26 mai 2019

Pregătirea contraatacului


Cum-necum, va trebui să pornească "din zona PSD".

Pe parcurs (şi rapid!), fie se va transforma în ce trebuie, fie vor veni alţii care să facă ce trebuie.

Oricum, vor trebui să mai vină şi alţii. Dar nu lângă eurosocialişti.

Lupta următoare se va da în şi pentru parlament. Dacă nu va rezista măcar până la prezidenţiale, situaţia se complică grav şi se va depăşi cu greu.

Trebuie conştientizat în modul cel mai clar că nu trebuie cedat accesul pocitaniilor "la butoanele Statului" nici măcar pentru o secundă, căci îl vor transforma după chipul şi asemănarea lor, revenirea la starea anterioară presupunând costuri incredibile.

Spaţiul public nu mai poate fi lăsat liber saltimbancilor şi pescuitorilor în ape tulburi. 

Bula pe care o vedem acum are la bază doar gălăgia. Şi din nefericire - trebuie s-o spun - a beneficiat de lichelismul unei părţi însemnate dintre "conaţionali", care mizează pe firimiturile căzute de la Marele Jaf. 

"Scanaţi-vă" anturajul - ba chiar şi rudele - şi plasaţi bariere personale faţă de cei care trag în altă direcţie şi faţă de imbecilii care te trag înapoi. 

ALDE "era-n Lună" şi ar fi bine să dispară de-a binelea. Doar n-am uitat ce-a făcut Papion...

UDMR este de folos doar dacă acţionează coordonat cu Viktor Orbán şi FIDESZ. Orice altceva se contabilizează dincolo.

Naţionalişti, pe când Lista Naţională, unirea de care se tot vorbeşte de nişte ani?

12 comentarii :

Anonim spunea...

Când este vorba de homalai toți votează la fel, când este vorba de vaccinuri toți gândesc la fel, când este vorba de distrugerea invatamantului toți acționează la fel, analog regionalizare, vânzare resurse, etc. Dacă nu apare de undeva o minune nu avem ce face, suntem în aceeași găleată în care am intrat în 89.

Riddick spunea...

Din ce în ce mi se întăreşte convingerea că "rezolvarea" ar putea veni doar prin război civil, lovitură de stat sau invazie externă (da, "acea invazie, din acea direcţie" ;-) ).

Anonim spunea...

Război civil ar fi un dezastru, am pierde Transilvania fără drept de apel, pentru lovitură de stat ne-ar trebui un mareșal Antonescu. Invazie? Nu știu ce să zic.

Riddick spunea...

Cele trei variante nu le decidem în urma unor deliberări, pur şi simplu "ne vom pomeni în situaţie".

Riddick spunea...

Trebuie găsit un Mare Smardoi şi "plătit" o singură dată să facă treaba, nu să tooo-oot stăm cu vampirii pe noi până nu mai avem sânge.

Gabriel spunea...

Nu cred că reźistă nici până la vacanța parlamentară din vară. Vine moțiunea de cenzură și n-are cum să nu treacă. Se duc toți pesediștii la dottore. S-a terminat. Dar de fapt nici nu a început cu adevărat. Suveranismul PSD s-a rezumat doar la politica penală. Ori, nu poți să te bați cu cărămida suveranistă-n piept și să semnezi pactul pentru migrație sau să aduci zeci de mii de migranți în țară că țipă patronatele, să te faci preș în fața patronatului, care mai degrabă aduce sclavi din Pakistan dacă nu mai găsește în țară, decât să dea salarii decente.

Riddick spunea...

Da, sunt "contradicţii interne" care anulează vreo mişcare pozitivă.

Evident este că majoritate din electorat nu este real reprezentată şi la lichelismul general (din anumite medii) cu greu se va ridica vreo forţă "de sens contrar".

Prima îngrijorare a mea la acest moment este că am putea avea armament nuclear amplasat în România şi simultan am deveni "ţinte legitime". Dar dacă mă gândesc bine, ăsta era de fapt... un obiectiv transpartinic, "deja asimilat".

Vlad Tepes spunea...

@ anonim
CINE ar ''pierde Transilvania'' ?
Transilvania si, in mare parte Banat-ul, nu se mai simt bine in Romania !!!
Si, atunci, sa facem ca Dragnea care a lungit boala pina s-a sinucis !!!
Transilvania sa se duca, pasnic daca se poate, fiindca al treilea stat trianonic, inca nedestructurat, nu va mai dura mult .
Priviti rezultatele votului si veti intelege pe deplin ce fel de romani sint in Transilvania!!!
Priviti ce a facut dementul ala din oradea cu statuia lui Mihai Viteazul!
Cit despre ce vor pati romanii din Transilvania apoi, NU TREBUIE SA NE MAI INTERESEZE !
Idem in ceea ce priveste armata de sclavi din ''diaspora''.
Este obligatorie o selectie naturala a acestui popor sau, in caz contrar, sa incercam sa emigram unde vedem cu ochii .
Acest popor din care, cu regret, fac si eu parte, este dotat cu o gena sinucigasa; elimina sau ucide orice om sau forta care ii face bine !!!
PSD trebuie sa paraseasca IMEDIAT guvernarea si sa lase pe altii sa guverneze, iar romanii sa vada ce au votat ieri !!!
Este cea mai buna metoda de selectie naturala !

Riddick spunea...

Selecţia nu poate fi "naturală" decât în condiţii de normalitate - care acum nu există.

Se supraevaluează "intenţia ardelenilor", sunt nişte agenturi şi echipe de zgomote care fac galerie. Dar dacă molima se extinde acolo, cea mai sănătoasă soluţie devine "amputarea". Însă doar ca ultimă soluţie.

Nu cred că există interlocutori oneşti şi "celălalt public" atât de destupat la cap încât să înţeleagă gesturi simbolice. Ei ştiu numai de par, şi asta trebuie să li se servească.

Vlad Tepes spunea...

Selectia naturala se face numai in criza.Cei tari rezista iar cei slabi dispar !

Molima e deja GENERALIZATA si trebuie aplicata, deindata, ''amputarea'' !

A VENIT VREMEA ACTIUNII !

DACA NU SE ACTIONEAZA ACUM, NU VA MAI FI NEVOIE !!!

Riddick spunea...

"Timpul nu mai avea răbdare" - Marin Preda, "Moromeţii", volumul I (exact fraza finală, acţiunea se desfăşura în 1939)

Muad’dib spunea...

@ volodea țeparu
Vede-ți-aș mutra aia de „acționar” în toiu’ acțiunii, bre, că tare viteaz îmi pari p’acilea. Ia'n să vadă taica, cam cum propui tălică să acționăm!?
Altfel, dacă ai avut norocul să te naști în România, mulțumește-te cu atât. Părerea mea... Dacă chiar ești român, meri nițel pân’ la oglindă, trage o gură de aer în pieptu’ți de aramă și întreabă-te de unde ai scos ideile astea radicale, asezonate cu expresii gen „al treilea stat trianonic”, „ce vor păți românii din Transilvania”, „sclavi din diaspora” (by the way, tălică din ce trăiești?) etc.
P. S. Bunică’tu trăiește?


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: