21 septembrie 2019

Nu cred (încă...)


Nu cred (încă...) c-ar fi simulat şi Pleşoianu. Dar strategia "independentul" nu pare să fi avut succes. Să vedem până mâine la ora 24 (termenul-limită al depunerilor). Dacă totuşi obţine semnăturile şi candidează, îl voi vota. De nu - cu Barna "Omul din Lună" la turul întâi şi poate (dacă se califică) şi la turul al doilea. Cred că doar Barna "Omul din Lună" ar putea câştiga o finală cu Iohannis. Sunt motive pentru a merge la finala Barna-Iohannis, şi nu sunt pentru la una DUEncilă-Iohannis.

Şi totuşi DE CE a mai rămas Pleşoianu în PSD?! Că acum ştim toţi ce a redevenit PSD!
Dan MV Chitic
 
 Poate dacă unii nu ar fi refuzat comunicarea și nu ar fi ignorat mâna întinsă de PAN și de aliații săi...
Poate dacă unii ar fi avut mai puține orgolii și mai multă deschidere spre dialog...
Poate dacă unii nu ar fi dezvoltat un prematur și găunos sindrom mesianic...
Poate dacă...


Despre acest site web
STIRIPESURSE.RO
Liviu Pleșoianu a anunțat, vineri, pe Facebook că nu a întrunit numărul necesar de semnături pentru a candida la alegerile prezidențiale....

7 comentarii :

conumishu spunea...

Nu cred.

L-am întrebat pe contul de FB de ce nu îl sprijină pe Pleșoianu, neavînd candidat propriu, ce are de pierdut? Nu a catadicsit un răspuns, nu că ar fi fost obligat... doar că, într-un fel era, dacă chiar vrei să faci politică la un anumit nivel.

Pe mine m-a costat, știam că iar voi fi denunțat. Evident, peste 2 zile aveam contul închis și-mi cereau identificare. Întotdeauna se întîmplă (întîmpla, m-am plitisit să deschid alt cont) după ce comentez, la alții, ceva ce deranjează.

Pleșoianu trebuie să plece din PSD acum, în următoarele zile.

Cu Barna nu ai dreptate. Bine, în altă univers, aritmetica ar fi corectă și probabilitatea ar putea fi mai mare ca Johannis să se împiedice de Barna mai mult decît de Dăncilă. Doar că, tot în alt univers, electoratul anti-Johannis ar trebui să fie mai numeros deît cel pro și mai motivat. Atunci n-ar conta cine ajunge în turul doi cu el. Mă rog. De ce nu ai dreptate? Pentru că și Barna e un iepure. De turul unu. Să țină mobilizat electoratul haștagiu. După care se va face un transfer de ură, abstractizat, inerțial, dar încă valabil, măcar încă o dată, contra "ciumei roșii" atît de inept și perfect antipatic ilustrată prin Dăncilă. Tot contra se va vota, nu ai cum altfel cînd ai trepanat politic marea majoritate. Asta presupunînd că stsizarea și alte mînării s-ar menține la un nivel "decent"... dar de ce s-ar reține, doar merge și se acceptă orice exces.

Eu nu pot să votez cu niciunul dintre ăștia, pur și simplu nu mai pot, nodul gordian trebuie tăiat, nu-l mi descîlcește nici dracul.

conumishu spunea...

Nu, nu a fost în privat. Nu-l suspectez, spuneam doar că știam ce voi păți și, bănuiesc, știa și el, așa că putea, dintr-o teoretică solidaritate cu cineva măcar aparent antisistem, să dea un răspuns, fie și strict de consemnare că a citit. Poate nu a avut timp.

Da, yachting... ce să zic, frumos, cam greu să pari din popor, iar cu lidărșipul, parcă vreo cîțiva ani în trupele speciale, undeva prin fund de Africă sau Afganistan, m-ar convinge mai mult decît învîrtitul la manivele în uichend.

Riddick spunea...

Ultima închidere (la mine) e de prin 2015. Din 2017 am mers foarte prudent, spre deloc (2-3 postări pe an). Nu mai comentez în contradictoriu la "inamici" şi nu mai dau like-uri "unde e riscant". Mă gândesc să mă retrag total, sau să-i fac să "mă retragă". IAR. Ca să mă lecuiesc de drog, că drog este...

Riddick spunea...

Asta remarcasem mai demult, că PAN n-are candidat şi nici nu indică vreunul dintre cei existenţi, ca favorit. Acum vreo săptămână Dan Chitic era la yachting, în precampanie (mai fusese tot la yachting cu alte trei săptămâni mai înainte).

Dacă l-ai întrebat ÎN PRIVAT e gravă coincidenţa, deşi ţucărbergii ŞTIU (VĂD) TOT şi ar putea face să pară "interlocutor otrăvit" chiar fiind omul nevinovat (de iniţierea închiderii contului).

Pe mine m-au "denunţat" de mai multe ori băsiştii de care începeam să mă rup, apoi... tot ei, de care mă rupsesem. Vreo patru închideri, două suspendări cu cerere de autentificare / identificare, două "închideri-închideri, direct, out of the blue".

Nu pot cu DUEncilă (pun not intended ;-) ) dar parcă nici acasă nu pot sta, ca la turul doi 2014. "Merg" cu Barna doar dacă nu reuşeşte Pleşoianu cu semnăturile.

Trebuie "evidenţiate" cumva voturile naţionaliste, lipsa prezenţei lor "semnată" din turul doi ar trebui compensată cu... o lipsă semnată, dar numai la o finală DUEncilă-Iohannis. La Barna-Iohannis, ar trebui văzută "creşterea" la Barna, chiar dacă nu decisivă dar venind contra indicaţiilor oficiale sau sugerate din partea PSD, care SIGUR va trage pentru Iohannis, aproape pe faţă sau total pe faţă, de nu va prinde turul doi.

Riddick spunea...

Al doilea comentariu al meu trebuia să apară după primul al tău. Dar l-am şters din greşeală, dorind sa-l editez (repostez) pe al treilea ("al doilea al meu"). L-am recuperat din pagina principală, e şi ăsta un avantaj al "balonului de comentarii". :)

PRU şi PNR, gata, nu mai fac nimic. Bogdan Diaconu da poze de la pescuit, probabil va fuziona "cu Ponta", cândva.

"Ghiţă", susţinător - fost? - al PRU, n-a mai mişcat nimic. Probabil târgul încheiat prin Burci, Andronic şi încă unu' (deplasaţi la Belgrad) trebuie respectat.

PFN ("Forţa Naţională") a ajuns de la simulantul Rebega la masonul Remus Borza. Oamenii lui Ponta (ăăă, ai serv... ăăă, ai Licuriciului), ambii.

Riddick spunea...

PNR (Ninel Peia, Mircea/Mircia Chelaru) simulează că strâng-semnături-şi-nu-pot, ca pentru europarlamentare (acum, "pentru Ninel").

Riddick spunea...

Uitasem c-am mai avut nişte avertizări, dar după câteva închideri. Ultima chiar pe contul de acum.

Plus o închidere a unui blog (secundar... dar...) pe WordPress, în 2010...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: