04 mai 2019

pastila R (15)


Pe eurosocialiştii "români" nu-i veţi auzi rostind cuvântul "socialism". Nu c-ar fi ceva dezirabil, dar în Românica asta sună a industrializare, ceea ce... nu mai este voie (cică...).

Dacă PSD n-a reuşit în trei ani jumate şi cu un lider... atipic să devină ce trebuie, n-o va face într-un an jumate - până la alegeri - cu o echipă care beneficiază de "un larg sprijin extern". Prezenţa în continuare a "disidenţilor" nu se mai justifică. În afară de complicitate sau... patologie. Nu, nu mai este nimic de făcut. Acolo.

PSD şi ALDE nu au finalizat* propriile numărători în paralel. Dacă la PSD ar exista "scuza" cu "şocul condamnării lui Dragnea", la ALDE... nicio explicaţie. Singură această realitate ar trebui să deschidă definitiv ochii cuiva asupra adevăratei naturi a acestor partide. Care doar în teorie ar putea deveni altceva, cu alte echipe la vârf.
unii zic că nici măcar nu le-au început, by design

#CaramitruSr
#FalimentTNB
#CaramitruJr
#AltăJapiţă
#Trădătoare

Hmmmm, locaţiile. Deci, staţie de observaţie de-a eschimoşilor, ori lângă BnR, ori lângă clădirea guvernului. "Peste drum". Când ceri mii de metri pătraţi, nu-i ceri... pentru vitrine "de muzeu". Oricâte minciuni ai avea ca să le umpli...

Licuriciul îşi permite să latre 'I will attack Iran' fiindcă Iranul nu are încheiată o alianţă militară explicită cu Rusia (şi China). That simple.

Realizează cineva că Iţicăreştii au guvernat non-stop din decembrie '89 încoace? Şi nu doar la BnR.

Cu adevărat îngrijorător ar fi dacă PSD a luat 45% (în 2016) identificat fiind de votanţii săi ca partid eurosocialist. Numai că n-a fost aşa. Voturile au venit pentru ceva doar sugerat, doar parţial asumat, dar... pentru altceva decât reprezentau Cioloş şi Iohannis, clar! Procentele din 26 mai reflectă nehotărârea şi abandonarea liniei naţionale. Ar putea reveni şi nu doar declarativ, ori se vor găsi alţii. După congres nu mai sunt scuze pentru inacţiune, nu prea mai sunt nici acum.

Ponta TV. Aproape zi de zi apare Ponta la România TV. Fie invitat în platou, fie telefonic sau în alt mod ("intervenţie", nu preluări de declaraţii sau filmări). Zilnic apar mutra şi vocea lui enervante (cel puţin pentru mine), cu "dezvăluiri". Nu-i doar o impresie, voi observa o lună-două zi de zi (şi la Antena 3) şi voi reveni cu concluzia. Care deja este conturată - stăm prost cu mass-media, noi ăştia "vaccinaţii".

Ca să faci ceva în Iran, you must secure Iraq first. Cam târziu, nu prea mai este posibil, ăia s-au trezit. Ouch.

Unde au avut loc atacurile cibernetice: la CCR şi la spitalul Victor Babeş. Alelalte trei spitale "au intrat pe listă, la derută" (suntem naivi să credem în interes pentru spitalul din... Dorohoi sau Huşi?!). CCR este pe cale să atace (?) falsificarea voturilor din 26 mai. "Babeş" - specializat pe boli contagioase şi tropicale - pare a fi principala structură civilă care poate fi scoasă la luptă în perspectiva contracarării răspândirii intenţionate pe tot globul a virusului mortal Ebola (folosindu-se inclusiv căpuşe "specializate"). Un focar de Ebola este în Madagascar (ring a bell? nou regim instalat acolo, care a cooperat cu cel de la Bucureşti expediindu-l pe Mazăre fără proceduri legale complete).

Era informaţie publică, dar abia azi fac conexiunile. După aproape o lună de la alegeri, BEC-ul încă nu a transmis rezultatele finale oficiale la CCR. Decizia privind validarea (sau invalidarea) este peste o săptămână, şi nu cred că se va respecta planificarea, fără... materialul probator.

Iulian Capsali: "Cum poți să lași un partid pe mâna unei imbecile ca Dăncilă?"
Tiii, ce mai taie unii firu'-n patru. Ei, "cum?" - iac-aşa!

Doar un pattern. Comparaţia cu Adrian Năstase, care a picat pe te miri ce în loc să răspundă real pentru actele grave de trădare şi de înstrăinare a patrimoniului naţional. Acum e bine-mersi, cu averea întreagă, şi tot de partea "statului paralel" (trebuie văzut tot ce face, nu doar declaraţiile recente).
Dragnea a slujit Sistemul toată viaţa lui, este cel care a girat votul PSD pentru guvernul Cioloş. De-abia de prin 2016 i s-a creat "legenda". De asemenea, a fost luat pentru te miri ce, averea "de bugetar chibzuit" îi este intactă. Şi i s-au dat garanţii, sub forma de sentinţe incorecte, "demolabile" (niţică răbdare...).

După congresul PSD, cel mai nasol lucru ar fi să nu avem - în continuare - un partid naţionalist / conservator / eurosceptic în parlament. Să fie linişte sau doar ici-colo, "câte-un Liviu Pleşoianu", şi aşa să intrăm în alegerile din 2020, improvizaţi. Na, că era să scriu "să nu avem voci patriotice organizate în parlament". Nu-i destul, trebuie un partid. C-o fi "noul PSD" (sau cum s-o mai numi - presupunând că se rupe de eurosocialişti, la congres), c-o fi Partidul Alianţa Naţională ("al lui Dragomir şi Chitic") - trebuie ceva organizat. Dacă se pierde congresul, nu mai există nicio scuză gen "PSD ar putea fi altceva, dar mai trebuie timp".

Barna sau Cioloş, nenică. Sau orice "altceva" care ar ajunge-n turul doi cu Iohannis*Nemţălălui i se mai tolerau - subliminal - anumite chestii, fiindcă fraierii-şi ziceau "de, dacă nu-i român..." (de parc-ar fi fost asta o scuză!). Pe când oricare dintre ceilalţi doi "români" ar apărea atât de strident şi de neadecvat, încât "efectul la public" ar fi... garantat. "Cui pe cui se scoate".
* Presupunând că ar mai ajunge ăla în turul doi - de nu, nici eu nu mă voi deranja să "sortez" între doi sorosişti. Sau... poate doar unul plus "altceva"? Aşa, da!

Definiţii derutante, în mod interesat difuzate şi la Chişinău, şi la Bucureşti. "Regimul oligarhic / regimul Plahotniuc" şi respectiv "regimul băsist". De parcă un ins, oricât ar fi el de genial, de diabolic şi de convingător, şi oricâtă liotă ar strânge-n jurul lui, poate bloca şi face praf sistematic o ţară fără sprijin extern. Cu ăia din spatele lui EuroBăse ne-am lămurit, foarte curând se vor ivi şi patronii reali ai lui Plahotniuc. Unii dintre ei încă se mai deghizează destul de bine.

Varanul s-a sonat? Şi-a făcut mausoleul politic, "Partidul Puterii Umaniste", cu candidat prezidenţial având numele Ramona Ioana Bruynseels, care crede(a?) că Pământul este plat. Nu cred că-i soneală ci o continuare a jocului. Care a început cu conspirarea şi delapidarea unor importante active ale statului român, încredinţate prin consemn (netransparent, pe vremea RSR), crearea unei televiziuni afliate la cea globalistă CNN (unde adrianurşiiradutudorii şi mihaigâzii sunt din fericire anihilaţi de Mircea Badea), asigurarea primei majorităţi băsiste (2004, PC, "soluţia imorală") şi "eroarea" Daniel Constantin, care "a reuşit (vai-vai-vai...) să-l păcălească" deturnându-i pe contrasens fostul partid (PC). Niciodată nu trebuie pusă baza în "oligarhi", gândul lor este la propria avere, nu-i văd rezistând la presiuni (pe agoniseală) din partea Sistemului, aşa, "în numele principiilor".

Nu va trece moțiunea, dar nici susținătorii ei nu au un interes real ca ea să treacă acum. Pâi cine le servește mai bine interesele decât DUEncilă, care aplică aceeași agendă dar sub un alt steag? Sigur, cu viteză mai mică dar pe aceeași direcție. Și așa, nici ea nu are probleme în plus la congresul PSD, nici "opoziția" nu apare la prezidențiale ca fiind în aceeași barcă cu guvernul, deși este. UDMR va vota moțiunea, "renunțând la colaborarea cu PSD". Dar DUEncilă nu va renunța la UDMR-iștii directori și demnitari de prin ministere. Dar mai ales, nu va renunța la consilierul de stat Laszlo Borbely, coordonator al Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului. Care rămâne pe loc de la un guvern la altul, și am remarcat de mai mulți ani că de fapt este acolo ca implant al globaliștilor (derularea programelor Agenda 21 / Agenda 2030 în România).

Sorry, "diasporeni". Pentru mine nu sunteţi altceva decât nişte străini, nişte renegaţi*. O categorie pe care am perceput-o negativ nu doar de acum, când faceţi asumat jocul ocupantului, prin vot și propagandă. Ci încă de pe vremea primilor căpşunari, când aţi devenit involuntar complicii demolatorilor economiei (interni şi externi), care au luat în calcul exodul vostru. Supapa de presiune care a menţinut jos cifra oficială a şomajului, mult mai mare în realitate. Ieşirea voastră "temporară" din sistem și expedierea constantă de bani familiilor din ţară a împiedicat o răscoală care le-ar fi putut fi fatală demolatorilor.
* Chiar şi voi, cunoscuţilor. Nu m-aţi dezamăgit niciunul, vă citisem eu prea bine încă de când mai eraţi aici, şi toţi mi-aţi confirmat "evaluarea".

Paradox? "Joc de facţiuni"? Pâi dacă Dodon joacă cu Putin iar Plahotniuc nu (mai), atunci ce căuta primul să încerce să-l convingă pe al doilea "să schimbe cursul"? Aşa au apărut înregistrările alea scoase de Plahotniuc, care nu avantajează Rusia. De ce o fi făcut atunci Dodon afirmaţiile critice, dialogând cu Plahotniuc? Cum "să măreşti miza" în mod stupid, dacă ştii că celălalt este persona non grata pentru centrul tău de comandă? Cum de nu primeşti în microcasca din ureche instrucţiunea în timp real abort! abort! (mission)? Trebuia acoperit altceva mai important?!
-----------

Cred c-am găsit o explicaţie: Dodon a făcut-o deliberat, ştiind că ce va spune va ajunge public. A dorit să reiasă clar cine este şi cine nu este cu direcţia non-UE ("cu Rusia"). Mesaj pentru votanţii mai grei de cap ai PDM care încă nu s-au prins că votează de fapt "pentru ăilalţi", şi mesaj pentru cei din structuri ("alegeţi-vă înţelept tabăra, că se-nvârte roata, şi iute")

Hidroelectrica este rentabilă. Cu tot cu plafonarea tarifelor la energie pentru populaţie. Dar asta nu-i pe placul noii conduceri instalate acolo de guvern, care ar vrea "listarea" (vinderea*) de acţiuni Hidroelectrica la bursă însă acuză... existenţa plafonării tarifelor. Care ar alunga "investitorii", al căror profit n-ar fi prea interesant. Aşa că să ne aşteptăm la o abandonare - de către guvern - a intereselor românilor în favoarea intereselor "investitorilor" (străinilor!).
deja circa 20% din acţiuni sunt la "Fondul Proprietatea", statul are doar restul

Tic-tac. Patronul "oligarhilor" globalişti de la Chişinău (clica Plahotniuc) va trebui să iasă din bârlog. Deja i se cam văd - prin apa mică - vârful antenelor şi câte-un cleşte, când apare la marginea pietroiului, clanţ-clanţ-clanţ. Pâi nu erau plahotniucii ăia care se vedeau la sfat de taină cu Victoria Nuland, cu Wess Mitchell, şi chemau trupe NATO "la schimb de experienţă" pe teritoriul Repmoldova - stat neutru?!

Încep să conturez o teorie. În Repmoldova nu-i majoritară tendinţa "pro-europeană" (mai exact - pro-globalistă), de aceea s-a creat "forţa fals pro-rusă" ("oligarhii" lui Plahotniuc, PD) dar care a aplicat măsuri pro-ueiste. Separat a apărut "tabăra pro-europeană asumată" (PAS, ACUM, DA...). Ultimii fac o mutare ca la şah, tip gambit, şi se coalizează cu "antieuropenii pro-ruşi" (PS al lui Dodon). Deşi europaţii aveau majoritate de-a dreptul cu PD-ul şi cu Şor, era una "din parlament dar nu din mase". Se ajunge astfel "la anticipate prin criză politică majoră", în speranţa că tabăra Dodon va fi discreditată. Alternativa ar fi fost un parcurs nesigur, cu Dodon&Co ajunşi în mod real la butoane şi cu o populaţie care ar fi aflat ce-i în spatele falşilor pro-ruşi ai lui Plahotniuc.

Bucureştiul TACE în timp ce la Chişinău este în plină desfăşurare un puci antiparlamentar. Zvonuri care sugerau posibilitatea unui Maidan sau război civil în Repmoldova au apărut de vreun an.

Ministrul agriculturii declară că s-au folosit rachete antigrindină în zone urbane, pentru... a salva vizita papei. Şi multe. Dar nu pentru asta l-ar paşte remanierea pe ministrul OMG*, plănuită de clica ce a preluat PSD. Ci fiindcă este popular pentru locuitorii din rural ca politician PSD. Mda, subiectul rachete n-are parte de vreo interpelare - nici "opoziţia", nici pleşoienii.
* nu Oh My God, ci organisme modificate genetic, promovate de Petre Daea

Dizolvaţi dracu' "Curtea Constituţională" de la Chişinău. La Kiev s-a făcut prin decret, în urma Maidanului (schimbarea componenţei, mai exact). Nu c-ar fi fost "ceva bun" (ba dimpotrivă, evident!). Dar dacă atunci "statele democratice" n-au avut nimic de obiectat, de ce-ar face-o acum?!

Deocamdată este doar evaluarea mea de etapă, dar bazată pe anumite zvonuri mai vechi, care susţineau că în Repmoldova "va urma ceva" (violent). Zvonurile se iviseră încă de acum un an. Jocul e pe muchie, asocierea socialiştilor cu "proeuropenii" nu sună bine dar PD-ul lui Plahotniuc este inamicul principal care trebuie "rezolvat temeinic". Tandemul ambasadorilor SUA şi Rusia (în RM) joacă pe faţă şi conjugat pentru noua coaliţie, cel al UE nu are o poziţie clară. Dacă "establişmentul" (unde globaliştii par a deţine controlul) va face pasul către incidente, cred că i se va întâmpla ceva lui Plahotniuc. Ceva ... foarte neplăcut.

"Opţiuni".

Mason Verger: Cordell, shoot him! Get the gun and shoot him!
Cordell Doemling: And go into the pen?
Mason Verger: Yes!
Cordell Doemling: No, I'm staying out of this.
Mason Verger: You're involved, is what you are, in all of it! Now do it!
Cordell Doemling: No.
Mason Verger: Yes!
Hannibal Lecter: Hey, Cordell! Why don't you push him in? You can always say it was me.

"Grupul Pleşoianu" ar trebui să pună umărul la dărâmarea guvernului fie doar numai pentru a-l împiedica să mai emită OUG şi să mai iniţieze proiecte de legi  (un guvern demisionar n-o mai poate face). Fiindcă se ştie ce ordonanţe ar urma, şi chiar şi ce guvernare - haştagisto-iohannistă, doar cu firma "PSD". Moţiunea, din acest punct de vedere, este o cioacă. Dar, mai ştii? Poate-o trece.

Un congres d-ăla, de să se simtă furia venind din teritoriu, să vibreze tensiunea în aer ("vin ăia!"). La punctul unu, dată afară din partid Tuta - direct. Un partid normal, aşa ar reacţiona. Momâile, stau pe după perdele.

Au nu cumva e tot CEx-ul ăla în care "Dragnea are/avea majoritate"? Mda, ştiam aproape 100% ce se va întâmpla, doar momentul nu l-am ghicit. Ştiam, fiindcă vedeam cum "rămân pe loc" ăia care nu doar c-au mârâit, ci au şi lătrat şi chiar muşcat. Nici n-are rost să tăiem firul în patru, "au mimat toţi, sau doar o parte?".

Furia cu care în PSD se şterge ostentativritual, orice presupusă ori reală urmă a unei altfel de politici decât a Borg-ului, arată ce mize enorme sunt în joc şi ce resurse logistice sunt alocate controlului asupra României. Dar şi cât de dură va deveni lupta, şi cât de importantă va fi trierea aliaţilor.

Un pattern care arată că sub aparenţe sunt alte forţe care lucrează în profunzime. Cu puţină atenţie se pot identifica liniile de acţiune, uneori şi actorii. Cam ce a fost în România s-a petrecut în Macedonia, unde guvernul şi partidul fostului premier Nikola Gruevski au pierdut puterea iar ţara "a devenit legumă". În urma unei serii lungi de concesii, deşi aveau sprijin larg popular şi acţionau mult mai decis decât "PSDragnea". A preferat "buna conduită în ochii partenerilor (externi)" în locul mandatului popular şi a sfârşit refugiindu-se clandestin la Viktor Orbán, în Ungaria. Printre diversele cretinisme săvârşite - Gruevski a cooptat-o consilier anticorupţie pe Monica Macovei (la începutul mandatului).

"Vom dănţui pe ruine" (Andrei Pleşu, în 1990 sau 1991).
Well, atunci nu l-am crezut.

Sever Voinescu-Cotoi (da, acela, din Reţeaua Soros), anchor la o emisiune a postului TV girat de Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române. Invitaţii, desigur, selectaţi accordingly, unul şi unul (ăia de la Patriarhie, mai urmăresc?!). Titlul emisiunii-i cu cântec, Europa Christiana. Subliminal loveşte ecumenic-catolicizant şi "anti-slav, latinist". De parcă toţi slavii ("ruşii! ruşii!") ar fi ortodocşi iar latinitatea românească "obligă la o reconsiderare" a unei realităţi identitare clădite în istorie. La TVR, redacţia Universul credinţei (da, cu c mic) îl promovează sistematic pe popa Constantin Necula - globalist, ecumenist şi... de la Sibiu.
E multă curăţenie de făcut.

Partida Naţională ("pleşoienii") trebuie să ţină cu dinţii de prezenţa parlamentară, fiind exclusă reapariţia lor pe listele electorale ale "PSD-ului euroreformat", în 2020 sau la anticipate. Lupta s-a pierdut din 2015-2016, când grupul Ponta putea fi mătrăşit definitiv şi nu repus pe liste (trebuia niţel riscat, dar ieşea), şi când a fost "însămânţat" Cioloş, de-avem acum USR-PLUS. Ce, am zis "luptă"? Dacă era, nu vedeam apoi în 2017-2018 greşelile elementare...

O ipoteză aproape-concluzie. Cum a ajuns şi a rămas România ciuca Europei, de nu are în parlamentmăcar un partid naţionalist ori conservator. Pe lângă lichelismul intelighenţiei şi antreprenoriatului RO, care n-au creat ceva pozitiv şi trainic în politică, s-a luat măsura preventivă de a crea false alternative naţionaliste "cu frâna de mână trasă". PUNR, PRM, PFN, PRU - parazitate şi teleghidate, ţinute în comă indusă ca să nu cumva să devină reale (PP-DD ameninţa să iasă de sub control şi l-au terminat). La fel, USL şi "PSDragnea" au mimat partitura naţionalistă şi-n final... n-au livrat.
* Acolo contează, să aibă vizibilitate maximă şi să comunice eficient. Se va remedia lipsa prin trecerea "grupului Pleşoianu" la Partidul Alianţa Naţională (singurul "vehicul apt", la acest moment)?

"Globalistul de la Vatican defilează cu vibratorul (Angelei Merkel) de la Cotroceni, românii juisează la descălecarea din Logan a Moş Gerilului electoral, mirându-se cum poala popii au obţinut gonococii de la USRPLUS un scor peste aşteptări, cu un mesaj subliminal, concentrat pe sexul oral.
La marketing nu-i întrece nici duşmanul lor, in acte, dracul."
(preluare, Marius Mina - Facebook)

Vreau să mai fie trupe străine în România doar condiţionat:

- în dispozitivele de pază ale ambasadelor şi diplomaţilor
- în security details-uri la vizite şi evenimente VIP externe
- ca instructori tehnici militari doar pe durata livrării de armamente noi
- în vizite de protocol
- în aterizări / acostări motivate tehnic şi aprobate ("urgenţe")
- în schimburi de experienţă între medicii militari
- la comemorări şi ceremonii ("protocol")
- la întreţinerea cimitirelor militare "proprii"
- fără convoaie - terestre, feroviare, maritime, fluviale - "de tranzit" şi fără survolări (descurcaţi-vă pe la Gibraltar sau pe la Pol)
- fără alibiul "necesităţii prezenţei permanente" la fabricile militare "comune" - limitarea duratei şi numărului de personal
- fără "profesori" în învăţământul militar naţional
- and FUCK NATO & "EU ARMY", of course

E pe faţă, vor să elimine "orice formă de viaţă" (activă, naţională) care începuse să pâlpâie la PSD. Lucrează prin cozile de topor interne, dar se vede bine mâna care ţine telecomanda. Ar fi prea frumos să rămână "actele şi cheile" la partida naţională, chiar prin pierderea de jure a guvernării (deţinută doar parţial iar acum pierdută de facto). Fiecare clipă care trece fără să se dea alarma ("lupii la stână!"), fără să se treacă la regrupare şi re-asumare, serveşte inamicului. Sciziunea mi se pare inevitabilă de-acum, tot ce mai contează este doar forma narativului care va ajunge la public şi ce nucleu va rămâne în parlament.

Tembelism sau misiune? Văd că persistă etichetarea greşită, gen "regimul băsist" (cu care au defilat până prin 2016). Acum, cică "serviciile" ar fi obţinut controlul total, odată cu puciul "lor" (atenţie, încă nefinalizat) de la PSD. De parcă serviciile ar fi de capul lor, "cap care ar fi în România" (nu, nu-i aici). Deja cronometrez, şi dacă până la mijlocul verii mai întâlnesc harneala asta la unii comentatori (Gelu Vişan, şi alţii...), voi trage concluzia care acum este doar la stadiul de ipoteză.

Am ajuns la o concluzie alarmantă. În urma unor discuţii recente, în nişte medii "rednecks". Omul de rând nu percepe importanţa eurogrupurilor din "parlamentul european", nu percepe nuanţele şi curentele care circulă acolo. Are o impresie vagă că acolo europarlamentarii sunt organizaţi "pe ţări", şi exact din cauza asta nu se aude vocea României ( "noi suntem mici"). Cu toate că avem... mai mulţi europarlamentari decât Belgia sau Olanda. Încolo, vehemenţi pro sau contra "PSDragnea", bombăne Uia (... şi-atât), dar când aduc vorba despre eurosocialişti (nu mai zic de PPE, conservatori...), "i-am blocat" ("Hă?! Ce-o fi aia"?). Efectul "ştirilor (tip) PRO TV". Ar trebui un likbez politic (ликвида́ция безгра́мотности, "lichidarea analfabetismului", campanie din URSS în anii '20-'30).

Unii de la pesedeu
Se screm din greu
Să placă la #tefeleu
Dar cu bizonu' (lor votant)
-I mai greu
Să-i vii cu băseli şi
Să-l arzi hăhăind
La portmoneu

Ieşirea "de la guvernare" ar fi acum la fel de imorală ca şi cea din 2015. Fiindcă nu-i "doar atât", ci ar însemna "reprogramarea" propriei majorităţi (existente, prezente!) pe agenda legislativă a acelora cu care te-ai contrat până mai ieri.


#nextlevel, limbricilor?
Habar n-aveţi în ce vă băgaţi.
S-ar putea să nici n-aveţi timp să aflaţi.

Trebuie să accentuez că primul semn bun la PSD va fi imediat verificabil - dacă nu se va alătura eurosocialiştilor. Şi nu prin opţiunea om cu om a europarlamentarilor săi, ci prin decizie asumată a partidului. Similar la UDMR. Dacă "intră", şi dacă... iese din PPE. În ambele cazuri, dacă nu-nu, şi trebuie găsit altceva. Asta-i tot.


Un aspect prea puţin sesizat. În campanie, în mod dirijat, n-a existat ca subiect exact viziunea partidelor privind "viitorul UE". La modul concret, dezbătut public şi explicat în detaliu, cu feedback real. Dincolo de ce s-a sugerat de unul sau de altul că "ar urma să facă/susţină", dincolo de clişee precum "coeziune", "nu Europei cu două viteze", "tratament egal", "fără dublu standard", "să ne aliem cu nucleul dur", n-a reieşit nimic concret despre ce se intenţionează, în UE definindu-se două direcţii. Nici măcar USR-PLUS nu zice mai mult, în afară de asocierea la "grupul Macron-Verhofstadt" (deşi unii înţeleg bine despre ce-i vorba). Publicul din România a intrat pe neve în noua (ultima?!) eurolegislatură.

La România TV, Nilsulică, Morsa Inteligentă şi diverşi agarici. O excepţie, Ilie Şerbănescu (mă mir că l-au chemat în studio).

La Antena3, foarte preocupaţi de "problemele de vot din diasporă", şi la modul insistent, Sabina Iosub (fata unei matracuce pro-Ponta) şi Radu Tudor, ghionoaia permanentă.
Cam astea-s cadrele de propagandă, dar nu ale cui "ştim" noi.

Indiferent de rezultat, nu pot să nu remarc cum s-a "integrat în normalitate", s-a împământenit, anomalia cvorumului de validare de 30%. De la 50%, "pe vechi". Presupun că vor dori (2020?) să umble la Constituţie, şi de-aia. Că nu-i văd pe niciunii dorind un referendum la o eventuală modificare a Tratatelor UE.

Circotecă. "Televiziunea PSD" (adică România TV) face psyop targetat pe electoratul PSD(-ALDE-antiiohanist), cu NilsulicăMorsa Inteligentă, şi alţi doi agarici evident anti-. Demoralizare hăhăită, efect scontat.
(da, Niels Schnecker, şi s-a "autobotezat aşa" în direct)

Au luat-o de dimineaţă cu talăngile "hai la votare" pe televiziuni, javrele (Cioloş,Chioveşi...).
Le-a intrat morcovu', lumea nu rupe uşile la secţii. Încep să mă mai liniştesc.
-------------
Pusesem un "reper minimal" pentru ora 12, este depăşit deja cu mai mult de 1/2h înainte. Dacă se menţine trendul, este posibilă validarea, la limită. Şi asta numai din cauza PSD, care n-a comunicat eficient.

Porcăria de la Oradea a fost atac anti-identitar şi propagandă monarhistă. Cum să demontezi statuia lui Mihai Viteazul fără a-i asigura imediat variantă alternativă de amplasare, şi s-o înlocuieşti cu o piesă de propagandă monarhistă, cu cea a neamţului Ferdinand?! Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale a fost complicele primarului PnL de Oradea, "iniţiatorul". Începând cu ministrul mason George Ivaşcu - pus să gireze Anul Centenar! - care aprobă "proiectul" şi apoi un continuum cu ceilalţi miniştri care nu-l blochează, deci vedem o linie asumată de acţiune antiromânească. M-am mirat că MApN n-a asigurat muzica militară şi participarea pentru defilarea de la ceremonia de inaugurare a noii statui, aşa cum se planificase. Nu cred că-s două linii în guvern, probabil răbufniseră militarii din garnizoana Oradea şi "s-a luat oala de pe foc".
Republica este nerevizuibilă, conform Constituţiei. Iar atacurile la republică ar trebui incriminate legal, precum celelalte contra pilonilor constituţionali.

FUCK "Savana" (brandul de vopsele). Deşi le-am mai folosit şi chiar aş fi testat variantele mai noi, că planificasem "o lucrare". Dar iar apare acelaşi trio care ridiculiza familia "mai tradiţională, aşa", într-un clip difuzat pe vremea referendumului pro familie. Acum îndeamnă lumea să vină "duminică, la vot" - desigur, pentru referendumul iohannist şi pentru UEropa. Haidi pa, "merg cu altceva" - la fel cum am pornit şi boicotul la produsele Gillette / Procter & Gamble, man haters-ii ideologici.

Pentru 2020, la alegerile generale, m-am fixat pe două variante. Prima, PAN (Partidul Alianţa Naţională), recent creat de un grup din care face parte Daniel Dragomir (ex-SRI). A doua, PSD sau cum s-o mai numi "dacă apar schimbările acum abia sugerate". 

PAN, doar dacă se consolidează şi dacă nu se repetă clişeele preluate inclusiv de DD ("partenerii externi strategici", "Europa"). "PSD"-sau-cam-aşa-ceva, doar dacă se pun cu paru' pe oengeuri şi pe europeişti. Voi fi atent la activitatea lor în "parlamentul european".

Ar fi necesar mai mult decât ceea ce zicea Olguţa, că va "striga tare" în secţia de votare că refuză buletinele de vot la referendumul iohannist, luîndu-l doar pe cel pentru europarlamentare. Ar trebui ca politicienii PSD să îndemne explicit publicul să nu ia decât acel buletin de vot, nu şi pe cele de la referendum. S-o facă în direct, când sunt întâmpinaţi de reporteri la secţia de votare. Ia să vedem câţi o vor face-o (susţin strategia asta, nu cea păguboasă "aoleo, aşa-i înrăim pe pasivii pro-haştag care ar fi stat acasă" ). Aoleo, n-am zis şi de ăia de la ALDE? Precis "nu-i vom vedea".

Nu s-a acordat atenţie unor "amănunte" petrecute acum câţiva ani:
- s-a creat un partid "grassroots" (PP-DD) 
- fapt posibil tocmai fiindcă dispunea de o televiziune (OTV)
- cu un lider provenit din medii oligarhice 
- dar cel puţin aparent, "reorientat"
- s-a încercat blocarea apariţiei sale
- care totuşi a avut loc, în circa un an 
- probabil între timp i s-au plasat implanturile 
- senzaţional, PP-DD "ia cât PDL"
- "Panică la Hotel Majestic", alarmă în Sistem
activarea implanturilor, care 
- dezertează spre partidele-sistem
- liderul e lucrat de "colaboratori"
- instigat de ei spre un şantaj ("las' că n-are nimic")
endgame, puşcărie + "faliment" OTV
Probabil singurul moment începând de la "revoluţie" când s-a ridicat şi a luat amploare un fenomen de masă necontrolat total de Sistem "încă de la germinare". Va fi greu de reeditat ceva similar dar fără "erori interne".

Am ajuns la concluzia "de etapă" că scopul real al referendumului iohannist este demobilizarea electoratului anti-iohannist (nu-i zic "pro PSD-ALDE" fiindcă nu consider termenul pe deplin acoperitor). Demobilizare la europarlamentare, cu efect ţintit pe prezidenţiale. Chiar validat de-ar fi referendumul (pare a fi tot mai incert) şi "aprobat" aparent prin majoritatea aşteptată şi certă de voturi DA, tot nu vor fi destule încât să fie validat juridic, adică cu peste 25% din totalul electoratului "pe DA". Şi-atunci? Ambiguitatea "PSD nu susţine referendumul" ar putea declanşa un absenteism la votanţii PSD.
Însă tot nu mă răzgândesc, boicotez ambele voturi. Niciun partid nu-mi oferă certitudinea că n-ar reintra în grupul lui europeist (S&D, ALDE, PPE). Chiar dacă acum joacă "sceneta divorţului", tot nu anunţă o asociere cu tabăra naţionalistă şi eurosceptică în formare la nivelul UE. Să înveţe să-şi asume "riscuri" şi să dea mesaje coerente, dacă s-au decis. Dacă nu...

E şi asta o tactică. Să obişnuieşti statele membre UE (şi publicul lor) cu ideea - urmată de implementare - că trebuie finanţate diverse chestii numai cu bani europeni. Astfel, ai sub control atât fluxul financiar, cât şi agenda investiţiilor. Poţi umbla la robinet atât sub aspectul oportunităţii investiţiilor, aprobând multe neesenţiale dar care epuizează bugetele alocate statelor "problemă" pentru UE ("da' uite, noi v-am dat"). Cât şi ca monopol, introducând noi condiţionalităţi precum "respectarea statului de drept", care blochează astfel "conducta" unică, dacă statul-problemă nu-şi găseşte din timp surse alternative (gen BRICS, de exemplu).

Flashback. Ianukovici contribuie (2011) la lovitura de stat din Coasta de Fildeş cu două elicoptere de atac Mi24 ucrainene camuflate (oficial!) cu însemne ONU. Puci având ca bază trupe franceze (Opération Licorne) dar mascat drept "intervenţie ONU" (UNOCI). Trei ani mai târziu nu-i capabil să ridice două elicoptere şi să măture puciul de la Kiev ("Maidanul"). Unde "manifestanţii" devin insurgenţi. Pe bune, în jumătate de oră era gata curăţenia. Mai întâi îi aştepta să acţioneze (şi-au acţionat!), apoi - "metoda Miclovan". Ce, "Rusia"? Probabil (mai mult ca sigur!) aprobase rezoluţia (?) ONU pentru Coasta de Fildeş, şi n-a intervenit în sprijinul unui regim aliat (de la Kiev) deşi era clar că acolo era un plan în desfăşurare care putea fi oprit cu costuri acceptabile."De-aia n-are ursu' coadă şi maimuţa păr pe cur".

Stilul ăsta, de a anunţa "noua" direcţie strategică abia după alegeri, de a te feri să contrazici cumva dogma oficială şi corul lătrăilor sistemului, de la care în mod normal n-ai aştepta nimic bun dacă ai altele-n cap... Şi tu totuşi le intri-n joc în loc de a da din timp semnalul de mobilizare acelora care ar conta cu adevărat ca sprijin pentru proiect...

Zicea Iohannis, pe 25 aprilie: "Dacă românii vor veni la vot și vor spune că nu sunt de acord cu PSD, atunci noi avem un mandat să acționăm. Imediat, a doua zi!"
A doua zi ar urma să fie pronunţarea în procesul lui Dragnea, şi data s-a stabilit... după 25 aprilie. Şi ce-i cu "noi"?! A trecut "bun de tipar" în text de comunicat, nu-i o scăpare verbală, în direct.

Mazăre a dormit sub palmieri. În iunie 2018 în Madagascar a ajuns premier unu' care a lucrat pentru ONU, Banca Mondială şi alte sucursale de-ale tartorilor. "Independent" (adică... tehnocrat). Pus premier pentru "linişte socială" (erau răzmeriţe de stradă dirijate). Şi pentru pregătirea alegerilor (prezidenţiale în decembrie, generale pe 27 mai 2019*). "Premier ministre de consensus". A ieşit unu' care a mai fost preşedinte după o lovitură de stat din 2009, şi care-i un notoriu pion "al francezilor"**. Şi care apoi l-a reconfirmat în funcţia de premier pe tehnocrat. Eu în locu' lu' Mazăre încă din vara 2018 începeam să-mi caut alt ghiveci.
* ia să vedem, le-a venit mintea la cap?
** al globaliştilor, care pierd teren în Africa (şi Asia, India...) dar încearcă înşurubarea în zone proxime strategice (Madagascar, Sri Lanka)

M-am decis. Boicotez total. Mă gândeam, "hai acum cu..., poate că abia dup-aia se arată" dar prea multe eschive, faux pas şi simulări ca să mai pot crede. Măcar să am mai apoi dezamăgirea că n-am contribuit şi eu, "că uite că era bine". Nu nenică, vreau fapte, nu-mi faci tu cu ochiu' şi io gata, pun botu'.

"Dezvăluirile" din Austria pot fi interpretate şi altfel. Pâi dacă "extrema dreaptă este finanţată de Rusia / de Putin"*, se mai târguia ditamai vicecancelarul (de la FPÖ) cu "cineva din Rusia" care nu făcea parte - în mod clar!** - din "reţeaua putinistă de finanţare"***? Adică lucra cu persoane ("contacte") neverificate? Oricum, un amator - şi dacă chiar credea că merge aşa, şi dacă chiar crede că ar convinge c-ar fi aşa, lucrând cu Sistemul într-o schemă de dezinformare şi de sabotare a propriului partid.
cum ţiii-pă globaliştii şi acoliţii lor din media mainstream
** doar nu ne-nchipuim că "Putin" trimite inşi care pasează valizele cu bani "prin ganguri, cu reverele ridicate şi cu pălăriile pe ochi"
*** şi dac-ar exista, ce? Soros, americanii, globaliştii, etc. nu procedează la fel? şi ce-i cu băşicarea asta, ce, Austria nu mai este stat neutru?

Pe 28 martie 2019 trezorierul PSD (Drăghici) declara că "PSD ia în calcul o OUG pentru vot în secții separate". În aceeași zi Dragnea dezminte, "Copiii spun lucruri trăsnite. Nu am auzit-o pe doamna premier spunând așa ceva și nu se va modifica Legea referendumului prin OUG". De parcă premierul trebuia să ia inițiativa, și de parcă nu se știa din 2017 că Iohannis vrea referendum. Europarlamentarele se apropiau, și ăștia dormitau, n-au schimbat legea. A fost un scandal mușamalizat în ziua aia, ședința de guvern s-a amânat pe o altă zi (probabil la partid se știa că "se dă OUG"). Nevasta lui Drăghici a primit condamnare penală după mai puțin de două luni.

Nu mai vreau să aud de vreun text de legislație care să prevadă încadrarea de personal în instituții de stat/guvernamentale  (și încă pe funcții de conducere!) "la propunerea" ONG-urilor sau pe locurile "cuvenite" ONG-urilor. Cum este cazul și la Administrația Fondului Cultural Național, unde director este una cu stagiu în Rețeaua Soros (director al Centrului Soros pentru Artă Contemporană) și pe la muzeul de artă "contemporană" (deconstructivistă!) moșmondit de masonul A. Năstase. La AFCN, în consiliul de administrație din 11 membri, șapte sunt propuși/numiți de ONG-urile "artistice"! De-aia țipa unu' de la PnL că "nu dă statu' destui bani" acolo - așa am aflat.

Așa cum este acum legea referendumului, pentru cei care nu vor să participe ("boicotează") procedura este implicit intimidantă. Secțiile de votare sunt comune cu cele pentru alegerile europarlamentare. Președintele secției de votare trasează o linie în dreptul numelui votantului care nu vrea să ridice buletinele de vot de la referendum, ceea ce consemnează în clar pentru anumiți ochi atitudinea asumată a acelui cetățean față de Porunca Stăpânirii. Ceea ce nu reieșea automat dacă erau secții separate și exista neprezentarea. Dar de data asta PSD n-a vrut anularea secțiilor comune, trecute-n lege tot de PSD... în 2009. Estimez o proporție de voturi de frică suficient de mare încât ar putea înclina balanța la pragul de validare.

Mazăre... Arrivo o no arrivo /
Di Antananarivo?

Odată cu finalizarea inclusiv formală a refuzului iohannist al remanierii, ar trebui să înceapă perioada de interimat duencillian  ;-)  până la instalarea unui nou premier. Al actualei majorităţi ori al uneia ipotetice, post- europarlamentare, iohanniste. Din a doua nu ar putea lipsi facţiunea Ponta, trecută de-a-mboulea pe lista candidaţilor de "PSDragnea", în 2016.

M-am săturat de dedublări, subsumări şi reambalarea de marfă (umană) alterată. Dragnea a anunţat o lege împotriva dublului standard (practicat de multinaţionale în estul Europei) și a și depus proiectul la parlament. Până aici, totul e bine. Numai că apare drept co-iniţiator Valeriu Steriu, care "a negociat" catastrofal Capitolul Agricultură și Industrie Alimentară, în cadrul pregătirii aderării României la UE (2002-2003), iar apoi a parcurs un stagiu băsist pe la Cotroceni (consilier prezidențial). La aproape toate capitolele "negociate", cu extrem de puține excepții, apare fraza-tip "România a acceptat integral acquis-ul comunitar din domeniu, în vigoare la data de [...], fără să ceară perioade de tranziţie sau derogări". În timp ce la alții de pe lângă noi apar paragrafe întregi care acoperă cât de cât interesele naționale. Nu cred în reciclarea trădării!

"Reţeta-tip" o vedem şi-n România, statul doarme-n cizme şi nu-i ridică pe teroriştii-incipienţi. Nu mai pun link (la All News Pipeline).
***For years we have seen stories about Antifa groups setting up "no-go zones" in U.S. cities, which they call "Anti-Fascist Zones," in an attempt to prevent any event, lecture or speech they do not agree with, declaring anyone that thinks differently than they do is a "fascist," and then physically attacking them.***  
Reţeta mea este crearea Gărzilor Naţionale, din inşi aleşi pe sprânceană. Un nucleu pe formatul Freikorps-ului din Germania anilor 1918-1919, când s-a blocat acolo instalarea bolşevismului. Da, cu patul puştii "şi cu celălalt capăt". Nucleu din care se va înlocui treptat ofiţerimea trădătoare.


"Dream Team", o variantă (pe actuala majoritate parlamentară, nu una "ideală").
  • Preşedinte - oricare altul decât Iohannis, Cioloş ori Chioveşi (Tăriceanu, spre nesatisfăcător)
  • Premier - Darius Vâlcov
  • Purtător de cuvânt la guvern - Mircea Badea
  • Economie / Industrie - Iulian Iancu
  • Guvernator BNR - Ilie Şerbănescu (doar un mandat - vârsta...)
  • Justiţie - Dan Chitic
  • Finanţe - Ionuţ Mişa (măcar pentru faptul că a atacat public FMI şi pe Isărescu)
  • Externe - Paul Ghiţiu
  • Cultură - Liviu Pleşoianu
  • Apărare - Daniel Dragomir (ex-SRI)
  • Interne - Şerban Nicolae
Mai uşor cu pianul pe scări, à propos de "noua axă central-est europeană", Italia-V4(-Austria-România-Bulgaria). Vişegrazii bâţâie. În Slovacia a ieşit preşedinte haştag. În Polonia conservatorii sunt pe muchie şi oricum virusaţi de Licurici ("sinucidere asistată"). În Cehia e ceva mai bine dar să vedem ce face premierul odată cu dispariţia ALDE.eu (unde era Gică-Contra). În Italia, balamuc. Salvini (Lega) se înjură cu Di Maio (M5Sdeocamdată soft dar se aude despre tratative Salvini-Berlusconi (PPE!) şi intenţia de a ejecta M5S din guvern/majoritate în favoarea Forza ItaliaM5S a votat rezoluţia contra Ungariei iar Lega susţine puciul din Venezuela (ambele sunt "inversate pe aceste subiecte"). Kurz din Austria (PPE) vrea un nou tratat european mai anti-naţional (deci...). România nu are în afara PSD şi UDMR voci "utile" dar şi astea cântă în falset. Bulgaria de asemenea, bâjbâie.

Facţiunea Ponta ("PRO România") pornise după manual, cu stângu' pe tobă, proromania.eu. Dar mai apoi şi-au dat seama că este o neconcordanţă stridentă (deşi ideatic este o asociere corectă). Nu prindea bine la bizon, şi au schimbat domeniul - proromania.ro (cel cu .eu încă se mai poate accesa, rezervaseră ca plan B şi proromania.net). Eu zic că titlul corect al facţiunii este (Din) România PRO EU. De departe cel mai defect electorat mi se pare al ăstora. Provine din votanţi pesede care aşteptau de la partid... politici "băsiste". Haştagi wannabe pe care-i câştigi doar cu mirosul fripturii, ieşi ieftin ca braga...

Autoapărarea pentru cetăţeanul simplu este negarantată legislativ în mod solid. Cel puţin în afara locuinţei sau propriului vehicul. Dacă ripostezi unui atac fizic folosind un obiect (spray, "tomfă", pistol cu bile/gaz) purtat "fără drept" în "spaţiul public", îţi conservi integritatea corporală dar rişti măcar o amendă penală, de nu chiar o condamnare (pentru simplul port, chiar dacă erai în legitimă apărare). Obiecte de autoapărare originale ("normate") şi procurate legal, nu artizanale ori obţinute ilegal.

Pâi cum să fi lipsit "imnul" UE la mitingul PSD de la Galaţi... Geaba-i tradus cu versurile în română şi alternat prin "blending" cu Hora Unirii - desigur, pentru "echivalare" şi asimilare drept ceva "propriu", ba chiar... "naţional". Impresia este de cur în două luntri chiar şi lipsind (?) de acolo steagurile UE. Muzica anula tot ce s-a zis - şi s-a zis bine - de la tribună. Cum săreau ăia-n sus ca maimuţele pe ritmul muzicii, la "imn", majoritatea nici n-aveau habar ce se aude...

Văzând dezordinile stradale cvasi-continue din ultimii ani*, am început să cred că PSD-ALDE - în mod deliberat - lucrează imagologic la crearea impresiei că "au pierdut strada", "şi-au pus Boboru'-n cap".
Văzând recentele mitinguri autosabotate, sunt aproape convins că ei exact asta fac.
care puteau fi evitate legiferând mai cu talent, "tratându-le" conform legii şi finalizând demiterea lui Gică-Contra de la Cotroceni (singurul punct de sprijin al haştagilor)


BĂĂĂ!!! SUNTEM DILII?!
Se pomenea pe vremea CAER-ului şi URSS-ului să vină unii "de pe-acolo" şi să se suprapună peste executivul şi legislativul local? Aşa cum erau ele... Şi nu-i vorba doar despre aparenţe, incredibil cum am involuat!

Dacă relaţiile dintre "Dragnea" (PSD) şi Trump sunt la un nivel - să-i zicem - strategic ("după cum se aude"*), problema ambasadorilor indezirabili (părţii române) Klemm şi Maior se putea deja rezolva în limita competenţelor**, partea americană retrăgându-l pe Klemm şi numind un chargé d'affaires ("însărcinat cu afaceri ad interim"), pe Maior declarându-l persona non grata*** şi dându-i termen de plecare.
* I don't buy it, deja ar fi trebuit să apară semne concrete.
** Trump a nominalizat un alt ambasador (candidat) pentru România, dar este blocaj la Congres, care a returnat propunerea, nediscutată timp de şase luni (aşa-i procedura). Trump a renominalizat aceeaşi persoană dar alte şase luni se încheie în septembrie şi deocamdată... nimic.
*** Partea română (minus Cotrocenii) ar trebui să sugereze această soluţie ba chiar s-o şi formuleze, ataşând tinichelele Comisiei parlamentare "de control" al SRI.


PSD-ALDE ar vrea votul conservatorilor şi naţionaliştilor, dar îi sfidează pe faţă acţionând în linia agendei globaliste aproape punct cu punct. Contrar lozincilor pe care le îngână cu juma' de gură. Pro-vaccinuri, pro-ONG-uri, pro-UE, pro-imigraţie, pro-austeritate, pro-trupe străine, pro-euro, pro-gay (implicit), pro-Big Brother, pro-"teatre" externe, anti-autoapărare, anti-statali, anti-ortodoxie, anti-familie, anti-agricultori, anti-IMM, anti-capital românesc, anti-sindicate...
Ăilalţi, tot la fel dar măcar nu flutură iluzii, ori sunt complet necredibili.

"Consiliul Interministerial pentru Pregătirea și Exercitarea Președinției României la Consiliul Uniunii Europene reprezintă formatul de lucru compus din reprezentanții Guvernului României, ai Parlamentului și ai Administrației Prezidențiale, constituit cu scopul de a asigura coordonarea tehnică și politică pentru momentul în care țara noastră va deține Președinția Consiliului UE." PSD-ALDE l-au băgat în seamă pe Iohannis, care îşi arogă exclusivitatea "relaţiei cu Europa", cel mai adesea fără mandat legal şi public. I-au asigurat resurse şi promovare, printre altele şi pentru marota lui cu Summitul UE de la Sibiu, care putea trece drept eveniment de rangul doi, de-al Preşedinţiei, nu unul "de stat".


Ce va face DUEncilă pe 9 mai*? Va veni alături de partid la mitingul de la Iaşi ori va aştepta** pe coridoare la Sibiu, spre a prinde câte-un invitat în discuţii bilaterale "în marja Summitului UE", şi apoi recepţia?
Evident, întrebare retorică - sunt convins că va uza de un pretext spre a nu veni la Iaşi.
** EuroBăse a explicat că fiind o reuniune a Consiliului European (doar câte o persoană din fiecare stat) DUEncilă nu poate fi invitată, dar asta numai fiindcă Iohannis "reprezintă România" în Consiliu (discutabil cum s-a ajuns aici, ca să participe preşedintele şi nu premierul)

Bă, Pompeo, Bolton, Trump... Da'-n Franţa nu vă gândiţi la o intervenţie? Că şi-acolo "se trage în popor", ba încă cu mijloace non-letale mai contondente decât în Venezuela. Rezultând sute de răniţi, unii chiar foarte grav. Ba şi "ceva" morţi. Şi-n Franţa nici măcar nu-i vorba despre returning fire* ca la Caracas, unde "civilii" au scos pocnitorile.
* exceptând lemnăria de la Notre-Dame, desigur  ;-)

Un comentariu despre alegerile de la NRA (din SUA), unde tocmai demisionase preşedintele în funcţie, Oliver North: "C'mon, he's a spook and had always been a spook, he should never have been trusted, in the first place" (citat aproximativ). Adică, "North a fost şi a rămas agent (omul Sistemului), n-ar fi trebuit niciodată să ne punem bază-n el (noi, conservatorii)". North trecând (şi-n RO) drept "conservator".
Şi fac legătura cu Partidul România Unită. Al lui Ghiţă, care s-a întâlnit recent la Belgrad cu Burci, Guşă şi Andronic (inşi cu o agendă aparent opusă cu a lui; pen' ce?!). Partid fără site (doar pagină Facebook!), ce o are candidat europarlamentar pe avocata Laura V., cu un trecut dubios, şi care menţionează prietenia sa cu recent decedatul designer gay (Ciobanu). Pâi PRU "e partid naţionalist", îţi mai triezi "pretinii" ca să poţi fi credibil ca membru de partid...

5 comentarii :

Riddick spunea...

Motto-urile pe care le pun pe blog. Cele mai recente din listă sunt cele din partea de sus. Din formulări se pot deduce (retroactiv) "momentul şi subiectul tratat".

(mai-iunie 2019)

Anonim spunea...

Vax. Auzi bre nationalisti. Pai ghita apartine serviciului extern care tine cald mosadul pe pamantul fagaduintei. Burci fiind evreu. Andronic curea de transmisie cu masoneria iar pioni sunt in teren. Stiti pe careva care da mat statului subteran? Nu. Pai pina si ciubotea a iesit cu o condamnare dupa base(a comunismului care e o aplicatie) a masoneriei. Tiris grabit se construieste o MEGA sinagoga si un templu pe cind berenghi incaseaza pumni. De daca nu s-a facut canonul dupa spovedanie.

Riddick spunea...

Întâlnirile de la Belgrad (două, prima cu Burci şi-a doua cu Guşă şi Andronic) au fost mediatizate tocmai pentru demoralizarea votanţilor naţionalişti ("bă, doar vedeţi - tot noi suntem la butoane"). Scopul fiind netrecerea pragului de 5% şi astfel scoaterea din circuit a unor voturi care s-ar fi dus spre "PSDragnea" (încă foarte departe de ideal dar care totuşi e-n măsură a mai face ceva). De-aia nici n-au site: ca tineretul să nu-i voteze, "neştiindu-i". Tineretul fiind planificat pentru USR-Cioloş, în principal.

Anonim spunea...

''Pro-vaccinuri, pro-ONG-uri, pro-UE, pro-imigraţie, pro-austeritate, pro-trupe străine, pro-euro, pro-gay (implicit), pro-Big Brother, pro-"teatre" externe, anti-autoapărare, anti-statali, anti-ortodoxie, anti-familie, anti-agricultori, anti-IMM, anti-capital românesc, anti-sindicate..''

Asta e o gluma sau chiar credeti ce scrieti ?!
Poate nu ar fi de prisos NISTE EXEMPLE !

Riddick spunea...

Mă refer la fapte şi rezultate concrete (chiar rezultând din conjuncturi, nu neapărat "intenţionate").

Madam Pintea de la Sănătate cere vaccinare obligatorie şi mai discret iniţiază pâş-pâş privatizarea sănătăţii.

Susţinerea nedepăşirii "pragului maxim de deficit (3%, cum zice UE)" se poate realiza (şi se realizează) doar prin strângerea curelei - deci prin austeritate.

Listarea Hidroelectrica la bursă (zilele astea) - anticapital românesc, antistatali.

Sabotarea mitingului pro-familie din octombrie 2018: PSD-ALDE n-au făcut campanie explicită. Deci, implicit - pro-gay.

Pro-euro: vor euro şi chiar "din 2024", au creat şi un Comitet naţional pentru adoptarea monedei euro.

Doar câteva exemple dar asta nu înseamna că n-ar putea reveni "pe brazdă", ca să zic aşa. Susţinând doar ce-i de susţinut.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: