22 decembrie 2014

Confiscarea "revoluţiei" - acum, prin diluarea internaţionalistă "de dreapta"

Suntem un popor de oameni harnici, harnici şi buni 
Şi-aşteptăm de undeva, de la cineva, de la oricine să facă minuni 
Am vrea, foarte mult ne-ar plăcea să fie şi la noi ca-n SUA 
Şi ne mai tot gândim ce bine e şi în UE. 
Şi ca-n SUA, şi ca-n UE, asta e cea mai buna soluţie 
Dar până când se va rezolva ceva 
Să cântăm cu toţii ca-n Africa... 
SUA, UE... 
 
Taxi - Suaue
Indiferent ce reprezintă pentru unii sau pentru alţii UE sau SUA (fie şi-n varianta obamo-socialistă), steagurile acestora n-au ce căuta la o comemorare a unui eveniment istoric naţional.

Trei remarci: 1) contestatarii (eurocomunişti !) sunt scandalizaţi doar în privinţa steagului american, trec sub tăcere etalarea cârpei albastru-galbene, care nici măcar nu-i un steag; 2) politicienii vin cu lumânări doar la aniversarea loviturii de stat din 22 decembrie, nu la comemorarea "revoluţiei" (bucureştene) din 21 decembrie; 3) arboratorii steagurilor non-RO (gen În Linie Strâmbă) nu au în vedere interesele naţionale româneşti.

 după 25 de ani: de la Kaghebé la Suaue

4 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Întreabă unul , mai jos :

Istrate Andrei : si cu steagul UE cum ramane?


https://www.facebook.com/rezistenta/photos/a.451543261586610.1073741826.451541878253415/760505730690360/?type=1&comment_id=760774827330117&offset=0&total_comments=5

Crystal Clear spunea...

cea mai buna etichetă este : TRĂDARE !

Crystal Clear spunea...

Mi-e că ăştia de la ILD pregătesc vreun "maidan american " pe-aici... Se simte că se coace ceva...

Riddick spunea...

... şi nu i se răspunde.

Cred că se coc alegeri anticipate (sau o atmosferă agitată care să le provoace), ca oligarhia să nu mai aibă reţineri de a continua cu austeritatea "necesară trecerii la moneda euro".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: