramosii teleormanenilor au ingrozit trupele otomane are au clacat in ''padurea nebuna''(teleorman).
Viorica e din acelasi aluat si, pe deasupra, este fiica de militar roman !!!
Visan, din aceeasi etnie cu Nastase, se poate insela !!!
Dragnea si Viorica nu vor pierde partida si Romania va renaste !
TRADATORII VIN DIN ALTE ZONE ALE TARII, DAR VREMEA LOR E PE TERMINATE !!!
Tineti munte cuvintele de mai sus !!!
Salutari Riddick !

Riddick spunea...

Cu Dragnea mai am ceva îndoieli, dar cu Dăncilă şi cu Năstase, niciuna! TRĂDĂTORI!

Riddick spunea...

Eh... şi Năstase este fiu de militar "român".

Anonim spunea...

Pai si Liviu Dragnea nu este tot " fiu de militar roman " ? Taica-su n-a fost absolvent al Scolii de Subofiteri de Militie si-a avut gradul de... PLUTONIER MAJOR pana in '86-87 parca , cand era inca sef de post in Gratia ? Pana una alta , avem deja o clasa de mijloc - cum isi dorea Petre Roman prin '90 - plus acea "clasa " intangibila iar aia " multi da'prosti " , aia nu-s altceva decat masa de manevra , platitorii muti de taxe si impozite , " poporul suveran " sau , cum spunea prin 1930 , MS Regele Mihai : POPOU MEU IUBIT !Iarta-ma dar ... chiar nu cred ca olteanu' asta de Dragnea sa fi acceptat sa fie iepure pentru cineva . Ca orice oltean este ahtiat dupa functii si , odata ce-a obtinut asa ceva , tine cu dintii de ea si-ncearca cu orice pret sa... inmulteasca ce-a obtinut . Ai uitat casatoria cu " Bombonica " , ai uitat afacerile cu televizoare cu bautura , cu legume fructe { in conditiile in care erau destui care denuntzau asta ca frauda } plus "carciumioara " ? Oricum astea-s nimicuri comparativ cu Tel-Drum asa incat , concluzonand , nu sunt de parerea dumitale . Cu ce-s insa de acord , dar acord total este , chestia aia cu dupa alegeri va fi liber si cu agoniseala intreaga . " Traim in Romania si asta ne manaca tot timpul " vorba unui ...clasic in viata . Stai linistit ca , se-ntampla si la case mai mari !

Riddick spunea...

"Time will tell", cum ar zice angloamericanu'. Iar eu modific puţin: "timpul le va confirma" (pe cele acum doar intuite).

Anonim spunea...

Nici macar acum nu mai avem timpul necesar pentru a astepta sa ne spuna cineva ceva , desii cam ai dreptate referitor la angloamericani si spusele lor . Stiu pe unul care-a spus o chestie valabila inclusiv azi si-i actuala , nu doar in Romania : "Something is rotten in the state of Denmark " iar altul , taman ce-si exprimase dorintza de-a cumpara Groenlanda .Fireste , c-o diferentza de douasute nouasprezece ani intre spusele lor dar , cu-atat mai mult intelegem spusa dumitale . " Time will tell "... GENIAL !!!!!!!!!

Anonim spunea...

Pentru duda zilei , mai curand mi-asi fi dorit sa citesc faptul ca : Kellemen Hunor isi retrage candidatura deoarece in alea 200.000 de semnaturi nu se regasesc si... romani !

Riddick spunea...

Eu aş vrea ca UDMR să joace cartea Vişegrad/Viktor Orban şi nu cartea UE/PPE, ca acum. Chiar şi Orban mi se pare prea "molcom" când e vorba de contre cu UE.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: