01 octombrie 2013

Ce mascaradă ordinară... ce coţcărie...


Mai este doar o chestiune de timp până se va schimba majoritatea de la CCR, odată ce a fost aleasă ca judecător la CEDO Iulia Motoc, cu un scor care nu lasă niciun dubiu asupra faptului că mişcarea era demult pregătită, inclusiv pe plan extern (132 din 151 voturi, la APCE, unde România are zece delegaţi). Acum, Băsescu este "descărcat de gestiune", nu prea se mai poate spune că tot Echipa Băsescu de la CCR va reconfirma (a doua oară) cvorumul de 30%, "pe care el l-a contestat" (n'aşa ?!), şi că tot majoritatea lui va valida fraudulos un referendum fără cvorum îndeplinit, ca în 2003 (atunci au venit maxim 40% în două zile, validare cu "55,7%").

Clica PDUSL vrea să se valideze, ÎN ORICE CONDIŢII, referendumul de regionalizare (de "revizuire a Constituţiei"). Chiar prin falsificarea procentului de participare, ca în 2003. Iar Băsescu trebuie scos din cauză, ca să poată spune "pâi, eu nu (mai) am majoritate la CCR". Ca să-i prostească în continuare pe cei care-l mai pot crede.

Şi totuşi, reconfirmarea cvorumului (şi a altor chestii) va fi pe faţă (CCR va discuta contestaţia pe 23 octombrie), cu Motoc încă la CCR, ori Bârsan (de la CEDO) va demisiona înainte de finalul mandatului (care este în decembrie) ? Ca Motoc să facă loc unuia numit de parlament (deci, de USL).

5 comentarii :

Riddick spunea...

10 iunie 2013:

LE SPUNEAM BOILOR CĂ-I FACE BĂSESCU ŞI NU MĂ CREDEAU !

Mă rog, urmează confirmarea finală...

Boarfa pusă de UNPR-PDL la Curtea Constituţională la indicăţiile lui Băsescu va fi aproape sigur numită judecător la CEDO din partea României, lăsând majoritatea USL-ului, ca să treacă amendamentul cu reducerea cvorumului la 30%, iar Băsescu să-şi poată prosti în continuare tot mai puţinii susţinători (va pretexta: "Nu mai am majoritate la CCR, deh... dar, ştiţi ! Eu am fost împotrivă !").

http://riddickro.blogspot.ro/2013/06/le-spuneam-boilor-ca-i-face-basescu-si.html

Crystal Clear spunea...

Ăstia au început să taie şi sa spânzure intr-o mulţime de ţari : Romania, Bulgaria, Grecia, Italia, Spania, Portugalia.
Ce mama naibii facem ?

Riddick spunea...

Dăm semnalul: "deşteptarea ! nu mai staţi sub plăpumi !"

Anonim spunea...

Am fost la Buc. si ma voi duce asa cum am declarat intr-un INTERVIU CENZURAT da digi 24. Ca voi veni din fundul MOLDOVEI ori de cite ori NARODUL se v-a pleca la stinga DE LA DREAPTA CREDINTEI NEAMULUI ROMANESC. Stiti de ce mi s-a luat interviul? Pentru ca la chimir aveam o FLINTA si O CRUCE celtica identica ca cea de la portile altarului din bisericile BUCOVINENE. Doamne ajuta.
Nota
A doua zi fratele MASON MAIOR hocus pocus a iesit pe sticla cu cuvinte intelepte. http://www.realitatea.net/voxpublica-cu-ochii-pe-george-maior-ce-e-extremismul-monitorizat-de-sri-ce-inseamna-eco-anarhia_1282934.html

Riddick spunea...

A cam venit vremea de flintă-flintă, nu doar de una tip breloc. ;-)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: