10 iunie 2010

Mambo italiano :)



4 comentarii :

Anonim spunea...

o evolotuie fireasca pt mentalul italianului de rand...ai auzit ce i s-a intamplat lui iliescovici la bookfest?

Riddick spunea...

Da, trebuia mai multă lume să-l ia cu huo, a ţipat doar unul singur, restul "consumatoeilor de cultură" tăceau ca proştii.

Despina spunea...

Salutari de la Baia Mare,Riddick, :)
Esti foarte harnic. Citindu-ti blogul ma informez cu ceea ce se intampla peste zi
Mersi

Am trecut ieri din intamplare printr-un loc unde se recicla hartia si am vazut niste calupuri cu buletine de vot din noiembrie 2009 care erau compactate.E normal, oare ?

Ai vazut asta? :
« Audierea e organizată de Monica Macovei, Preşedinta Delegaţiei UE-Moldova a Parlamentului European şi subsemnatul, sub patronajul Grupului Popular European şi a Fundaţiei Konrad Adenauer »
http://www.europalibera.org/content/blog/2067165.htm

Riddick spunea...

Salut! Nu prea sunt harnic, aş fi vrut să scriu ceva, dar nu am inspiraţie.

Cam târziu se reciclează buletinele de vot, dar nu-i o problemă.

Da, peste tot, fundaţia lui peşte prăjit. La viitoarele alegeri europarlamentare (oho, peste 4 ani!) nu mai votez pentru PPE, dacă nu am alternativă, stau acasă.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: