08 februarie 2017

Atenție la "conserve", la infiltrați


Până nu văd în programul noului partid că apar puncte forte precum refuzul monedei euro, refuzul regionalizării și - în perspectivă - scoaterea României din UE, n-am să cred că fuziunea PFN-PRU este ceva bun. Perspectiva n-o înțeleg ca pe un orizont de timp nedefinit, ci ca moment la care se va pune problema (= când va exista o majoritate parlamentară având această intenție). Un element perturbator: introducerea în "melanj" a ong-ului Vatra Românească, vechi tovarăș de drum al stângii de origine FSN, care are deja la activ un eșec, acela de înregistrare a Partidului Naționalist. Agentul infiltrat Mihai Rapcea a retras listele cu semnături predate la tribunal de grupul său, iar acțiunea n-a mai fost reluată. Nici plecarea de la PRU a agentului infiltrat Bogdan Diaconu nu-i foarte sigură, a declarat drept "ilegală" demiterea sa. Va fi un congres în martie, urmat probabil de procese. Nu-mi iese din minte "topirea" PP-DD-ului în partidele-sistem, după ce obținuse 15-16% (la alegerile din 2012, cât PDL) și mai avea și o televiziune (care a fost închisă, ca și președintele partidului, "DDD").

Dar noul partid ar putea fi totuși partidul atât de mult-așteptat, care ar umple locul liber din politica RO, și care ar putea atrage votanți din majoritatea de 60% care nu s-a prezentat la alegeri.

UPDATE: Aripa Diaconu anunţă că deţine controlul în partid, că au fost excluşi o serie de membri PRU (printre care trei din cei patru semnatari ai comunicatului comun cu PFN) şi că sediul PRU "a fost spart". Deci fuziunea este neconvenabilă Sistemului. 

Partidul Forța Națională și Partidul România Unită au decis unirea celor două formațiuni într-un singur partid patriotic

În ultima vreme, situația politică din țară s-a agravat. Pe plan internațional, asistăm la un eșec manifest al politicilor globaliste și la o reîntoarcere a cetățenilor spre valorile națiunilor și tradițiilor naționale. În acest context, europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertății, a lansat un apel repetat în vederea unificării forțelor patriotice din România și a formării unui mare partid naționalist care să apere valorile și interesele României.

Răspunzând acestui apel, reprezentanții Partidului România Unită și cei ai partidului Forța Națională s-au întâlnit duminică, 5 februarie 2017, pentru a stabili pașii de urmat în acest sens. Întâlnirea reprezentanților celor două formațiuni patriotice s-a încheiat cu decizia comună de a începe de îndată procesul unificării curentului naționalist din România.


Partidul România Unită a început un proces decisiv de reîntoarcere la valorile autentice românești și de îndepărtare de la conducerea PRU a celor care nu reprezintă naționalismul românesc.

În urma întâlnirii, partidul Forța Națională și Partidul România Unită au stabilit o echipă comună de lucru și un calendar de acțiuni prin care cele două formațiuni să se unească într-un singur partid care să fie afiliat la Mișcarea pentru Europa Națiunilor și Libertății, acolo unde Forța Națională este deja membru. Noul partid va fi astfel parte integrantă din mișcarea ce reunește toate partidele patriotice din Europa. Cele două formațiuni vor lansa și altor partide de orientare patriotică invitația de a se alătura noului pol naționalist.

Dorim să fim un partid care să unească, nu să dezbine! Dorim o Românie democratică, puternică și demnă în fața lumii!


Europarlamentar Laurențiu Rebega – Vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertății din Parlamentul European

Robert Bugă, Prim-vicepreședinte PRU

Horațiu Șerb, Secretar General PRU

Vasile Vlașin, Vicepreședinte PRU

Dumitru Bădrăgan, Vicepreședinte și Purtător de cuvânt PRU

Viorel Popescu, președinte FN

Mircea Găinușă, Secretar General FN

Puiu Cloțaru, Vicepreședinte FN

Radu Parfene, Vicepreședinte FN

http://www.partidul-forta-nationala.ro/partidul-forta-nationala-si-partidul-romania-unita-au-decis-unirea-celor-doua-formatiuni-intr-un-singur-partid-patriotic/

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Mihai Giurgea ("Capitalism pe pâine")
2012: "Oamenii au început să-şi dea seama că societatea trebuie condusă nu de popor, ci de un sector privat puternic. Minciunile penibile ale bătrânilor politruci nu mai țin – decât poate la popoare inferioare, cerșetoare, socialiste. Ca grecii sau, poate, românii. Dar aceste popoare vor fi șterse din istorie. Cadavrul lor deja a început să miroasă."
2014: "Îmi convine şi că România a devenit colonie germană: că sub conducere românească, m-au furat cu toții 20 de ani!"
2014: "România NU MAI E sub controlul politicienilor români. România nu mai e nici măcar sub controlul poporului român (lucru care pe mine, personal, mă bucură foarte tare!). România e condusă în clipa asta dintr-un oraş numit Washington. Nu din oraşul Bucureşti."

Postări populare (nu P.P.E. !):