18 iunie 2010

Încă o filmare de la bordul navei Mavi Marmara

Filmarea este datată 30 mai 2010, apare liderul IHH (organizaţia islamistă din Turcia, sponsor al Flotilei Gaza), Bulent Yildirim. Pasagerii anticipează o intervenţie israeliană şi sunt pregătiţi să reacţioneze violent:




"Dragi fraţi, cu voia lui Allah, am pornit şi suntem pe drumul nostru. Allah ne-a dat  mari resurse şi o mare binecuvântare. Am luat-o pe urmele martirilor, drepţilor şi a bine-credincioşilor. Nu toată lumea are posibilitatea de a călători pe acest vas. Allah a dat (oportunitatea) pentru cei care au vrut-o cel mai mult. Veţi vedea, cu sigurantă vom avea una din cele două victorii. Pentru Allah, indiferent ce va ieşi, ei ne aşteaptă pe noi în Palestina. Dacă vom arăta teamă, ei vor câştiga din nou. Noi nu vrem să fim scrişi în cartea lui Allah ca laşi.

(În arabă): "În două zile, poate, vom întâlni unele aspecte negative. Nu fiţi ca cei care s-au întors înapoi, şi nu întoarceţi spatele! Cu voia lui Allah, fie EL lăudat, vom intra în Gaza şi vom ajunge la fraţii noştri".

- Takbir! (Slavă lui Allah !)
- Allah-Akbar!

"Şi, de asemenea, numele voastre nu vor fi înaintea lui Allah ca ale unor  laşi".

- Milioane de martiri mărşăluind în Gaza!

(În turcă): "Cei care ni se împotrivesc sunt numeroşi. Ei (Israelul) sunt atât de slabi, că de 4-5 zile au pornit propagandă (împotriva noastră). Aceştia au fost umiliţi în faţa întregii lumi. Acum ei spun că vor trimite o flotă (împotriva noastră), că vor trimite comandouri aici (pe navă). Şi am spus: "Dacă trimiteţi comandourile, vă vom arunca de aici şi vă vom umili în faţa întregii lumi".

- Takbir! (Slavă lui Allah !)
- Allah-Akbar!

(În arabă): "Israelul a făcut declaraţii de 4-5 zile şi ne-am gândit că acesta s-a considerat el însuşi un stat, dar nu este un stat, şi  ne spune ... Ei ne spun, "Vom trimite o flotă militară, iar soldaţii vor veni la bordul navei!". În cazul în care ajung la bordul navei noastre, îi vom arunca în mare, fie voia lui Allah !"

- Takbir! (Slavă lui Allah !)
- Allah-Akbar!

2 comentarii :

Despina spunea...

Nu stiu dacxa ai vazut:

http://gabhryel.wordpress.com/2010/06/19/germania-loveste-sua-cu-manta-austeritatii/

Riddick spunea...

Germania nu prea mai reprezintă o garanţie pentru statele europene, ba dimpotrivă.

În 1922 au început relaţiile între URSS şi Republica de la Weimar, care au ţinut cam până în 1941.

Azi sunt iar mână în mână, să fim serioşi cu bazatul pe Germania, indiferent pe ce subiect...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: