04 ianuarie 2018

Ştiri marginale



Commonwealth-ul mioritic sau Comunitatea Statelor Mâțâțăle și Țâflișe
Mă grăbesc repidi-repijor, înainte de a întra în anul centenarului „Marii Uniri'', să enunţ Prophecya de sfârșit de an:
În cel mult 10 ani de la sărbătorirea Centenarului „Marii Uniri”,
raiaua mormonilor americani denumită Rroemenica Absurdistană, Neo-Securistă, Bananieră, Deli-ormăneană și Tele-olteană VA DISPĂREA CA ENTITATE STATALĂ DE PE HARTA EUROPEI, locul ei fiind luată de Republica Putinistă Moldova, Republika Procurorilor TâNpiți și Scelerați - Vallachia-Tribalia și Comunitatea Statelor Mâțâțăle și Țâflișe.
AM ZÂS!
Expunere de motive:
Comunitatea Statelor Mâțâțăle și Țâflișe vra să-nsemne toate provinciile Rrumânești care, sătule de împilarea miticilor dâmbovițeni, deli-ormăneni și tele-olteni, s-au hotărât să se separe de la Șandramaua asta de Țară denumită Absurdistanul Rromânesc, oribilă și grotească caricatură a ceea ce a visat acum 28 generația mea și pentru care 1.165 de frumoși inocenți au fost cernuți în pulbere de stele.
https://tazmaniandemoon.blogspot.ro/2017/12/commonwealth-ul-mioritic-sau.html
*** Site (blog) ardelenist-secesionist-europeist, varianta "parodie râsu'-plânsu' ". Încă o linie de atac, diferă doar stilul. Mâţâţăl = mic (de la mititel).

COZMIN GUŞĂ: "Ţara noastră va cădea în mâinile unui suzeran" 
Ţara noastră se află într-un univers geopolitic concentraţionar şi, din cauză că a căzut prea multe etaje cu liftul, nu mai poate să ia o decizie de sine stătătoare.  
După cum am şi afirmat anterior, ţara noastră va cădea în mâinile unui suzeran, care poate fi Franţa, pentru că are calităţi, care putea fi Germania, dar şi-a pierdut oportunitatea, sau ar putea fi altă ţară, dar noi nu vom avea ce să negociem aici, ci doar vom fi chemaţi şi ni se va comunica rezultatul.
http://www.bursa.ro/politica/cozmin-gusa-tara-noastra-va-cadea-in-mainile-unui-suzeran-338170&articol=338170.html
*** Exemplu tipic de mesaj cu scop de demoralizare ("nu opuneţi rezistenţă, oricum nu puteţi schimba nimic").

Veste proastă pentru români. Subvenţia la căldură va fi eliminată. Prețurile la căldură s-ar putea TRIPLA.
Veste proastă pentru români. Din luna aprilie subvenţia la căldură va fi eliminată.  Este o obligaţie care decurge din înţelegerile (n.Red. aberante) ale statului român cu Uniunea Europeană. Anumite grupuri sociale vor fi exceptate totuşi.  Guvernul României este obligat de Uniunea Europeană ca până în luna aprilie a acestui an să elimine toate subvenţiile pentru energia termică, cu excepţia unor categorii vulnerabile.
Având în vedere că cei mai mulţi români care beneficiază de subvenţie la căldură sunt din Bucureşti, primarul general Gabriela Firea a făcut un apel la Guvern prin care cere prorogarea acestui termen până în anul 2021, atunci când va fi eliminat şi bonusul de cogenerare.  Pe de altă parte, primarul a mai explicat că dacă subvenţia va fi eliminată chiar din luna aprilie, autorităţile locale  nu vor mai putea subvenţiona căldura. În acest caz prețurile la căldură se vor tripla.
http://www.fluierul.ro/ ...-proasta-pentru-romani-subventia-la-caldura-va-fi-eliminata-preturile-la-caldura-s-ar-putea-tripla-
*** "Încă o cerinţă UE". Probabil rezultatul "bunei negocieri a aderării", o (i)responsabilitate a PSD prin anii 2000-2004. Pe de altă parte subvenţia nu acoperea încălzirea cu lemne sau cu centrală proprie. Scumpirile se vor vedea în 2019, an electoral prezidenţial (că, probabil, Iohannis nu va fi suspendat/demis de pe acum).

Iran – what next ?

Ocupaţi cu porcul şi sarmaua, n-aţi băgat de seamă că mega-războiul coaliţiei Arabia Saudită-Israel contra Iranului a început. Reţineţi: data de începere a acestui conflict este 27 decembrie, momentul în care tefeliştii iranieni au fost scoşi pe străzi.
Sunt două aspecte demne de urmărit în acest conflict. În primul rând e esenţial de văzut dacă Rusia va face blatul cu alianţa SUA-Israel-Arabia Saudită. E un moment critic. Rusia pare să fi prevăzut conflictul deoarece au vândut armament de ultimă generaţie Iranului imediat după ridicarea embargoului. Acum însă, dată fiind miza, e posibil ca Rusia să fie „păcălită” din nou cu un blat de zile mari. Cel de-al doilea aspect este reprezentat de adevăratul arsenal iranian. Un război deschis ar putea scoate la iveală armele avansate deţinute de către Iran.
http://powerpolitics.ro/iran-what-next/
*** Protestele au început, iniţial, cu revendicări social-economice şi vizat era preşedintele "reformist" Rouhani, care sprijină "experimentele economice". Unii au speculat momentul şi şi-au scos pe străzi oamenii lor, dar de data asta vizaţi erau "ayatolahii" (regimul). Protestul şi-a schimbat deodată stilul şi au apărut şi contramanifestaţii (pro-regim). Presa a ignorat aceste "detalii" sau le-a minimalizat. Pentru un război cu Iranul este necesară aducerea unor forţe importante în Irak si Turcia, ambele "locaţii" au devenit însă problematice (Iraq is only an angstrom away from asking the Americans to leave).

Firea: Luăm în calcul posibilitatea ca bicicliştii să circule pe culoarele unice de tramvai

 „Studiem acum din punct de vedere al siguranţei călătorilor posibilitatea intrării bicicliştilor pe benzile unice de tramvai”, a declarat, miercuri, Gabriela Firea, în contextul în care a anunţat că trei linii de tramvai, respectiv 1, 16 şi 32, vor avea culoare unice de circulaţie.
https://www.europafm.ro/firea-luam-in-calcul-posibilitatea-ca-biciclistii-sa-circule-pe-culoarele-unice-de-tramvai/
*** Proasta are-n cercul de apropiaţi sau de consilieri un sabotor-instigator. Care vrea accidente cu biciclişti. Un biciclist care circulă pe lângă liniile de tramvai este expus pericolului. O spun eu care-am păţit-o cândva: roata din faţă intrase în şanţul liniei de tramvai şi-acolo rămăsese, iar corpul din inerţie a luat-o lateral, odată cu "restul bicicletei". Încercam să ies dintre linii dar sub un unghi foarte mic, aproape paralel. Şi-am căzut - noroc că nu venea nimic din spate (însă un camion se apropia...). Trebuie ieşit preferabil perpendicular, dar asta presupune oprire şi schimbarea poziţiei. Cu cât roata este mai mică, cu atât şansele de cădere sunt mai mari. Nu ţipă "pericol!" niciun ONG, că tot au cerut până acum piste pentru biciclişti?!

Cum au ajuns, regine în Bulgaria şi România, fiica şi nepoata conducătorului obscurului şi desființatului Ducat de Parma

Chestia aia mică-verde (vezi harta), din Nord-Vestul Italiei, mare cam cât Teleormanul (că tot le place progresiştilor comparația), sau nici măcar atât, era desființatul Ducat de Parma, care a şi dispărut la 1859. Cum e posibil ca "chestia aia mică verde" desființată la 1859, să dea două regine virtuale, una a Bulgariei (care a fost prințesă consoartă, soțul ei, viitorul rege fiind doar domn sub autoritatea turcească pe durata vieții ei) şi alta a României (care nu a mai apucat să se suie pe tron ca regină, regele Mihai abdicând), asta ne-ar putea explica, doar cei care au pus la cale instaurarea Monarhiilor Străine în Europa de Est, ca noi colonii ale Vestului, după destrămarea Imperiului Otoman.
http://www.fluierul.ro/jsp/article...cum-au-ajuns-regine-in-bulgaria-si-romania-fiica-si-nepoata-conducatorului-obscurului-si-desfiintatului-ducat-de-parma
*** Era o vorbă, odată: "Bon pour l'Orient". Aşa scria pe lăzile franţuzeşti cu marfă de calitatea a doua sau a treia, ca să se vadă mai uşor la încărcare-descărcare la vapor şi să nu se încurce destinaţia. Produsul se numea la fel, arăta (aproape) la fel, dar era... altceva.

Globalist crony James Mattis makes nuclear warfare with North Korea now almost inevitable, little hope for US to match Kim Jong on biological warfare front
If a conventional conflict were to happen, North Korea can likely deploy conventional and biological waeapons in South Korea and even on US territory. Yes, they could probably hack into Mattis office at the Pentagon given the fact the Russians obtained the source code for the military’s IT defense system, and the Russians are helping Kim Jong Un giving him oil while Mattis does not even investigate the source code scandal.
https://birdflu666.wordpress.com/2018/01/03/braindead-james-mattis-means-nuclear-warfare-with-north-korea-now-almost-inevitable/

Pologne versus Commission européenne : la liberté européenne se lève à l’Est
Ce contre quoi s’insurgent, hier, la Hongrie, et aujourd’hui, la Pologne, ce n’est pas « l’État de droit » mais bien la domination de l’oligarchie arrogante des juges qui prétendent gouverner à la place des gouvernements, ou empêcher les gouvernements de gouverner, tout en abusant de leur statut pour se mettre à l’abri de toute sanction démocratique.
Une fois de plus l’Est de l’Europe, moins décadent que sa partie occidentale, ouvre la voie. Elle nous rappelle à une antique sagesse européenne, aujourd’hui perdue de vue : les juges ne doivent pas faire la loi mais seulement dire le droit. La primauté des législateurs doit en effet être garantie : cela s’appelle la démocratie.
https://www.polemia.com/pologne-versus-commission-europeenne-la-liberte-europeenne-se-leve-a-lest/

The 2. Israel in Patagonia, Argentine: Exodus. Refuge for Israeli Elite after Gog-Magog Attack?
Confidential Reports are indicative of an imminent travel to Argentina by the Israeli PM, Benjamin Netanyahu. Since 2015, when Mauricio Macri was Argentina a new version of Palestine, Israel has made its best to strengthen its influence on the political structure of Argentina. The scrutiny of the recent movements in the region shows that one of the main reasons behind this travel is Patagonia. Israelis are encouraged to travel and live in the region by authorities in Israel using the media like Jerusalem Post as referred to above.
The long-term aims lie behind the plot for a new promised land to be created in “Israeloche”.
http://new.euro-med.dk/20180104-the-2-israel-in-patagonia-argentine-refuge-for-israeli-elite-after-gog-magog-attack.php

Le parlement israélien vote en 1ère lecture la peine de mort pour les terroristes, projet de loi soutenu par Netanyahu
Le parlement israélien vote en 1ère lecture la peine de mort pour les terroristes, un projet de loi fermement soutenu par le Premier Ministre Benjamin Netanyahu : «Si quelqu’un tue et en rit, il ne passera pas le reste de sa vie en prison, il sera exécuté.»
http://www.fdesouche.com/930861-parlement-israelien-vote-1ere-lecture-peine-de-mort-terroristes-projet-de-loi-soutenu-netanyahu

VIDEO: Did James Files Shoot JFK? Exploring the Claims with Abel Danger's David Hawkins
James Files claims he was the shooter behind the picket fence on the grassy knoll in Dealey Plaza. He tells us a mercury tipped bullet was fired from a Remington Fireball XP-100 creating a hydrostatic shockwave that exploded the back of JFK's skull dealing the death blow that ended his Presidency and reshaped human history. But are these claims true?
https://www.youtube.com/watch?v=cu_Ng1Gd-tk
https://www.youtube.com/watch?v=cxtrFoh3Pao

HOW TO PROTECT YOUR HOME ROUTER FROM ATTACKS
Your router, that box sitting in a corner of your house giving you internet access, is in many ways more important than your laptop or mobile phone. It might not store any of your personal information directly, but sensitive data passes through it every time you access various online services and can be stolen or manipulated if the router is hacked. 
A compromised router can also serve as a platform for attacking other devices on your local network, such as your phone or laptop, or for launching denial-of-service attacks against internet websites. This can get your IP address blacklisted and can slow down your internet speed. 
Because it’s exposed directly to the outside world, your router is frequently targeted by automated scans, probes and exploits, even if you don’t see those attacks. And compared to your laptop or phone, your router doesn’t have an antivirus program or other security software to protect it.
http://www.globaltruth.net/how-to-protect-your-home-router-from-attacks/

6 comentarii :

Gabriel spunea...

Aia cu statele mâțâțăle e haioasă foc. Nu-mi dau seama dacă blogul ăla e pe bune sau totu-i miştocăreală.
Dacă-i pe bune, varză-i în capul autorului, începând cu Valahia, republica procurorilor, când până de curând toți şefii aparatului represiv - Iohannis, Coldea, Kovesi, Morar, Lazăr - au fost din fosta Ungarie, iar acolo sunt cei mai mulți tefelişti haştagieni. Altă chestie amuzantă: vrea să "elibereze" restul țării de Valahia, adică de provincia istorică în care se realizează peste 50% din PIB!
Mult succes!

Riddick spunea...

Haios, dar... grav. De urmărit blogul şi vom mai afla una-alta.

Nu trebuie căutată "logică economică" acolo unde este directivă trasată ("Statul Transilvania" - atenţie mare, Ungaria n-are nicio treabă aici, "alţii" au varianta asta).

Ce-o fi "ţâfliş/e"? Mă duce cu gândul la un dialect maramureşean ori la cuvinte "maghiare" cziflos, csiflo dar... inexistente. Search-urile sugerează "Tiflis" (denumirea rusească a capitalei georgiene Tbilisi), dar ce sens ar avea?

Gabriel spunea...

Este un cetatean din Radauti care a facut sau chiar este in puscarie, nu stiu daca pe drept sau nu. Nu se ascunde. N-as crede ca-i omul lui Putin.

Riddick spunea...

A, treaba cu "Tiflis"? Pâi nu "acuzam", dar asta sugera căutarea cu termenul "ţâflişe": Tiflis. :)

Edelweiss spunea...

Parafrazându-l pe Constantin Brâncuși, s-ar putea enunța astfel:

„Când am plecat de aici, v-am lăsat săraci și proști... ȘI NEBUNI
Când am revenit, v-am regăsit și mai săraci și mai proști.... ȘI MAI NEBUNI.”

Căci altminteri nu se poate găsi explicație logică la frăsuiala voastră firoscoasă, ce despică flocul în 16-imi, față de o hipergrafie histrionică, scrisă la moment de plictis, doar așa ca să-i pun kukurul pe jar pe niște plotoneri bouleni de prin servicii.

Măi oameni buni, voi când plecați de acasă, vă luați și capul cu voi?
Iar dacă da, îl lăsați deseori zălog la amanet?

p.s. nu e „țâfliș” și e „țifliș” - un regionalism ardelean foarte restrâns și înseamnă „mândru”

p.p.s vezi Riddick că văd în statciounter toate intrările pe blog avînd drept link de intrare postarea ta.
TE VĂD, TE VĂD!

Edelweiss spunea...

Tot Io*
Apropo de ... haios.
Iacătă 2 titluri din ziarele de ieri și azi.
Nu-i așa că-i... HAIOS?
Histrionismul meu e de pe data de 31 dec.
Titlurile celor din Ev Zilei (și nu numai, a se vedea HotNews, Cotidianul și altele) sunt fin data de 4 ianuarie.
Ha, ha, ha, ce... HAIOS!

http://evz.ro/trei-judete-bulgaria.html

http://evz.ro/se-naste-un-nou-tarat-romano-bulgar.html



Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: