28 februarie 2022

"Geană, Ghioană, Geoantă" :):):)

Tot mai sinistru la faţă muian, GeoanăNATO. La fel şi Piticul de la Cluj. Brrr, urât mai îmbătrânesc şi unul şi celălalt. 

Atenţie MARE, presimt un incident critic în pregătire avansată prin Repmoldova, probabil implicând şi Transnistria. Da, ştiu, s-a mai dat alarma acum câteva luni, dar acum există reunite "şi pretextul, şi oportunitatea". Iar despre "Unire - acum!" nu pot spune decât că ar fi o manevră ipocrită şi panicardă de a apuca să se împingă zona NATO "automat, prin absorbţie", ceva mai la est. Se va sconta astfel pe reacţii emoţionale - fireşti, însă numai până la un anumit punct - pentru a angrena România în război, "cu sprijin popular(?)".

Atenţie şi la "colţurile camerei UA" - Bugeacul şi nordul Maramureşului - pe măsură ce Ivan se va apropia "ca să dea cu mopul" şi pe-acolo.


2 comentarii :

Anonim spunea...

hahahaha...
razboi si... circ in Kiev cu Poroshenko si niste actori! ca in stan si bran...

https://youtu.be/7-EPpB4874s

Riddick spunea...

Le vine "replica" foarte curând.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: