18 mai 2020

Aşa, bă. Dă-te pe faţă. Nu numai tu, ci şi Andronic şi Evz.

Ştia Cristoiu de ce a plecat de la oficina lui Andronic (care se dusese la Belgrad cu Guşă, la Ghiţă). Văd că Pleşoianu-feisbucistu' îi ia partea lui Cur_ea, folosind ca alibi pentru disputa de acum cu Cataramă (care acum are dreptate) poziţii de-ale lui Cataramă avute cândva (greşite atunci, non-valide şi acum). Ori, acum este lupta pe subiectul restrângerii libertăţilor, iar Curea s-a pronunţat demult şi constant împotriva lor, declarându-se pentru vaccinarea obligatorie.

Mirel Curea

Îmi ia ceva timp să scot zilnic din listă 20-30 de pesediști din secta Dragnea, sau din categoriile frecvent intersectate cu prima, enumerate recent într-un context asemănător de medicul psihiatru Gabi Diaconu: „guru, predicatori, șarlatani, trompetele propagandei, rufoși fără scrupule, deliranți sistematici sau pur și simplu încurcă-lume, figuri patetice, caricaturi, hristoși de colț de stradă, amestecați în bâlciul cotidian, împărțind alandala și binecuvântări și afurisenii.”
Nu prea reușesc să înțeleg care o fi legătura între preferința fanatică pentru unul ca Dragnea și delirul din această perioadă, dar asta este viața.
Am anunțat de zeci de ori că dacă îi privesc pe alde Sasone&Co ca pe niște căzături, asta nu mă face nicidecum pesedist.
Gata! Mai ieșiți, frate, și singuri!

https://www.facebook.com/mirel.curea/posts/2926386884063144

Mirel Curea

În urma mitingului de astăzi s-a stabilit ceva, există virusul?
Nu de alta, dar parcă nu i-aș mai deranja pe medici cu întrebarea asta, că oricum mint toți.
Later edit. O minunată ocazie de a descoperi că tâmpiții noștri nu sunt deloc mai deștepți decât idioții lor.

https://www.facebook.com/mirel.curea/posts/2917533668281799

La ambele a dat "like" Ingrid Mocanu, o altă dubioasă din corul propagandiştilor PSD-Sistem. La prima postare, şi comentariu pozitiv.
Desigur, Curea nu putea rata nici tema videochatistei infiltrate Oana Lovin-Sparanghel, folosind-o pentru a lovi în mişcarea de protest.
Se cam separă grâul de neghină, e bine că asta începe din timp.

4 comentarii :

Riddick spunea...

Bogdan Duca, pamflet la Curea:

Să fii o prostituată cam trecută, cu coadă cam nespălată și o mustăcioară sexy pentru standardele Gării Obor, anii 80, toaleta pentru bărbați, așa cum este domnul Mirel Curea, și să fii revoltat/ironic pe video-chat...

Deh, bordelul jurnalistic are niște standarde deontologice: un preț pentru felația scrisă, altul pentru felația orală la radio, altul pentru prime-time tv....

https://www.facebook.com/bogdanalexduca/posts/2987262081361282

Riddick spunea...

Rareş Bogdan (PnL), mai nou este editorialist "la Andronic" (Evz):

https://evz.ro/legatura-dintre-psd-si-nebunia-din-vami-editorial-exclusiv-evz-de-rares-bogdan.html

Anonim spunea...

Pentru al parafraza pe dl. Mirel Curea { chiar asta-i numele sau de familie : CUREA ? Accentul pe care litera merge ? }: " nu prea reusesc sa inteleg care o fi legatura intre preferinta fanatica pentru unul ca Johannis si delirul din aceasta perioada " . Intrebare : atunci , in August 2018 nu cumva PNL si simpatizantii sai , erau aia care faceau spume urland pe unde se putea ca , " diaspora " nu-i lasata sa-si manifesteze nemultzumirile fatza de guvernul PSDragnea de-atunci ? Dl. Rares Bogdan , facea parte dintre " jurnalistii " care declarau ritos ca " nu mai vrea sa auda de... PNL " printre altele , pentru incapacitatea de-a se mobiliza in vederea sustinerii cererilor { INDREPTATITE ,ZIC EU } ale diasporei ? Acum , vad ca , acelasi PNL plus dl. Bogdan... se plang de faptul ca ,diaspora nu-i disciplinata ca fac cozi interminabile in vami riscandu-ne TUTUROR sanatatea si , in loc sa sustina GUVERNUL PNL ," GUVERNUL MEU " cum cerea neamtzul asta nesimtit , ai dracului diasporezi , fac petreceri in plina pandemie ! Cum dracu sa intelegi asa ceva deci , are si dl. CUREA dreptatea sa .

Riddick spunea...

Accentul îl aud pe "u", iar el nu corectează, deci este corect pus.

Se pare c-a venit diaspora (parte din ea) care nu prea votează, şi nici situaţie prea bună nu şi-a creat acolo.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: