15 octombrie 2016

Adamescu&Son, piese importante. Ale cui?


Fiul escr... ăăă... afaceristului Dan Adamescu şi-a angajat un avocat faimos, şi anume pe Robert Amsterdam. Care mai fusese avocatul altui escroc, Hodorkovski (din Rusia), ambii "de o anumită etnie". Amsterdam este cunoscut pentru militantism şi lobby politic.

Adamescu junior, cât fusese fugar de justiţia din România, dusese o campanie în care susţinea că "guvernul Ponta" îi terorizează pe el şi pe tatăl său. Mai nou, statul român democrat, cioloşisto-iohannist, este acuzat de către Amsterdam că "suprimă libertatea de exprimare", că practică "abuz de putere" şi recurge la "tactici de tip mafiot", şi-atunci, te întrebi: "care sunt jocurile reale aici ?"

(Şobolănimea pro-băsistă de pe la Evenimentul zilei şi B1 TV se scurge uşor-uşor spre România liberă a lui Adamescu junior. Spectacolul este, realmente, savuros...) 

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: