21 iunie 2019

Mister Zăhăraru comes to Bucale


Na, că i-am făcut şi tag - Zăhăraru (zucker - man/n).

Altminteri, bussiness as usual; move along goyim, nothing (new) to see here.

Pentru unii, e ceva bun fiindcă-i "în ambalaj Trump", pentru alţii e bun fiindcă... este ce este. United Shtetls of America.

Liviu Plesoianu
Fie să FIM sau fie să fie GAZ...
Viitorul ambasador SUA la București, audiat în Senatul american, explică, în esență, care e treaba cu România: #PETROL#GAZE_NATURALE și #Anticorupție! ...Ce dracu'? E simplu, nene! De ce să ne mai complicăm cu finețuri? #RESURSE și #CONTROL...
...Peeeerfeeect! Ne-am lămurit? ...Colonia Rumeinia, episodul 5.085! E ok? E "super extra perfect"? Bravooo, Rumeinia! Letz meic Rumeinia greit ăghen!
Hai cu prezidențialele, să ne lămurim! Fie să FIM sau let there be gas... Fie să FIM sau fie să fie GAZ!
"România este o țară cu terenuri fertile, resurse minerale, petrol, gaze naturale și altele resurse naturale și este binecuvântată cu o populație bine educată, multilingvă și muncitoare. În plus față de rezervele sale de petrol și gaze de pe uscat, a fost descoperite recent în Marea Neagră rezerve substanțiale de petrol și gaze, care au potențialul de a susține securitatea energetică a României.
Dacă aș fi confirmat, aș oferi un sprijin continuu eforturilor anti-corupție remarcabile ale României. Combaterea corupției și susținerea independenței judiciare sunt vitale pentru prosperitatea şi securitatea regiunii pe termen lung, precum și pentru cooperarea extraordinară în materie de aplicare a legii și de securitate care există între Statele Unite și România."

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: