29 ianuarie 2017

"Prostoboii din PSD au câştigat degeaba, doar pe hârtie, alegerile din 2012 şi 2016, iar între 2012 şi 2014 au votat în Parlament legi împotriva lor, de frica Securităţii"(Eu totuşi cred că nu-i vorba de prostie sau teamă, ci doar se mimează existenţa a două "tabere în conflict", tocmai pentru a se preveni apariţia unui partid antisistem)

Boanchiş, mondial. La Naţional:


Defilarea utecistilor din Centrul Vechi

As fi venit si eu la defilare, dar nu stiam daca se fumeaza.

De mancare si petrecere nu-i intreb pe neoutecistii filiala Centrul Vechi, pentru ca ei se hranesc si se distreaza pe nas. Nu toti. Mai sunt si unii profund responsabili, care se duc la manifestatie cu copiii in brate. Si cu pampersi antiglont. Si antiduhoare, desi nu-i nevoie de asa ceva, la cate lozinci mananca parintii. Favorita mea e “Vin rusii!”. Corect, si eu am fost afectat de invazia rusilor. In sudul Frantei.

Soros, caraghios batran, ia-ti niste propagandisti cu adevarat frumosi si liberi, nu-i mai recruta de la concursul de Miss “Monica Macovei si prietenele ei”! Cand pomenesti numele lui Soros, imediat esti acuzat de teoria conspiratiei. Printre bursierii lui Soros au existat si scriitorasi sau artisti plastici onorabili. Problema e cu oengistii lui Soros. Aici se exclude folclorul. Fiindca e vorba despre cifre, despre liste cu sume exacte.

Apropo de cifre. Anticorupta fruntasa Clotilde Armand a fost acuzata ca ar fi luat 300000 de euro de la Statul Roman. Daca e asa – sper sa nu fie! – du-te Clotilde sa faci clo-clo propagandistic in alta tara! Daca te-ai pretat la combinageala asta, eu nu te acuz, fiindca mi-e scarba sa deontologesc. Eu sunt revoltat ca tu si pionierii din USR umblati cu anticoruptia in gura. In comparatie cu oengistii si sorosistii, toti oamenii condamnati pentru infractiuni economice, din 2012 incoace, sunt cetateni onesti si trebuie gratiati.

Ma declar foarte incantat ca Diaspora din Norvegia s-a solidarizat cu defilarea. Are si toate datele sa o faca. Arabii le iau norvegienilor nevestele si gagicile, iar norvegienii le iau romanilor copiii. Eu propun sa voteze Diaspora si la alegerile locale. Si la alegerile pentru comitetul de mamici de la gradinita.

Cine nu ma cunoaste isi inchipuie ca asta e un articol scris de un pesedist. Eu sunt antipesedist convins, dar nu alaturi de panaramezii din USR. Cand va conduce PSD tara, voi scrie despre PSD. Din 2005, Romania a fost carmuita de Basescu si de Securitate, iar din 2014 numai de Securitate. Prostoboii din PSD au castigat degeaba, doar pe hartie, alegerile din 2012 si 2016, iar intre 2012 si 2014 au votat in Parlament legi impotriva lor, de frica Securitatii. Pesedistii stiu sa lucreze numai pe blat, habar n-au sa contracareze “echipa de zgomote” (Fanus Neagu). Neopropagandistii ii fac comunisti, iar pe pesedisti nu-i duce mintea sa transforme jignirea asta in avantaj, sa profite, spunand “ba, daca suntem comunisti, atunci nu mai distrugeti afacerile noastre, deoarece comunistii nu au afaceri!”.

P.S. Noi, in ’90, cand mergeam in Piata Universitatii, strigam “Jos Securitatea!”. Ma, copii, voi de ce nu strigati “Jos Securitatea!”? De ce?

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Petru Dumitriu, 2002,(interviu: "Eu propun federalizarea României"):
- Domnule Petru Dumitriu, am auzit o teză a dv. privind "federalizarea" României (teză care v-a atras şi o anume răceală din partea unei importante redacţii literare bucureştene). În ce constă această idee?
- E simplu. Eu propun să se facă un parlament la Iaşi, unul la Cluj, unul la Craiova, unul la Timişoara şi unul (al Munteniei) la Bucureşti sau Tîrgovişte, plus cel naţional la Bucureşti. Ăsta e sistemul american, sistemul elveţian, sistemul german. Şi eu văd că America e ţara conducătoare a omenirii azi!
- Adică să facem "landuri"...?
- Sau cantoane, ca-n Elveţia. Dar de ce "landuri"? "Ţări": Ţara Ardealului, Ţara Moldovei...

- Riscante opinii.
- De ce riscante? Ce, o să se rupă-n bucăţi? Ce, sînt tîmpiţi?

Postări populare (nu P.P.E. !):