10 august 2019

"Avanpremieră"

 
Nu este o situație mai clară decât cea de astăzi în care “ Masele” să vadă cât de proaste sunt și cât de ușor au fost manipulate de Iohannis și Helvigh.
Masele de proști care urlau ca apucații acum un an, s-au potolit deodată, cu toate că, teoretic, nu s-a schimbat nimic, dar în realitate s-a schimbat totul. Iohannis nu mai are nevoie de proști care să urască, să urle și să atace Guvernul, să dea foc, să incendieze, pentru că și-a atins scopul.


Товарищи! AICI puteţi viziona clipul pe YouTube  (В Путь)
 
Gelu Visan

Masele, Supraliderul și Obișnuința.
  Astăzi se împlinește un an de la Tentativa de Lovitură de Stat din Stradă, organizată cu Sprijinul lui Iohannis și al unor lucrători din Serviciile Secrete.
S-au anunțat și azi mitinguri, doar că Păpușarii care au organizat 10 August 2018 pentru Dărâmarea Guvernului, nu mai au chef să-l doboare și pe’sta, că e Guvernul lor, atâta timp cât Dăncilă e sub laba lui Iohannis.
  Valul de ură indus de Iohannis și Servicii în Societate nu a mai fost folosit. S-a tot încearcat ceva cu Emoția Crimelor de la Caracal, speculate de unii, temporizată de Iohannis, dar vârful emoției a trecut, cu tot demersul de ieri al lui Cumpănașu de a culpabiliza Ministerul Afacerilor Interne, în speranța că va ridica ceva. Nimic.
  Așa cum scriam, valul de Ură și Violențe a fost generat și direcționat de Iohannis și Helvigh, atunci, ca și acum, director al SRI.
  Acum, Iohannis și SRI, cu Helvigh cu tot, nu mai au nici un interes să provoace Ură și Violențe, pentru că au Guvernul lor, Dăncilă stă cum o pun ei, capră să fie.
Mai mult, Iohannis și-a numit un alt șef la Jandarmi, deci și aici e liniște.
  Actualul PSD a devenit o umbră a ceea ce era PSD acum un an, a devenit un partid de moluște aflate în ultimele luni de viață, tocmai bun de mânjit cu rahat din când în când, nu prea mult ca să nu se prăbușească sub greutatea lui.
  Iohannis este disperat să țină PSD la guvernare până în Decembrie 2019, când, după ce va fi reales președinte, îl va scoate de la guvernare și îl va duce la Stadiul de vierme, până la localele din 2020, când îl va desființa de tot.
  Nu este o situație mai clară decât cea de astăzi în care “ Masele” să vadă cât de proaste sunt și cât de ușor au fost manipulate de Iohannis și Helvigh.
  Masele de proști care urlau ca apucații acum un an, s-au potolit deodată, cu toate că, teoretic, nu s-a schimbat nimic, dar în realitate s-a schimbat totul. Iohannis nu mai are nevoie de proști care să urască, să urle și să atace Guvernul, să dea foc, să incendieze, pentru că și-a atins scopul. Îl mai deranjează un pic USR și Coldea, care tocmai ce l-a băgat pe prietenul lui de la Oracle în control judiciar, dar cu ei o să o rezolve altfel.
  Nici SRI nu mai e implicat în doborârea guvernului prin Lovituri de Stat și terorism. Practic, Statul Paralel în frunte cu Helvigh și cu Generalii și-au luat țara înapoi, prea li se urcase ăstora democrația la cap. Nici ei nu au chef de scandal, așa că, spre deosebirea de anul trecut, când erau implicați în tentative teroriste, azi, după ce și-au pus Ministrul lor de Interne, nu mai au chef de iureș.
  Diseară o să vedem că de fapt tot ceea ce s-a întâmplat până acum a fost orchestrat de Iohannis, SRI și Helvigh, care acum sunt cu sacii în căruță, adică Noul Stat Paralel, fără Coldea și Kovesi, a revenit la butoane. Va fi un pic nervos Coldea și-l va pune pe Barna să facă ceva spârnău, dar atât, că mai mult nu poate. A avut o idee proastă Coldea cu Barna, pentru că Helvigh a ordonat tuturor partidelor supuse, în frunte cu PSD, dar și tuturor televiziunilor să-l persifleze, de a devenit Barna, din nimeni, un nimeni și mai mic.
  Așa că Masele de Proști folosite de Iohannis, acum vor fi folosite doar la vot, pentru că trebuie să reconfirme Supraliderul.
  Iar dumneavoastră, cititorilor acestei pagini, vă recomand să vă faceți orice program lejer de duminică, pentru că azi nici măcar un fâs nu va fi, pentru un fâs ar trebui să se screamă un pic Iohannis, iar el nu are chef.
  O să ne reumple de miros imediat din toamnă și din nou din iarnă, dar românilor a început să le placă și gustul:
  O chestiune de obișnuință.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1071249059931105&id=100011380636787

4 comentarii :

Riddick spunea...

Haiu' dracu'. O să vedem o coregrafie doar aparent bizară. Haştagii nebriefaţi vor veni "la asalt" în Piaţa Victorei, şi vor fi contrariaţi văzând că Păpuşarii (the smaller ranks, in the field) or să-i tragă înapoi şi în general or să pună surdină. Şi vor vedea şi mulţi alţii că de data asta în stradă şi-n clădire este aceeaşi echipă.

"told ya (so)"

Riddick spunea...

October (Oktyabr) - 10 days that shocked the World

October - 10 days that shocked the World (the soviet title: Oktyabr) is a movie directed by the great and successfull Sergey Ezeinstein in occasion of the anniversary of the Great Soviet Socialist Revolution. It's the final attack of the Red Guard to the Winter Palace, where was the "Governo Provvisorio" headed by Kerensky, and the part in which the Bolsheviks and the Soviet power have the higest support by the masses.

https://www.youtube.com/watch?v=EgKQTtLTbsg

https://www.youtube.com/user/ciaureli/videos?view=0&sort=dd&shelf_id=0


Russian Red Army Choir ~ В Путь (V Put), (Let's Go)

"V Put'" (Russian: В путь, English: Onwards, En route, Let's go) is a song written in 1954 by Soviet composer Vasily Solovyov-Sedoi and poet Mikhail Dudin. It was originally written for the film Maxim Perepelitsa starring Leonid Bykov. The movie itself went on air in 1955, and the song has achieved fame and popularity independently of it ever since. To this day it is still used as a so-called drill song (somewhat similar to a cadence call in the US Army). In 1959, Vasili Solovyov-Sedoy received the Lenin Prize for this song.
V Put' is performed on Victory Day as well as on other military holidays in Russia, Ukraine, Belarus and other former Soviet republics.

https://www.youtube.com/watch?v=O_DfhCB31uo

https://www.youtube.com/user/jimmakos61/videos

Riddick spunea...

Солдаты, в путь, в путь, в путь!
А для тебя, родная,
Есть почта полевая.

-----------

Soldaţi, la drum, la drum, la drum!
Iar pentru tine, draguţă (mea)
Este poşta de campanie (poşta militară).

Riddick spunea...

... şi cronica post spectacol

http://riddickro.blogspot.com/2019/08/si-cronica-post-spectacol.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: