01 ianuarie 2018

An nou, probleme vechi



12 ianuarie 2018 – un posibil război va izbucni!
Prima dată a fost un zvon „avertizor” printre “stelați”, zvon care se servea prin cafenele Micului Paris ca îndulcitor la… cafeaua de prânz: “Dacă ai unde să pleci, să fii departe de București în 12 ianuarie 2018”.  Zvonul nu specifica „de ce?” sau „cine?” va produce pericolul uriaș de este nevoie să lăsăm Capitala pustie așa cum au făcut-o americanii în ‘45 cu episodul Hiroșima – forțat!  Pare un zvon cu trimitere la isteria din 21 decembrie 2012 generată de Calendarul Mayaș: se termină lumea așa cum o cunoaștem. Și NU s-a terminat!
http://www.secundatv.ro/picatura-chinezeasca/12-ianuarie-2018-un-posibil-razboi-va-izbucni-92645.html/
*** De luat notă, deşi nu cred nici în data respectivă şi nici în "descriere". Cel mai probabil va fi o "defecţiune parlamentară". Asta, doar pentru varianta "război civil RO", evident. Cu Ăla Mare ("extern"), e hazardată... orice dată. Oricum, ceva va fi.

”Dreapta” în România de azi
Acesta e paradoxul pe care stăm: oricît de stînga ar fi Occidentul, dreapta intelectuală e tot cu el! Pe el îl scuipă, pe el îl linge! Să scuipi unde ai lins și să lingi unde ai scuipat e noua „dialectică” a „lumii bune” (pentru care „a fi de dreapta” – ca și creștin la modul „ecumenic” – face parte dintr-un fel de rețetar abstract).
Din păcate, cu dreapta din România (atîta cîtă a mai rămas sau cîtă se crede ca atare) pendulăm steril între „două fundături simetrice” (cum îi place d-lui Baconschi să spună): o dreaptă paseistă și „troglodită” (în care se amestecă derutant reziduurile legionare și național-comuniste) și o dreaptă futuristă și „emancipată” (în care se amestecă derutant elemente conservatoare, liberale și neomarxiste), amîndouă visătoare față de prezent și de realitate. Desigur, cele două „drepte” (ca să nu zic: „cele două nevoi”, ca-n cîntecul Mariei Tănase) să nu se vadă și să nu se audă una pe alta (războiul „puricilor” cu „liichenii”)! Aceasta pare principala (dacă nu singura) lor grijă. De restul se ocupă stînga și diferitele „oculte” globaliste… La anul și la mulți ani!
http://www.rostonline.ro/2017/12/dreapta-in-romania-de-azi/
*** Dată fiind structura capitalului din România, nici nu-i de mirare. Lăsând la o parte multinaţionalele (cu care suntem în clar: "UENATOFMI first, România abia pe locul 5184"), cam cu cine-or ţine Ţiriecii, Voiculeştii, Adameştii, Coposii, Cataramele, Gruiastoicii?! Frauda originară îi face incompatibili cu orice obiectiv naţional major (poate va fi posibil abia de la a doua generaţie-ncolo...). Iar ăia mai micii şi char şi "mijlocaşii" sunt intimidaţi cu ANAF-ul şi DNA-ul şi "nici nu mai ies din scorbură", d-apoi să mai şi mârâie...

Aligică:
Intentia mea este ca din lista de probleme istorice ramase deschise si cu relevanta contempoarana ale Romaniei sa angajez tema monarhist-regalista. (a) Fenomenul miscarii monarhist-securiste ca proiect politic (b) problema lipsei de orice consistenta, coerenta si logica a argumentului monarhist romanesc ca exercitiu de gandire politica, in absenta oricarei familiaritati cu teoria si filosofia politica altfel decat pompieristic si panglicareste (c) spectacolul tragi-comic, kitschul balcanic fascinant, nu doar politic si intelectual dar si social si de “lifestyle“ oferit de (a) si (b) in conjunctie si separat.
https://www.facebook.com/pauldragos.aligica/posts/1578959652171772
*** Când vreau să văd care mai e "linia narativă trasată de la Centru", unul la care mă uit e Aligică (referinţă garantată). Mai sunt şi alţii (Tismăneanu, Fota, Chifu, Sorin Ioniţă...). Şi deduc că s-a dat consemnul "tema monarhodudistă mai mult dăunează decât serveşte". Dar atunci... de ce mai e promovată?!

Scandal mocnit în Coaliție din cauza Casei Regale. Tăriceanu, „uimit de impertinența lui Tudose”, a transmis în teritoriu semnale războinice
Tăriceanu i-a transmis lui Dragnea că este „uimit de impertinența lui Tudose”, că s-a simțit jignit de declarațiile și gesturile acestuia privind Casa Regală.  Tăriceanu, spun surse din ALDE, nu s-a oprit aici. A transmis tuturor organizațiilor județene să stea cu baioneta la picior pentru un eventual război cu PSD. Aceleași surse mai spun că Dragnea ar fi încercat să discute cu Tudose subiectul însă Terente i-a retezat-o scurt. Se pare, spun sursele, apelul la calm făcut de Dragnea tocmai la declarațiile lui Tudose privind Casa Regală se refereau.
https://www.comisarul.ro/articol/scandal-mocnit-in-coalitie-din-cauza-casei-regale-_925562.html
*** Deci se accelerează pasarea puterii către nealeşi, speculând false dezacorduri. Tăriceanu nici măcar nu e coerent, îl nemulţumeşte Tudose şi dă-n PSD... făcând jocul lui Tudose (&Co).

OPERAȚIUNEA „NOI SUNTEM STATUL” aruncă în aer clasa politică românească. RETROSPECTIVA 2017
Martor ocular: „Victor Ponta și Liviu Dragnea jucau tenis în fiecare marți și joi la baza lui Pescariu. Parteneri erau Horia Georgescu, Dinu Pescariu, George Cosac, Vlad Stoica. Uneori, joia de obicei, începeau mai devreme, ca să ajungă la T14 sau la Ștrandul Generalilor. Acolo jucau tenis cu George Maior, Gabriel Oprea, Vasile Dîncu și Florian Coldea.”
http://evz.ro/operatiunea-noi-suntem-statul-17.html?&page=2
*** Să fim serioşi. Astfel de grupuri haite se formează după multe nelegiuiri comise împreună, au la bază afinităţi şi interese comune. Cum, deodată Dragnea nu mai e cu niciunul din ei? Pâi în 2015 încă mai era cu Ponta şi venise cu Dîncu-premier (înainte de a accepta propunerea lui Iohannis: Cioloş).

Metroul Otopeni miroase a farsă imobiliară: „Statul paralel” are teren de vânzare în Băneasa
Proiectul magistralei de metrou subteran București-Otopeni, o aberație urbanistică de la cap la coadă, este vânturat în spațiul public de mai bine de un deceniu – fiecare guvernare l-a scos de la naftalină în diverse momente, apoi a uitat de el la fel de subit. Cât de șubrede sunt argumentele de oportunitate, că există alternative mai ieftine și mai eficiente și că prioritățile de trafic sunt în cu totul alte părți am mai explicat.
http://riscograma.ro/13715/metrou-otopeni/
*** Suspectă, prioritizarea magistralei Otopeni în dauna celei Rahova-Colentina (care "ar avea-n spate mult mai mulţi votanţi bucureşteni"). Şi care este prevăzută a se realiza "în zece ani".

EUROPARLAMENTARUL RAMONA MĂNESCU, TUNURI IMOBILIARE PRIN METODA „MĂTUȘA”
Ramona Mănescu și-a împins în această afacere nu doar părinții, cum a crezut, în februarie, RISE Project. Și-a împins și unchii. Al patrulea beneficiar al tunului imobiliar dat în cartierul Ghencea era tot un „joker”. În spatele lui se ascundea, de asemenea, Ramona Mănescu. Pe filiera părinților, în conturile familiei europarlamentarului român au intrat 1,75 milioane de euro. Pe filiera unchilor, alte 0,78 milioane de euro.  În total, 2,53 milioane de euro.
https://www.riseproject.ro/articol/europarlamentarul-ramona-manescu-tunuri-imobiliare-prin-metoda-matusa/
*** Deci o schemă începută prin 2004-2005 este dezvăluită abia acum, taman după ce Ramona Mănescu demisionează din PnL şi trece la ALDE.ro, şi de la PPE la ALDE.eu. Câtă vreme era "doar" nevasta infractorului Rareş Mănescu nu era nicio problemă, ambii fiind membri PnL...

Nicolae Ceaușescu – cât de mult l-au iubit tovarășii de drum
Când în octombrie 1980 Ceausescu averiza în mod explicit Moscova si Pactul de la Varsovia să nu intervină în Polonia, Radio Europa Liberă anunţa că liderul român sustinea în mod clandestin interventia militară sovietică! Tema întărită câteva luni mai târziu si într-o analiză a National Inteligence Daily, deşi nici până în prezent, din documentele descoperite în arhivele fostilor membri ai Pactului nu s-a confirmat acest lucru. Mai mult, Ungaria, RDG si Cehoslovacia au început să se plângă în rapoartele lor către conducerile de partid de refuzul lui Ceausescu de a agrea interventia militară, iar Ceauşescu a fost singurul lider de partid care la reuniunea de partid din decembrie 1980 a lansat avertismente serioase cu privire la o eventuală interventie.
http://ioncoja.ro/nicolae-ceausescu-cat-de-mult-l-au-iubit-tovarasii-de-drum/
*** Da, şi-n toamna '89 cerea intervenţia Tratatului de la Varşovia pentru "zdrobirea contrarevoluţiei" din RDG, semn că era complet pe dinafară, nu era la curent cu "jocurile mari" (se bătuse palma, "gata"). Să fie lăudat Ceauşescu pentru altele (naţionalism, patriotism, industrializare...), dar "geniu politic" este mult prea mult.

Iran: the seventh country on the alleged US list for regime change
Just a reminder of Wes Clark’s claim the US planned back in 2002 to “take out 7 countries in 5 years”. Six of those countries – Iraq, Libya, Somalia, Sudan, Lebanon & Syria – have now had “revolutions” or “civil wars” or conflict. – Iran is the seventh.
https://off-guardian.org/2017/12/31/iran-the-seventh-country-on-the-alleged-us-list-for-regime-change/

Iranomaidan
In the late Soviet Union, national leaders came out against a disintegrating center. In the Orange Revolution, it was the Ukrainian Supreme Court that ruled Yanukovych’s election win invalid due to fraud. In Euromaidan, a critical mass of Party of Regions deputies “owned” by pro-EU oligarchs defected.
There do not appear to be any Iranian regime elements sympathetic to revolution, nor any popular leaders around whom the opposition is uniting. This suggests its prospects are bleak.
http://www.unz.com/akarlin/iranomaidan/

The CIA just tweeted this about UFOs.
I don't trust the CIA one iota, they're as dodgy AF as far as I'm concerned. This tweet piqued my curiosity as to why, now, they are seemingly ramping up UFO rhetoric in conjunction with the recent announcement via the NYT (and thanks to Issac Koi for his brilliant thread detailing same) that a tic-tac shaped object was filmed and performed maneuvers that are, as yet, not within the scope of human capability.
For the CIA to suddenly start giving explicit instructions to the public on how to photograph something unidentifiable in the sky tells me that their original policy of plausible deniability regarding this very serious subject matter has now come full swing in the opposite direction - not only acknowledgement but proactively encouraging the public to take measures which will assist the CIA.
Why do I get the feeling that these announcements et al are a distraction for something.
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1194916/pg1

9 comentarii :

Anonim spunea...

Doua questii foarte interesante:
1. Am dat peste comentariile unuia de-si zice Brabantian, care ori e foarte informat, ori e paranoic. La comentariul urmator mi-am cautat falca pe sub masa de vreo 3-4 ori pina i-am dat de capat:

http://www.newnationalist.net/2017/12/28/faux-feminist-gloria-steinem-a-portrait-of-cia-controlled-opposition-for-internationalist-agendas/#comment-3681717394

2. Am descoperit, prin intermediul lui Brabantian, un finlandez nationalist, Kai Murros, care pare sa aiba vînă de revolutionar si creier de leader pan-european:

http://www.unz.com/article/finland-at-100-frozen-by-fear-dragged-to-a-multicultural-grave/#comment-2135715

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

Mulţumesc pentru linkuri, le explorez. Sunt multe de băgat la cap, acolo. ;-)

Riddick spunea...

Kai Murros – Revolution And How To Do It In A Modern Society

https://archive.org/details/KaiMurros-RevolutionAndHowToDoItInAModernSociety

Anonim spunea...

Stirea asta (publicata pe data de December 31, 2017) mi se pare o veste prea buna ca sa fie adevarata:
http://www.whatdoesitmean.com/index2463.htm

Ai auzit ceva pe tema asta?

* * *

Lumea incepe sa se enerveze si in Canada: Jordan Peterson si George Hutcheson.

1. Jordan Peterson - Prezenta masiva pe youtube.
"Fire me, fine me, jail me. I won’t back down to speech police, says U of T prof."
https://www.lifesitenews.com/news/watch-fire-me-fine-me-jail-me.-i-wont-back-down-to-speech-police-says-u-of
https://www.zerohedge.com/news/2017-06-20/canada-passes-law-criminalizing-use-wrong-gender-pronouns

2. George Hutcheson, Director of Students for Western Civilisation in Toronto - impresionant de inteligent si de informat pentru virsta lui.
"Multiculturalism = Ethnocide", un interviu exceptional, care trebuie neaparat vazut/ascultat:
https://youtu.be/N5MjlBkHOAg

Asta e site-ul "Students for Western Cvilisation":
https://www.studentsforwesterncivilisation.com/
Aruncati o privire aici:
https://www.studentsforwesterncivilisation.com/about-us

* * *

‘On Hate’ by Kai Murros.
Originalul aici:
http://www.unz.com/article/finland-at-100-frozen-by-fear-dragged-to-a-multicultural-grave/#comment-2135715

"Despre ura", de Kai Murros.
Nu am timp decit de un rapid English - Romanian google translate (vad ca nu e foarte rea traducerea, asa ca o copiez):

În zilele noastre, se vorbește mult despre "crime de ură". Există un întreg corp de legi împotriva "crimelor de ură". Toată lumea pare îngrijorată de ură. Ura pare a fi cea mai gravă problemă a timpului nostru.

Dar ura este bună. Ura dă structură vieții noastre. Ură ne dă un motiv de a exista, un accent, ceva de a căuta, o identitate.

Ura este energia, energia pură, oferită de însăși Mama Natura. Ură ne permite să vedem prin minciuni și pretenții și ne ajută să ne concentrăm asupra esenței. Ura este democratică - chiar și cei bogați și cei puternici nu pot urî mai mult decât sclavii și subiecții lor.

În curând, ura ar putea fi tot ceea ce am lăsat. Ura emancipată. Fără ură pentru sclavie nu-ți poți sparge cătușele. Și fără ură pentru nedreptate, nu poate fi nici o justiție.

Cele mai mari realizări ale rasei umane au crescut de la ură și de la capacitatea de a controla ură. Ura separă oamenii de animale - animalele nu urăsc, dar oamenii fac. Oamenii pot ura de zeci de ani, uneori toata viata lor. Putem chiar să trecem peste ură față de copiii noștri și să păstrăm ură în viață de secole.

Ura este un semn al intelectului abstract - numai oamenii pot urî oameni pe care nu i-au văzut sau întâlnit niciodată, și numai oamenii pot urî concepte și procese. Cum putem ști ce este dragostea, dacă refuzăm să recunoaștem și să înțelegem ura? Iubirea și ura sunt cele două fețe opuse ale aceleiași monede. Fără ură, suntem doar jumătăți. Pentru a fi complet, avem nevoie de ură. Doar nebuni vorbesc fără sfârșit despre dragoste, dar uităm de ură. Ura ne separă de masele slabe și docile.

Nu vă temeți de ură. Nu respingeți sau respingeți ura. Acceptați ură. Îmbrățișează ură. Învață să o cunoști și să înveți să o folosești. Ura este cea mai puternică armă - o sursă ascunsă a puterii voastre. Nu-l nega de la tine.

Ceea ce se teme cel mai mult idiotul liberal în această lume este abilitatea noastră de a ura. Pentru că ura noastră va fi într-o bună zi cea mai revoluționară forță a planetei. Ura noastră va distruge și va crea imperii.

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

Citisem ştirea de la primul link. Dar "nu cred până nu văd". Mă cam îndoiesc...

Benjamin Fulford scrie şi el, încă şi mai en detail (dar multe "proorociri" de-ale lui nu s-au adeverit):

Benjamin Fulford -- January 1st 2018: Happy New Year: Hundreds of top Khazarian mobsters, including the Bush family, renditioned to Gitmo

In a historic moment of poetic justice, most of the U.S.-based top perpetrators of the fake “war on terror” have now themselves been renditioned to the U.S. Navy camp in Guantanamo Bay, Cuba, Pentagon sources say. “The Rothschild assets George Soros, Peter Munk, Peter Sutherland, the Bushes, the Podestas, and many others may have been airlifted to Gitmo for military tribunals, as the Department of Defense spends $500M to upgrade the prison and send more military police and Marines,” the sources say.
In one of many signs of just how historic the new American revolution is, “30 congressmen will not be returning in the new year,” the Pentagon sources say. CIA sources also confirm that former U.S. President Bill Clinton, hoping for a plea bargain, is spilling the beans on people like former CIA head John Brennan, top U.S. Mossad agent Rahm Emmanuel, former Vice President Dick Cheney, and many others.
Another move was that Julian Assange “was extracted from the Ecuadorian Embassy to take down the cabal, and he may be pardoned along with Mike Flynn,” the sources add.

http://www.stillnessinthestorm.com/2018/01/benjamin-fulford-january-1st-2018-happy-new-year-hundreds-of-top-khazarian-mobsters-including-the-bush-family-renditioned-to-gitmo.html

Cum naiba de aflăm de Kai Murros şi alţii doar de pe bloguri? Pe "fluxurile" mainstream doar Merkel-Juncker-Obama...




Riddick spunea...

Canada e putregăită profund, aproape "hopeless".

Riddick spunea...

putregăită ;-)

Anonim spunea...

Da, Canada e ca un măr multicultural putred, gata să cadă. S-ar putea să fie prima națiune complet distrusă de multiculturalism. Pare a fi cronica, în desfășurare sub ochii noștri, a unui dezastru anunțat. Sfârșitul Canadei ca stat federal în granițele actuale nu pare a fi departe. Un popor care poate să aducă prin vot ca prim-ministru un puțoi, de meserie profesor suplinitor de ... teatru (!), care face un guvern de 30(!) de ministere, conduse 50% de femei, 50% de bărbați emasculați, cu indieni, africani și musulmani ca miniștri (unii dintre ei imigranți recenți care habar nu au de absolut nimic), nu merită nici respect, nici compasiune.

În Vancouver, British Columbia, parcă ești în China. Casele au devenit atât de scumpe din cauza imigrației chineze încât localnicii salariați nici nu se pot gândi să devină proprietari.

În Toronto, Ontario, aproape toți șoferii de taxi sunt pakistanezi, iar în unele cartiere atmosfera e de Cairo sau Islamabad. Prim-ministru, o lesbiană comunistă.

Provincia Alberta a încăput și ea pe mâinile femeilor komisar. Petrolul a transformat Alberta în cea mai bogată provincie canadiana în doar câțiva ani, cu niște încasări la buget amețitoare. Evident că, atunci când toate merg prea bine, poporul votează cu comuniștii, fiindcă ăștia promit să îi ingroape în bani. Au tocat tot komisăresele. Jaf, bătaie de joc, corupție, scandaluri.

În vară am trecut prin Quebec. Într-un oraș măricel, dar nu Montreal sau Quebec City, am văzut foarte mulți negri tineri, recent teleportați din Africa sau Haiti. Albii la vedere pe străzi erau doamne în vârstă, singure, timide, cu părul alb, coafat cu grijă și bărbați plouați, timorați, absenți, irascibili. Singuri și ei. Generația hedoniștilor neomarxiști eliberați sexual din anii 1960, feministe emancipate, make love, not children, niciodata căsătoriți (sau multi-divorțați), fără copii care să îi incomodeze în căutarea extazului sexual cosmic. Puțini tineri albi, dar (ahaha!) tatuați, cu belciuge în nas, fetele cu niște tunsori oribile. Într-o zi însorită am ajuns în dreptul unei grădinițe. Pe un dreptunghi de gazon atît de perfect încît părea artificial se jucau vreo 12-13 copii de 2-3-4 ani. O singură fetiță albă, restul negri ca smoala. Trei educatoare grase (ca pe la noi), la 50 de ani, îi supravegheau, stînd la taclale pe cîte un scaun, pe cei care le vor plăti pensiile peste 20 de ani. Sau le vor viola, jefui, decapita... Ramâne să vadă ele. O imagine de care nu reusesc sa scap; îmi revine aproape zilnic în memorie.

Aș mai povesti despre somalezii din Minneapolis, despre Chicago, despre New Jersey, despre prea mulții oameni din clasa mijlocie din California care, deși lucrează full time, nu își permit să plătească o chirie și dorm în mașini, despre opioid crisis..., dar toată America de Nord e în descompunere accelerată. Problemele Americii de Nord, dincolo de invazia barbarilor, sunt atât de mari și atât de multe încât nu aș fi mirat să aflu peste un minut că războiul civil a început în timp ce scriam povestea asta.

Riddick spunea...

Ceva similar în Europa ar fi Suedia, sau Midi-ul francez (Nisa-Marsilia).

Se va ajunge la violenţe incredibile.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: