11 septembrie 2012

PDUSL - detaliile blatului



Ce s-a decis la întâlnirea secretă de la Cornu

”National” prezinta in exclusivitate concluziile unei reuniuni care a avut loc zilele trecute la Cornu si in care au fost stabiliti principalii pasi pe care trebuie sa-i faca Victor Ponta si Traian Basescu.

Măgăria lor maximă ar fi alegerea lui Isărescu președinte în 2014 (sau mai devreme) de către viitorul parlament, tâmpenia noastră maximă ar fi să votăm PDL și USL și să le votăm la referendum Constituția pe care vor s-o clocească.

Voiculescu - cartitza lui Basescu ?! ...o ipoteza tampita sau o tampenie ipotetica ?

Angela Merkel şi privatizarea OLTCHIM-ului
Denunţ public

"MRU" pleacă să ia Lumină de prin "marile capitale europene" (...minus Londra)

Kelemen Hunor: "Este nevoie de o amendare foarte serioasă a Constituţiei"

În continuare noi suntem interesaţi să modernizăm Constituţia, inclusiv în ceea ce priveşte primul articol şi, când vorbim de articolul unu, vorbim doar de sintagma de «stat naţional», nu şi de celelalte sintagme. Această propunere a existat, există şi va fi susţinută în continuare.

NU SE POATE, decât dacă modifici DE DOUĂ ORI Constituția, prima dată ca să scapi de articolul "Limitele revizuirii" (urmează referendum 1), apoi modifici ce interzicea articolul (urmează referendum 2).

Dezvăluiri incendiare despre strategia de fărâmițare a României

Conceptul de downsizing, in derulare
 
In conceptul globalizarii, termenul „natiune” mai are vreo importanta? „Constiinta unei natiuni se bazeaza pe cinci piloni: drapel, imn, uniforma, limba si traditie”, subliniaza gen. Chelaru. „Dupa cum puteti observa, exact acesti piloni sunt atacati, pentru ca poporul roman sa-si piarda constiinta nationala si sa poata fi divizat. Atacarea acestor piloni este o dovada clara ca se urmareste in continuare faramitarea Romaniei! Popoarele mari, grele, isi elaboreaza geostrategii pe 40 de ani – China chiar pe o suta de ani – si se cauta aplicarea acestora. Insa, strategiile au un timp de redundanta, de 20 de ani, cand o generatie isi consuma energiile si se intra intr-un nou ciclu”. De aceea se constata ca, o data la 20 de ani, se incearca stoparea geostrategiilor in curs. Ce ar putea face clasa politica din Romania sa stopeze aceste geopolitici? „Politicienii nostri nu au constiinta asumarii sacrificiului pentru neam, ci se ingrijesc continuu doar de… neamuri”, a precizat gen. Chelaru
.

Dragoș Paul Aligică: La despărțirea de Contributors și Hotnews

IICCMER - propagandă din bani publici pentru dinastia Duda

Nevroza unor Hamleți prea balcanici: „Avem o stimă de sine negativă”

Pregătiţi-vă pentru noi experimente monetare. Băncile centrale sunt gata să inunde lumea cu bani

Cât a profitat Germania de pe urma euro

Putin consolidează rezervele de aur ale Rusiei, înaintea unor transformări majore la nivel global

Jose Manuel Barroso: Europa este una singură

2 comentarii :

Anonim spunea...

Rusia și China au o pondere foarte mică de aur în rezervele lor. Consolidarea se poate face în timp destul de lung.

"Încrezătorii" în euro stau pe rezerve de aur procentual mult mai mari decît două dintre cele mai dinamice economii (Rusia pe resursele dorite în orice condiții, China ca producătorul nr.1).

Va veni un punct în care China și alții vor putea rezista financiar unor represalii occidentale, iar apropierea de un asemenea prag va precipita o confruntare majoră. Un paradox. Cu cît vrei să te aperi mai bine, cu atît crești probabilitatea unei confruntări devastatoare. Valabil și pentru noi. Totuși, nu cred că există altă cale.

Riddick spunea...

O să fac o postare despre aurul BNR (al României, de fapt !) care ar fi cam 50% depus în bănci străine (în afara teritoriului național), dar vreau să mă documentez mai întâi.

Să văd și eu ce acte a avut la bază acest transfer, ce beneficii a adus (?) și eventuale interpelări parlamentare.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: