20 iunie 2016

Eu aş merge pe logică


N-aş vrea să insist prea mult în privinţa impostorului Marian Munteanu, dar fiindcă percep că i se pregăteşte o relansare *, punctez în chestiunea trezirii lui din adormire. Au fost emise opinii pro şi contra autenticităţii unor documente care ar indica o colaborare a lui cu Securitatea. Pot fi contestate documentele, nu însă şi colaborarea lui cu Noua Securitate (Măgureanu) şi cu secţia RO a eurofederaliştilor PPE (adică, PnL).

Pe lângă că ESTE EXCLUS ca un partid europeist precum PnL să propună şi să sprijine candidatura unui naţionalist autentic ("ce, sunteţi nebuni la cap ?!"), nici "selecţionerul" lui MM (Teodor Atanasiu) nu indică vreo afiliere naţionalistă.

Teodor Atanasiu:

- susţine legislaţia "Big Brother" (spionarea de către "stat" a comunicaţiilor cetăţenilor)

- s-a opus depunerii sicriului lui Corneliu Vadim Tudor (fost senator) la Senat: "E o solicitare care nu cred că este în acord cu poziţia geografică a României, undeva în Europa"

- susţine vânzarea pământului către străini, este unul dintre iniţiatorii unei legi pentru gratuitatea întabulării terenurilor agricole, spre a se grăbi vânzarea lor

- susţine regionalizarea

- a fost scos de sub urmărirea penală în dosarul "Referendumul" (probabil, contra servicii)

- sunt zvonuri c-ar fi mason (n-am găsit ceva concret, deocamdată); dar colaborează de minune cu alţii, masoni

- l-aţi văzut cum arată ? cum dracu' să ai încredere într-unul ca ăsta, "omul-broască" ?!

Cine se aseamănă, se adună. 
What walks like a duck and quacks like a duck, it's a duck.


*  Cică de-aia nu s-a mai comemorat anul ăsta "13-15 iunie", ca să nu vină vorba despre Marian Munteanu. Ba dimpotrivă, tocmai astfel a devenit el un subiect al zilei ! În urma controversei iscate ("aha, ca să n-apară MM cu declaraţii la tembelizor").

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: