05 august 2015

Nostradamus, agent electoral


ARADON:

Nu voi pretinde că mă pricep la economie, ca să pot spune dacă implementarea noului Cod Fiscal va duce la dezastru, cum spune FMI. Pot, în schimb, să spun că absolut toate ţările care au avut de a face cu acest organism au spus la unison că banca respectivă este cel mai mare duşman al tentativelor de dezvoltare , interzicând orice măsuri de relaxare fiscală, dovedite benefice de către economişti.

De pildă, FMI o ţine una şi bună că, înainte de a face relaxare fiscală, România trebuie să îmbunătăţească colectarea şi să crească investiţiile. Or, este lucru fără tăgadă că tocmai relaxarea fiscală este motorul creşterii colectării. Deasemenea, nu pot să calculez impactul azvârlirii cu bani în populaţie, nu pot să spun dacă droaia de creşteri salariale, sporuri şi altele sunt sustenabile- înclin să cred că nu- dar este evident că sunt pur şi simplu pomeni electorale. Este limpede, pentru mine, cel puţin, că Guvernul putea şi trebuia să renunţe la acestea, tocmai pentru a nu afecta sustenabilitatea aplicării măsurilor prevăzute de Codul Fiscal.

Prostiile populiste ale Guvernului nu scuză, însă, bătălia acerbă a oponenţilor săi împotriva unui lucru bun- relaxarea fiscală- doar pentru că aşa a primit Iohannis ordin de la FMI şi Merkel, respectiv Comisia Europeană. Proaspăt membru al familiilor popularilor europeni, PNL a primit ordin de zi pe unitate să oprească, pe orice căi, implementarea Codului Fiscal, pentru că România va fi pedepsită dacă nu respectă regulile financiare draconice impuse de către Merkel. Iohannis şi PNL, ca membri ai familiei, ascultă ordinele, chiar ştiind că nu este bine pentru ţară, dar va fi bine pentru ei. Dacă vor să se instaleze la putere, ca să-şi potolească foamea adunată în opoziţie, trebuie să se conformeze. Să zicem că pe ei am putea să-i „înţelegem”, în sensul că putem înţelege dorinţa hoţului de a fura, însă servilismul şi tupeul celor care îi servesc este de-a dreptul jegos. Pentru a-şi lua soldele, scribălăii calcă peste orice urmă de bun simţ, de logică. Un mic exemplu : unul dintre ei dă mai multe exemple de decriptare a profeţiilor lui Nostradamus referitoare la România. Ce credeţi că a prezis Nostradamus pentru ţara noastră în anul de graţie 2015? Citez : „Se pare că, din 2015, vor fi eliminate taxe care nu vor avea, însă, efecte pozitive ci, din contră, vor crea haos”. Se poate ceva mai jenant?

„Iohannis şi PNL se supun ordinelor primite, chiar dacă ştiu că este rău pentru ţară, ca să le fie lor bine”

5 comentarii :

Riddick spunea...

Din "profeţie":

O interpretare a catrenului arată că România trebuie să se teamă de vecinii ei puternici, în special de Rusia, care va lovi când economia noastră va fi la pământ. Începând de anul acesta, se vor arăta primele semne ale declinului, vor avea loc atentate la adresa marilor lideri politici și conflicte militare în apropierea granițelor noastre. Se pare că, din 2015, vor fi eliminate taxe care nu vor avea, însă, efecte pozitive ci, din contră, vor crea haos. În schimb, popoarele Europei vor învinge barierele lingvistice și vor găsi o cale de reconciliere.

http://www.libertateapentrufemei.ro/articol/profetiile-lui-nostradamus-despre-romania-din-nou-in-actualitate-48571

Anonim G spunea...

Dar de ce Nostradamus ?!
Hitler n-ar fi mai actual ?
Oare profesorasul de provincie il stie ???
http://www.activenews.ro/prima-pagina/Raport-nazist-din-1940-despre-Romania.-Planul-de-colonizare-pus-in-aplicare-abia-in-zilele-noastre-107870

Riddick spunea...

Cum naiba să nu-l ştie ?!

http://riddickro.blogspot.ro/2009/10/marioneta-johannis.html

Anonim spunea...

Salut, Riddick!
Ai auzit/citit de/despre Richard Coudenhove Kalergi?
Eu am dat peste un comentariu (Lysander)
http://www.theburningplatform.com/2015/08/04/pictorial-essay-german-suicide/#comment-970444
care trimitea la o pagina (http://www.westernspring.co.uk/the-coudenhove-kalergi-plan-the-genocide-of-the-peoples-of-europe/)
unde am gasit articolul "The Coudenhove-Kalergi plan – The genocide of the Peoples of Europe".

Cazi pe ginduri...

Poate nu ar fi rau sa ajunga informatiile astea si in blogosfera romaneasca. Macar in stare de link-uri. Si, cine stie, poate se indura cineva sa le si traduca.

Tot de acolo (westernspring), mergind pe link-uri, am dat peste alte doua articole discutind aceeasi tema:
http://www.westernspring.co.uk/camp-of-the-saints/
si
http://www.strategic-culture.org/pview/2012/10/24/shadowy-aspects-of-the-united-europe-project.html

Vorba lui Andries: "E razboi, Ioane!". Doar ca cei mai multi inca nu il vad...

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

Am articole in care apare menţionat Kalergi (-> search "Kalergi", caseta search din dreapta).

E nasoală treaba, şi se cam precipită evenimentele...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: