22 iunie 2012

Sârba-n căruță



Te suspend de nu te vezi !
E căldură mare și trebuie o prosteală, ceva, să se distragă atenția de la cârdășie.

Falsa paradigmă stânga-dreapta, când de fapt (acum) falia este național-transnațional.

Nu vor veni > 50% la referendumul de demitere, astfel încât acesta să fie validat (e suficient ca PDL să le ceară suporterilor să stea acasă), iar la Senat e Blaga.

"Dacă nu semnează luni, în conformitate cu prevederile legale, în conformitate cu Constituţia, învestirea lui Puiu Haşotti, voi cere parlamentarilor PNL iniţierea procedurilor de suspendare", a spus Antonescu.

El a susţinut, totuşi, că nu va fi nevoie să iniţieze aceste proceduri, deoarece şeful statului va semna decretul de numire.

Preşedintele Traian Băsescu i-a solicitat, joi, premierului Victor Ponta să transmită o declaraţie pe propria răspundere a ministrului desemnat pentru portofoliul Culturii, Puiu Haşotti, care să ateste că teza de doctorat a acestuia şi celelalte opere ştiinţifice nu constituie plagiat.

"Eu, în Palatul Cotroceni, cât mai e Traian Băsescu acolo, fără un motiv care să facă prezenţa mea absolut necesară, nu mai intru. Nici măcar la învestirea unui ministru pe care îl susţin şi completarea unui Guvern pe care care de asemenea îl susţin", a anunţat preşedintele PNL.

5 comentarii :

Gogu spunea...

Nici sa nu ne mai punem problema unui esec ! Basescu trebuie sa se odihneaasca ! Ma opresc aici ca sa nu jenez prin ce as putea spune !
Total de acord cu enuntul ''Falsa paradigmă stânga-dreapta, când de fapt (acum) falia este național-transnațional''. Este un adevar peren pentru poporul Roman.
As adauga ca Basescu se inscrie in ce-a de-a doua categorie !

Riddick spunea...

Corect !

Mediafax: Băsescu: Chiar dacă nu mai am guvernul meu, agenda mea e continuată prin programul cu FMI

"Sunt bucuros că, chiar dacă nu mai am guvernul meu, agenda mea continuă cu acest program pe care îl avem cu FMI, UE şi Banca Mondială. Singura şansă pe care o avem pentru viitor este competitivitatea. Dacă nu ajungem să avem competitivitate, România nu va avea şanse. Sunt foarte bucuros că acest program continuă aşa cum a fost convenit iniţial", a spus Băsescu la întrevederea de la Palatul Cotroceni cu Philippe Le Houérou, vicepreşedinte al Băncii Mondiale pentru Europa şi Asia Centrală.


2000. Nu se mătrășeau destul de rapid capacitățile de producție și băncile:

Ziarul de Iași: Traian Băsescu consideră că "sistemul mafiot" îl impiedică să coordoneze programul PSAL II


"Cine, io ? Ioooo ?"

Ziare.com: Traian Băsescu nu-și recunoaște semnătura pe privatizarea Petrom

http://riddickro.blogspot.ro/2012/06/o-agenda-comuna-mai-veche.html

Gogu spunea...

http://pesurse.ro/#/2012/06/22/reactorul-1-de-la-cernavod-s-a-oprit-specialitii-a/
Sa urmeze Nuclearelectrica dupa Hidroelectrica ?

Riddick spunea...

S-au mai oprit reactoarele, nu cred că asta e o stratagemă. Stratagema e "nu avem bani pentru reactoarele 3 și 4", de aceea au ajuns să vină și chinezii cu oferte de parteneriat.

Riddick spunea...

Clădirea de beton masiv (anvelopa)reactorului 5 se pare că e compromisă, nu se poate folosi (fisuri), ea "trebuie să reziste" la o eventuală explozie.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: