04 iunie 2013

PnL a plasat la Comisie propaganda pro-gay

 
Propaganda pro-gay a plasat-o la Comisia de revizuire a Constituţiei Chiuariu, de la PnL, partid care se dă "naţional(ist)", dar ALDE, la care este afiliat, face deschis militantism pro-gay la Parlamentul European, şi nu numai.
Membrii Comisiei au adoptat, cu 18 voturi "pentru" şi două voturi "împotrivă", amendamentul depus de Chiuariu, la articolul 4, alineatul 2, astfel: "România este patria comună şi indivizibilă a tuturor cetăţenilor săi. Orice discriminare bazată pe sex, culoare, origine etnică sau socială, trăsătură genetică, limbă, credinţă sau religie, opinii politice sau de altă natură, apartenenţa la o minoritate naţională, avere, naştere, dizabilităţi, vârstă sau orientare sexuală este interzisă".

În forma actuală a Constituţiei, acest alineat prevede: "România este patria comună şi indivizibilă a tuturor cetăţenilor săi, fără deosebire de rasă, de naţionalitate, de origine etnică, de limbă, de religie, de sex, de opinie, de apartenenţă politică, de avere sau de origine socială".
Reiese că cel puţin parţial, leprele băsiste au votat pentru (au trei din cinci membri, doi sunt de la PP-DD).



"Grupul meu (liberal, ALDE) este singurul grup în Parlamentul European care este pe deplin angajat în susţinerea campaniei pentru drepturi depline pentru LGBT. Astăzi, 3 din 5 ţări care au legalizat căsătoriile de acelaşi sex sunt în Europa. Acest lucru este încurajator. Dar, ca în multe domenii, politicile publice nu ţin ritmul cu opinia publică".

- Graham Watson, europarlamentar ALDE, fost lider al ALDE

Conferinţa ALDE pentru drepturile LGBT, Bruxelles, 17 aprilie 2008.

Un comentariu :

Riddick spunea...

Ăştia se bazează pe ceva de vin cu regionalizarea, poponarii şi Casa Duda la referendum. Ori ne cred proşti, ori au un plan de măsluire a referendumului.

http://www.realitatea.net/cernea-legile-restrictive-privind-minoritatile-sexuale-ar-urma-sa-devina-neconstitutionale_1196774.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: