26 mai 2019

Regres 2012-2016-2019, perspective tulburi şi posibile "incidente atipice"


Semnalul de alarmă pentru mine este distanţa mare (aparent chiar mai mare de x3) dintre numărul voturilor - încă-prezumate - PSD plus ALDE şi numărul votanţilor de la europarlamentare care au refuzat referendumul. Adică aceia care s-au opus activ Sistemului. Mesajul nu a fost bine înţeles de electoratul PSD şi ALDE şi nu era nevoie să fi fost explicit, reieşea de la sine pentru nişte inşi vii. Gestul lui Dragnea de a vota şi la referendum nu are nicio justificare. Bun, "se atinsese deja validarea, aşa că...". Dar nu se pot influenţa negativ - prin vot - voturile DA necesare aprobării (25% din lista electorală), cel mult se pot... suplimenta.

Dar încă şi mai grav este că nu suntem pregătiţi pentru ceea ce va veni şi ne va izbi din plin. Cu regret, nu suntem conştienţi pe ce lume (încă mai) trăim. Comportamentul nostru colectiv invită orice dezastru.
 

Iulian Capsali

Referendumul din toamnă și cel de azi ne arată cu claritate faptul că Securitatea globalistă a reușit să creeze un electorat pavlovian, care răspunde strict la impulsuri provocate. 

Cum am scris acum vreo doi ani, România este proiectată ca un ghimpe globalist în spatele blocului suveranist din flancul central-est european. Partidele create de securitate și ONG-urile Soros au un electorat deja dresat de "elite" și presă.

Suntem la ani lumină de polonezi sau unguri, cehi, ba chiar sub bulgari - și aici vorbim doar de țările care au trecut prin marasmul comunist.

Prin această masă de manevră incapabilă să raționeze, excitată de violența de limbaj și cea fizică, e foarte ușor ca să se realizeze inclusiv destrămarea teritorială a statului, deja în mare deficit de suveranitate.

Neo-Securitatea construită de Băsescu pentru lupta cu adversarii politici și integrarea României în proiectul Statele Unite ale Europei poate urca războiul româno-român la orice cotă.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Aghiuta tot timpul isi baga coada. Vina mare o poarta halatele din dealul mitropoliei. Daca ar putea vorbi la cite ritualuri ar merge cu SATANISTI DIN MASONERIE ar cadea icoanele de pe peretii bisericilor. Securisti (prin Basescu) au condamnat COMUNISMUL si punct nu tu procese pentru tartani care papa pensii nesimtite avind 2-3 cetatenii. Asa si biserica condamna MASONERIA dar binecuvinteaza SINAGOGA SATANEI dand cu trafaletul portavocea celor intrati in ADORMIRE. Stai sa vina PAPA la o saorma cu de toate si mai vorbim de POPORUL ALES.

Riddick spunea...

Boaita de Ciobotea ("Daniel") a votat şi la referendum, vineri merge cu Bergoglio la Catedrala Nouă, "slujbă comună". Şi parlamentul îl primeşte în sesiune solemnă, la bulgari l-au primit minimal, rece.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: