29 ianuarie 2017

"Prostoboii din PSD au câştigat degeaba, doar pe hârtie, alegerile din 2012 şi 2016, iar între 2012 şi 2014 au votat în Parlament legi împotriva lor, de frica Securităţii"


(Eu totuşi cred că nu-i vorba de prostie sau teamă, ci doar se mimează existenţa a două "tabere în conflict", tocmai pentru a se preveni apariţia unui partid antisistem)

Boanchiş, mondial. La Naţional:

Defilarea utecistilor din Centrul Vechi

As fi venit si eu la defilare, dar nu stiam daca se fumeaza.

De mancare si petrecere nu-i intreb pe neoutecistii filiala Centrul Vechi, pentru ca ei se hranesc si se distreaza pe nas. Nu toti. Mai sunt si unii profund responsabili, care se duc la manifestatie cu copiii in brate. Si cu pampersi antiglont. Si antiduhoare, desi nu-i nevoie de asa ceva, la cate lozinci mananca parintii. Favorita mea e “Vin rusii!”. Corect, si eu am fost afectat de invazia rusilor. In sudul Frantei.

Soros, caraghios batran, ia-ti niste propagandisti cu adevarat frumosi si liberi, nu-i mai recruta de la concursul de Miss “Monica Macovei si prietenele ei”! Cand pomenesti numele lui Soros, imediat esti acuzat de teoria conspiratiei. Printre bursierii lui Soros au existat si scriitorasi sau artisti plastici onorabili. Problema e cu oengistii lui Soros. Aici se exclude folclorul. Fiindca e vorba despre cifre, despre liste cu sume exacte.

Apropo de cifre. Anticorupta fruntasa Clotilde Armand a fost acuzata ca ar fi luat 300000 de euro de la Statul Roman. Daca e asa – sper sa nu fie! – du-te Clotilde sa faci clo-clo propagandistic in alta tara! Daca te-ai pretat la combinageala asta, eu nu te acuz, fiindca mi-e scarba sa deontologesc. Eu sunt revoltat ca tu si pionierii din USR umblati cu anticoruptia in gura. In comparatie cu oengistii si sorosistii, toti oamenii condamnati pentru infractiuni economice, din 2012 incoace, sunt cetateni onesti si trebuie gratiati.

Ma declar foarte incantat ca Diaspora din Norvegia s-a solidarizat cu defilarea. Are si toate datele sa o faca. Arabii le iau norvegienilor nevestele si gagicile, iar norvegienii le iau romanilor copiii. Eu propun sa voteze Diaspora si la alegerile locale. Si la alegerile pentru comitetul de mamici de la gradinita.

Cine nu ma cunoaste isi inchipuie ca asta e un articol scris de un pesedist. Eu sunt antipesedist convins, dar nu alaturi de panaramezii din USR. Cand va conduce PSD tara, voi scrie despre PSD. Din 2005, Romania a fost carmuita de Basescu si de Securitate, iar din 2014 numai de Securitate. Prostoboii din PSD au castigat degeaba, doar pe hartie, alegerile din 2012 si 2016, iar intre 2012 si 2014 au votat in Parlament legi impotriva lor, de frica Securitatii. Pesedistii stiu sa lucreze numai pe blat, habar n-au sa contracareze “echipa de zgomote” (Fanus Neagu). Neopropagandistii ii fac comunisti, iar pe pesedisti nu-i duce mintea sa transforme jignirea asta in avantaj, sa profite, spunand “ba, daca suntem comunisti, atunci nu mai distrugeti afacerile noastre, deoarece comunistii nu au afaceri!”.

P.S. Noi, in ’90, cand mergeam in Piata Universitatii, strigam “Jos Securitatea!”. Ma, copii, voi de ce nu strigati “Jos Securitatea!”? De ce?

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: