14 iunie 2017

Extremismul (sanchi...) "soft" al trepăduşilor euro-globalismului


"Bleen" continuă pe aceeaşi linie cu care ne-a obişnuit (link1, link2).

Când te autoindentifici drept corp străin şi militezi împotriva naţiunii, meriţi cele mai drastice consecinţe.

Consecinţa "negativă" pentru noi (neintegrarea) este cât se poate de pozitivă şi de dorit, dar ea ar rezulta dintr-o rezistenţă a naţiunilor, nu ca o "concesie" sau "carantină"; integrarea echivalează în "viziunea" lor cu destructurarea naţiunilor (identităţilor naţionale). Unde n-o da norocu' peste noi să scăpăm mai iute de scârbele astea de occidentali care - cum bine zicea cineva - ne-au luat resursele, ne-au demolat industria şi ne-au dat o zdreanţă de steag albastru-galben...


2 comentarii :

Anonim spunea...

Ipoteza este valabila NUMAI daca ''greii'' occidentali reusesc sa se uneasca intr-o federatie!
Numai ca acestia NU vor reusi vreodata aceasta performanta !
Popoarele care s-au luptat, inclusiv cu arma in mina, o istorie intreaga, nu vor accepta disolutia sub comanda unui vechi dusman !
Asa ca, mai degraba noul imperiu bolsevic se va destrama inainte de a ajunge la maturitate !
Timpul se contracta tot mai evident !

Riddick spunea...

Iese scandal mare, "cu bulion" şi cu maţe înşirate pe caldarâm.

("Lupta Cea Mare")


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: