21 iunie 2019

Mister Zăhăraru comes to Bucale


Na, că i-am făcut şi tag - Zăhăraru (zucker - man/n).

Altminteri, bussiness as usual; move along goyim, nothing (new) to see here.

Pentru unii, e ceva bun fiindcă-i "în ambalaj Trump", pentru alţii e bun fiindcă... este ce este. United Shtetls of America.

Fie să FIM sau fie să fie GAZ...
Viitorul ambasador SUA la București, audiat în Senatul american, explică, în esență, care e treaba cu România: #PETROL#GAZE_NATURALE și #Anticorupție! ...Ce dracu'? E simplu, nene! De ce să ne mai complicăm cu finețuri? #RESURSE și #CONTROL...
...Peeeerfeeect! Ne-am lămurit? ...Colonia Rumeinia, episodul 5.085! E ok? E "super extra perfect"? Bravooo, Rumeinia! Letz meic Rumeinia greit ăghen!
Hai cu prezidențialele, să ne lămurim! Fie să FIM sau let there be gas... Fie să FIM sau fie să fie GAZ!
"România este o țară cu terenuri fertile, resurse minerale, petrol, gaze naturale și altele resurse naturale și este binecuvântată cu o populație bine educată, multilingvă și muncitoare. În plus față de rezervele sale de petrol și gaze de pe uscat, a fost descoperite recent în Marea Neagră rezerve substanțiale de petrol și gaze, care au potențialul de a susține securitatea energetică a României.
Dacă aș fi confirmat, aș oferi un sprijin continuu eforturilor anti-corupție remarcabile ale României. Combaterea corupției și susținerea independenței judiciare sunt vitale pentru prosperitatea şi securitatea regiunii pe termen lung, precum și pentru cooperarea extraordinară în materie de aplicare a legii și de securitate care există între Statele Unite și România."

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Pleşu, 2002: "Criteriul unificării e, însă, deocamdată, unul predominant economic şi financiar. Europa unită e - sau tinde să fie - o piaţă bine organizată. Se imaginează o sumedenie de facilităţi comerciale, monetare, vamale, care să facă viaţa întreprinzătorilor mai uşoară şi pe aceea a europenilor mai geometrică. Încercarea nu e lipsită de interes şi a dat deja rezultate semnificative. Întrebarea care se pune e în ce măsura această reformă mai curând administrativă e la înălţimea proiectului politic şi spiritual numit "unificarea europeană".

Postări populare (nu P.P.E. !):