21 martie 2021

Curs scurt de geostrategie

 

4 comentarii :

Anonim spunea...

Ai vazut ce scrie baiatul asta? Exagereaza? Stii ceva?

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/breaking-news-all-russia-nato-contacts-now-cut-off-fierce-military-clashes-begin-in-eastern-ukraine

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/russia-deploying-s-500-prometheus-anti-aircraft-system-to-crimea-ukraine-operational-area-as-us-nato-vessels-enter-black-sea

Riddick spunea...

Dacă este doar în Donbas/Novorossia, DEOCAMDATĂ nu-i decât "o încălzire periodică". Chit că s-au semnalat trenuri ucrainene cu tancuri "mergând spre Est" şi mişcări similare în Rusia, până-n frontieră. S-500 se aduc în Crimeea. Submarinele ruseşti din Flota Mării Negre au fost scoase TOATE în larg, "în misiune".

Anonim spunea...

Din ceea ce spune Anonim 1 si intaresti dumneata , trebuie inteles faptul ca , exista unii care s-au saturat sa astepte roadele diplomatiei de carton si-si arata muschii ? Probabil ca aceasta poate fi SOLUTIA FINALA pentru ei si..." alesii " lor , plus cativa servi de incredere si chiar cred ca au deja pregatite suficiente adaposturi antiatomice caci , dintr-o confruntare de genul celei preconizate , n-asi crede sa mai existe prea multi reprezentanti ai speciei umanoide pe pamant ...DUPA .

Riddick spunea...

Pâi... cred că_cam ÎNCEPE.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: