03 februarie 2015

No shit: "Victor Ponta s-a opus cât a putut"
BIG LOL :)))


Ce să se "opună" el, care-i tot un implant...  vrăjeală pentru activul de partid (doar-doar l-or mai ţine cloşcă pe cuibar la PSD).

Marius Mina (pe Facebook):
Deci, Ponta recunoaste ca a numit-o pe Kovesi la ordinul departamentului de stat si nimeni nu scoate o vorba, o consoana macar. In ce tara cu pretentii ati mai pomenit un agent de influenta al unei puteri straine in fruntea unei institutii de forta? Bravo mandrilor !
Ştiri pe surse:
DEZVĂLUIREA serii: Laura Codruța Kovesi a fost pusă la DNA de Departamentul de Stat al SUA

Elena Udrea a dezvăluit că ea l-a convins pe Victor Ponta ca s-o numească pe Laura Codruța Kovesi în fruntea DNA. Însă, afirmațiile lui Udrea sunt spulberate de Cristian Tudor Popescu.

Din ”surse beton pe care mi le asum”, Kovesi a fost numită procuror șef al DNA la intervențiile venite din SUA, spune CTP.

Citește și: Sebastian Ghiță către șefii SRI: Dacă faceți cu mine cum ați făcut cu Traian Băsescu, vă împușc

”Laura Codruța Kovesi a fost numită procuror șef al DNA la insistențele Departamentului de Stat al SUA și al Ambasadei SUA la București. S-a negociat cu cuțitele pe masă. Victor Ponta s-a opus cât a putut.

Cum poate această Elena Udrea să vină și să spună că ea a insistat ca Laura Codruța Kovesi să fie acceptată de Victor Ponta?”, a anunțat CTP la B1 TV.

Citește și: Anunțul ȘOCANT al Elenei Udrea din urmă cu câteva minute

3 comentarii :

Anonim G spunea...

Test de Giga !
Daca nu se opunea trecea testul si era presedinte .
Punct !

Riddick spunea...

Pâi, ce, s-a opus ?! de-adevăratelea, adică să nu fi fost de acord cu desemnarea lui Kovesi (dar a fost !).

Mi-e totuna cine-i prezident dintre Cimpanzeul Mongol şi Kraut Iohannis.

Simeone spunea...

"Mi-e totuna cine-i prezident dintre Cimpanzeul Mongol şi Kraut Iohannis."

Suntem doar un pion in mana unora care se cred sfinti, altfel nu exista sacrificiul.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: