13 octombrie 2012

Cartea care îi înnebunește pe europarlamentari: „Rădăcinile naziste ale Bruxelles-UE”






Rădăcinile naziste ale „Bruxelles UE”
 (versiunea online, în limba română)
Național

Patru autori uniti de acelasi tel – acela de a arata „ceea ce ati vrut intotdeauna sa stiti despre Bruxelles-UE, dar nimeni n-a indraznit sa va spuna” – au detonat in cateva sute de file intreaga constructie de decenii a ceea ce se numeste Europa unita!

Aleksandra Niedzwiecki si matthias rath 300x200 Cartea care ii innebuneste pe europarlamentari: „Radacinile naziste ale Bruxelles UE”
Aleksandra Niedzwiecki si dr. Matthias Rath

Autorii sunt: Paul Anthony Taylor – un militant pentru alimentele naturale, Aleksandra Niedzwiecki – doctor in biochimie, dr. Matthias Rath – fondatorul Institutului de Cercetare Rath, centru pentru medicina naturista, si August Kowalczik – fost prizonier in lagarul nazist de concentrare si exterminare de la Auschwitz, cu numarul 6804.

IG Farben, Bayer, BASF, Hoechst, in spatele lui Hitler

August Kowalcziki 277x300 Cartea care ii innebuneste pe europarlamentari: „Radacinile naziste ale Bruxelles UE”
August Kowalczik

Kowalczik este autorul cartii „Refrenul sarmei ghimpate”, posesor al multor documente care leaga formarea Uniunii Europene de „Cartelul industriei chimice, al petrolului si medicamentelor”, pe care le-a anexat la o plangere catre Tribunalul International de la Haga.

Paul Anthony Taylor 287x300 Cartea care ii innebuneste pe europarlamentari: „Radacinile naziste ale Bruxelles UE”
Paul Anthony Taylor

Din 2003, i s-au alaturat cercetatorii de la Institutul Rath, care au demarat actiuni pentru demascarea „elitei care vrea sa controleze intreaga lume”, incurajand politicienii europeni, in special pe cei care-si exercita functiile la Bruxelles, sa studieze in original documentele publicate.

Monumentul parintilor UE 06 Walter Hallstein 225x300 Cartea care ii innebuneste pe europarlamentari: „Radacinile naziste ale Bruxelles UE”
Walter Hallstein are statuie ca „parinte al UE” (Parcul Herăstrău)

In „Radacinile naziste ale Bruxelles-UE” se demonstreaza ca nu Hitler a declansat Al Doilea Razboi Mondial, ci elita ce forma cartelul industrial chimico-petrolier, cu scopul de a controla pietele globale.

fost institut Kaizer Wilhelm 300x230 Cartea care ii innebuneste pe europarlamentari: „Radacinile naziste ale Bruxelles UE”
Fostul Institut Kaiser Wilhelm, unde IG Farben crea noii conducatori ai Europei

Documente oficiale ale Congresului S.U.A. si ale Tribunalului de la Nuremberg pentru Crime de Razboi arata ca Al Doilea Razboi Mondial a fost pregatit si facilitat financiar,  logistic si tehnic de catre cel mai mare si mai renumit cartel al petrolului si medicamentelor de la acea vreme, si anume cartelul german IG Farben, format din Bayer, BASF, Hoechst si alte companii chimice.

nazisti si fascisti 300x177 Cartea care ii innebuneste pe europarlamentari: „Radacinile naziste ale Bruxelles UE”
Daca nazistii si fascistii castigau razboiul, Europa era „Marea Germanie”

Primul Razboi Mondial a fost, conform autorilor, prima incercare de cucerire a lumii de catre aceste interese corporatiste.

Nazistul Walter Hallstein, „parintele” Uniunii Europene

Dupa ce ambele incercari militare de a subjuga Europa au esuat, Cartelul a investit in a treia incercare: cucerirea economica si politica a Europei prin intermediul „Bruxelles UE”. Autorii demonstreaza cu documente ca arhitectii Uniunii Europene au fost recrutati din randul acelor tehnocrati care deja facusera planurile pentru o Europa postbelica sub controlul coalitiei Nazi/Cartel. Cel mai renumit a fost Walter Hallstein, primul presedinte al asa-numitei Comisii UE. Acesta a fost un avocat proeminent al regimului nazist, implicat in planificarea juridica si administrativa a Europei postbelice sub controlul nazistilor si al elitei de la IG Farben. Hallstein absolvise „Institutul Kaiser Wilhelm” din Berlin, finantat de IG Farben. A facut parte din Rechswahrer (Asociatia nazista a Aparatarilor Legii). In 1938, Hallstein a reprezentat guvernul nazist in negocierile cu Italia fascista despre cadrul legislativ pentru o dictatura extinsa asupra intregii Europe, din care e suficient sa citam doar un fragment: „Ordinea de drept a statului dictatorial (Fuhrerstaat sau „Marea Germanie”) are sarcina de a proteja integritatea si sanatatea rasiala a poporului sau (…) Rasa suprema trbuie sa fie protejata in mod special de rasa evreiasca prin eliminarea acesteia din societate pentru totdeauna”. Negocierile s-au desfasurat la Roma, unde avea sa revina mai tarziu ca „parinte” al unei Europe „democratice”.

Comisia Europeana, dupa modelul Fuhrerstaat

Imediat dupa aceasta conferinta germano-italiana, Institutul Kaizer Wilhelm, al carui presedinte, Carl Bosch, era directorul IG Farben, a anuntat descoperirea fisiunii nucleare si posibilitatea construirii unei „arme supreme”, cu ajutorul careia ar fi fost instaurata noua ordine europeana, dictata de IG Farben si de nazisti. Insa, la 25 martie 1957, „spalat”, Hallstein a fost numit unul dintre cei 12 „parinti fondatori” ai „Tratatului de la Roma”, temelia UE, iar in 1958 a fost numit presedinte al Comisiei UE, decretand: „Comisia Europeana are puteri depline si nelimitate pentru toate deciziile legate de arhitectura acestei comunitati europene”. Intr-un discurs propagandistic nazist tinut in 1939, Hallstein sustinea acelasi lucru, dar cu alte cuvinte: „Crearea Noii Legi (a nazismului) este NUMAI sarcina Legislatorilor!” Curat democratic! Prin functia cu care a fost investit, Hallstein a modelat structura UE dupa planurile initiale, a Europei postbelice naziste, subjugate cartelului IG Farben. Toata increngatura dintre nazisti, IG Farben si „parintii” UE este dezvaluita pe larg in volumul „Radacinile naziste ale Bruxelles-UE”. Detalii pot fi gasite la www.eu-facts.org (documentele), www.eu-referendum.org (campanie pentru referendumuri europene in privinta oricarei schimbari legislative care afecteaza popoarele UE).

8 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Vad ca se gaseste si in limba romana

http://www.relay-of-life.org/ro/nazi-roots/chapter.html
Iar fundatia poate fi contactata la adresa de mai jos

http://www4ro.dr-rath-foundation.org/contact/contact.php

Riddick spunea...

Știam ca Fundația activează de curând în România, acum aflu și de chestia asta.

Crystal Clear spunea...

Am gasit-o citind comentariile la articol in National:


DrRath Romania · Subscribe · Works at Fundatia de Sanatate Dr. Rath
Cartea "Radacinile naziste ale Bruxelles UE" poate fi citita sau descarcata gratuit, sau poate fi achizitionata in format tiparit, la pret promotional

http://www.relay-of-life.org/ro/nazi-roots/chapter.html

Crystal Clear spunea...

Am comandat si eu cartea.
Sa vad daca-mi vine

Crystal Clear spunea...

http://www.facebook.com/DrRathRomania

Crystal Clear spunea...

Sper sa nu fie comunisti.Vorbesc despre justitia sociala

Riddick spunea...

Văd că sunt bine receptați prin unele cercuri roșii camuflate drept naționalisti eurosceptici.

Bloguri, vreau să spun. Acum vreo câteva luni am vazut referiri la Dr Roth.

Crystal Clear spunea...

E clar. Ce perfizi sunt nemernicii astia de stanga ! Imediat au preluat tema eurosceptica..


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: