08 mai 2009

Şi a sosit momentul...

 
...rebrandingului! După două luni de viaţă, blogul Riddick-RO primeşte o nouă denumire. Prioritatea de dreapta este nu numai o regulă de circulaţie rutieră, ci trebuie să devină un mod de viaţă, de gândire şi de actiune. Ţineţi aproape !

9 comentarii :

dramoleta spunea...

Asa sa fie! De dreapta. Dar nu cu cioara vopsita in ... portocaliu :))

Oricum, noul titlu al blogului tau, suna bine.

Riddick spunea...

Drammie, doar the real thing !

Lilick Auftakt spunea...

Pai ce faci? Si tu iti schimbi denumirea blogului ca si PD-ul doctrina? Sper ca nu. Vezi ca in portocaliu e o doza mare de rosu.

Riddick spunea...

Mai degraba este o updatare. La PD, apoi PDL, a fost o necesitate obiectiva, cei ,,de vita veche'', fie s-au sinucis (PNTCD), fie au dezertat (PNL).

Lilick Auftakt spunea...

Hahaha! Buna gluma!

Riddick spunea...

Nu este nicio gluma. Poate doar pentru cei care, ca sa nu vada realitatea, renunta voluntar la ochi.

Marius Mina spunea...

Radio Avramescu nu si-a lasat loc de-ntors la comentarii de frica sa nu-i umple blogosfera gura cu carne cruda ?
Cristi Preda e mai cu tupeu , asa s-a nascut, mai are curajul raspunderii , le mai lasa sa treaca din cand in cand.Pacat de ei, baieti buni dar putin cam sensibili pentru secolul 21.Trebuiau sa se nasca acum vreo 300 de ani.

Riddick spunea...

Ei, fiecare cu ale lui. preda uneori pare cam timid la TV Vantu. Am o mica colectie din Revista 22, scria foarte bine in anii '90.

Riddick spunea...

A doua actualizare, pe care ar fi trebuit s-o fi făcut-o mult mai devreme:

https://riddickro.blogspot.com/2021/12/da-o-noua-etapa-si-o-lupta-care-sta-sa.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: