30 septembrie 2018

Demult n-am mai văzut un atât de evident simptom


..."de-al dudo-monarhismului sindrom". Eh, cucoana (R.I.) avea demult probleme serioase, de impenetrabilitate.

"Ai României"?! Medforth-Mills şi Binder. Mda. La pulivară, poate.



- link

5 comentarii :

Anonim spunea...

Ce zici de asta ?
Te rog citeste cu atentie !

https://www.qmagazine.ro/un-jandarm-ii-roaga-pe-romani-sa-se-trezeasca/

Riddick spunea...

Am citit. Sper că este o atitudine majoritară, reprezentativă.

Pe termen scurt situaţia se poate debloca numai prin debarcarea sau măcar suspendarea lui Iohannis. Chiar de n-ar trece referendumul de demitere, în perioada de interimat "s-ar umbla la panoul de siguranţe" şi s-ar deşuruba piesele ascunse deocamdată "sub capacul Iohannis".

Dar real probema s-ar rezolva prin guvernare naţională, tribunale militare/revoluţionare şi înarmarea populaţiei, inclusiv sub forma de Gardă Naţională. Aşa ceva începe Viktor Orban în Ungaria, unde a dat ordin să apară poligoane de tragere în multe oraşe, pentru public. "Armata de rezervă", cea oficială fiind doar de circa 25.000.

Anonim spunea...

Unii zic ca asta va fi un fel de Nicolae Carpathia.

Riddick spunea...

Sau Nicolae Caraiman, unul dintre numele "cu acte" ale lui Carol al II-lea.

Riddick spunea...

E şi ăsta un fomist de moşteniri...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: