31 martie 2010

Soluţie locativă temporară


După cazul ciudat când un proprietar britanic a găsit români în casă, alt caz apare tot în Marea Britanie, implicat fiind un român.



Fraţii Tilly şi James Newman lângă magazie

Tilly Newman a descoperit în magazia din curtea sa un imigrant din România. Când familia Newman era plecată la muncă, acesta lua masa în curte şi pălăvrăgea peste gard cu vecinii, care credeau că este un nou locatar. După mese, punea deşeurile în coşurile de gunoi potrivite, selectiv.

Tilly Newman a devenit suspicioasă când diverse cadouri, chiar o statuie a lui Isus de aproape 2m, au apărut în curtea din spate a locuinţei. Totuşi, doar când s-a decis să facă curăţenie de primăvară în magazia de 3m/3,5m a dat peste român:

'He was lying there quite happily and put two thumbs up at me when I opened the shed door. He said, "nice shed". It was all very bizarre.

'While I was speaking to him he was drinking a carton of orange juice.
'He then got up and put it in the correct recycling box, almost as if he lived there.

Fratele lui Tilly, James, spunea că mai auzea uneori apa curgând noaptea, şi crede că imigrantul se spăla la furtunul din grădină.

Familia l-a dus la poliţie pe imigrantul de 26 de ani, care locuia de o lună în magazie. Poliţia l-a amendat "pentru dezordine publică" şi l-a avertizat să nu se întoarcă la magazie.

Dar duminica trecută acesta s-a întors, iar poliţia i-a dat ultimul avertisment.

A fost pus lacăt la uşa magaziei. 

Povestea integrală - AICI. Alte detalii - AICI.

3 comentarii :

Anonim spunea...

Pai nu ne place atata sa trancanim despre "satul global"? Uite ca se realizeaza, pas cu pas. Sincer, cu asa o domnisoara as sta in orice baraca, altfel... Gino.

Riddick spunea...

Gino, wishful thinking... ;-)

Despina spunea...

:) :) :)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: