20 noiembrie 2010

Michael Savage : "Mă tem că aceşti copii vor ajunge într-o zi sclavi"




"WAKE UP ! IT'S ALL PLANNED !"

3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Si eu sunt ingrozita de ceea ce se va intampla cu copii nostri si copii copiilor nostri.
Mie mi-a fost cumplit de greu sa-mi cresc copilul si sa-i dau un nivel de educatie asa cum m-a invatat mama,dar nu m-am lasat.
Realizez insa ca acum este si mai greu sa obtii acest lucru.

Educatia costa din ce in ce mai mult iar nivelul profesional din universitati este foarte scazut.
Nu stiu cum o fi in strainatate,dar am dubii si acolo

John Galt spunea...

Pun si aici pentru ca dincolo iar s-au luat de Tismaneanu & co.

“…State capitalism may well be a form for world business in the world ahead… the western countries are treading toward a more unified and controlled economy, having a greater effect on business; and that the communist nations are moving more and more toward a free market system. The question posed, on which a number of divergent opinions arose, was whether “East and West would meet some place toward the middle about 1990.”

Roy L. Ash, President, Litton Industries, inc. Nixon Administration, February 7-9, 1972

In Summary, another speaker, Mr. Frere, said: “…Communist countries are experimenting with the concept of a market economy… and, the communist countries are forecasting the influx of heavy capital investments by 1990 by the western states.”


Discutia cred ca e putin mai complicata. Alfred Herrhausen, CEO Deutsche Bank in acele vremuri, a fost ucis in Frankfurt (desi era intr-un convoi de masini blindate) tocmai pentru ca a incercat sa se opuna acestor schimbari, pentru ca a incercat sa protejeze Estul Europei de o coruptie inimaginabil de mare ce nici azi nu poate fi intuita. Pretul platit de Germania pentru reunificare a fost sacrificarea marcii germane la 10 ani dupa caderea zidului (adica exact cum a prezis el atunci – si nu 5 cum vroia Koln)

Christopher E. H. Story FRSA, (a former occasional adviser to Lady Thatcher) a murit anul acesta pe 14 iulie, la 2 saptamani dupa ce amenintase ca va face publice dovezile privind implicarea administratiei Bush in arestarea/santajarea lui Leo Wanta, cel care a devalorizat rubla ruseasca in 89-90, grabind considerabil “colapsul” imperiului sovietic de atunci.

Sunt foarte multe de spus insa nu as vrea sa ne ducem prea departe, riscul major e sa ajungem exact in intoxicatiile “lor”.

Riddick spunea...

"dincolo" ?

Se spune că lui C.Story i s-a tras de la un virus de hepatită C, "pregătit" într-un laborator din SUA, şi cu care a fost contaminat la ultima vizită în SUA din toamna 2009.

S-a tratat, dar a descoperit tardiv virusul.

Mie îmi vorbea o cucoană în vara 1989 despre căderea lui Ceausescu şi despre boutique-uri pe Bulevardul Victoria Socialismului (nu erau încă deschise magazinele şi nici oamenii mutaţi în blocurile de pe noul bulevard; mă uitam la ea ca la o nebună...) Pt. mine boutique însemna magazin de parfumuri, de cosmetice, cum mai vedeam prin revistele Paris Match sau Time care se mai strecurau în RSR.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: