30 aprilie 2016

Media LIBERĂ nu are ce "colabora" cu Sistemul

Băsescu: "Nu există serviciu de informaţii serios care să nu aibă oameni în presă. De regulă, serviciile secrete folosesc aceşti oameni în teatre de război. Nu îi confundaţi cu ofiţerii acoperiţi. Sunt agenţi de influenţă, invitaţi la discuţii, la SIE, la SRI. Li se explică anumite lucruri şi ei pe urmă le promovează în presă." 

Este o "justificare" a penetrării serviciilor secrete în presă (mass media). În traducere: presa "liberă" (corporate media) nu este altceva decât portavocea Sistemului. Rămân ca surse reale de ştiri media alternativă şi internetul (de aceea, tendinţele de "reglementare" a internetului).

Un clip important al lui Alex Jones, în care nu doar promite că va demasca infiltrarea CIA în mass media americană, ci şi adresează un apel-avertisment celor care conspiră la nivel global împotriva libertăţii umane:



Pasaje relevante:
  • Din ce în ce mai mult, voi comunica precum o făcea Vocea Americii cu fosta URSS şi China comunistă, adresându-mă direct factorilor de decizie (controllers). Exact precum mesajele din timpul celui de-al doilea război mondial, pe care SUA şi Anglia le difuzau prin unde în Germania nazistă.
  • Asistăm la fazele iniţiale-medii ale celui de-al Patrulea Război Mondial (Războiul Rece fiind considerat "cel de-al treilea"). Cel de-al patrulea este al unei mega-elite, o oligarhie corporatistă care urmăreşte instalarea unui guvern planetar, ducând război împotriva statelor naţionale. Globaliştii instalează regimuri socialiste şi comuniste prin mişcări "populare" (grassroots) dar care la nivel global sunt scutite de taxe şi lucrează real ca regimuri fasciste. Sistemul poate fi numit cel mai potrivit "crony capitalism" ("capitalism în cerc restrâns").
  • Aşadar, alegeţi de care parte sunteţi: de partea omenirii, spre a-i da forţă în mod real, sau pentru înrobirea omenirii, în numele a nuştiuce. Aceasta este marea bătălie care are loc.
  • Sub masca de "agenţi ai schimbării" au fost infiltraţi în mass media agenţi ai Sistemului, spre a deturna presa locală, patrotică, înspre o colaborare cu Sistemul. Aceştia, gradual, au transpus în mass media agenda globaliştilor, până când publicul local a început să priceapă ce s-a întâmplat.
  • Mesajul meu către colaboratorii Sistemului: poate, individual, prestaţi o activitate chiar utilă, dar "integrat" sunteţi parte a unui sistem care are drept scop controlul global, şi poate nici măcar nu sesizaţi asta. De mai bine de cincizeci de ani, America lucrează pentru instalarea unui guvern tiranic mondial. Avem un Congres cu un procent de apreciere de 7-9%, şi o mass media cu un procent de încredere de 6-8%. Poporul american cam intuieşte despre ce este vorba, dar nu cunoaşte detaliile. Iar când va afla detaliile, va urma ceva exploziv. De aceea globaliştii vor să creeze false răscoale, războaie rasiale, dezbinare între categoriile sociale, tactici clasice de secol XIX ale oligarhiei cleptocrate, precum finanţarea comunismului, spre a deturna masele de la combaterea oligarhiei cleptocrate, înspre tipul care are restaurantul de la colţul străzii şi care conduce un Porsche. Clasica tactică a luptei de clasă, "dezbină şi stăpâneşte".
  • Oameni oneşti din interiorul guvernului au susţinut - inclusiv sub jurământ - că "9/11" a fost o operaţiune clandestină de-a guvernului ("an inside job"), dar Congresul a falsificat şi a ascuns probele. Unii au avertizat (că va urma ceva) chiar înainte de a se fi întâmplat. Operaţiunea are drept scop întemeierea unui imperiu global(ist) prin suprimarea libertăţilor cetăţeneşti, şi proclamând "securizarea teritoriului", acelaşi teritoriu pe care l-au jefuit prin sistemul bancar.
  • Comunismul a fost doar un beta-test experimentat de Rothschilzi, Rockefelleri, şi alţii; se tot declasifică documente din arhive privind manevre financiare, răsturnarea ţarului, şi altele.
  • Când lucrezi la prostirea omenirii creezi bucle de feedback în grupuri mai largi. Când subminezi familia şi distrugi reperele de bază ale esenţei umane, şi obiceiurile, şi cunoştinţele transmise din tată-n fiu, împiedici oamenii să "acumuleze genetic" instinctul care să fie transmis viitoarelor generaţii - instinctul de supravieţuire al speciei, de a inova, de a persevera şi de a transcende. Săvârşiţi un vandalism cumplit împotriva speciilor, şi îl săvârşiţi fizic, prin ingineria genetică, experimentele de modificare genetică a plantelor, a oamenilor, a animalelor; este ceva de nedescris, şi pare a fi planificat în amănunt. Am frisoane, când văd "schiţa de ansamblu".
  • Înseamnă "sfârşitul omenirii în forma actuală", şi nu-i vorba despre vreo minge de foc care ar înghiţi Pământul, ci este o nouă eră tehnotronică care va modifica forma actuală a omenirii. Un sistem care-şi degradează propriul popor, propria specie. Este cancerul. Şi elita pe care o avem este nebună după putere, sunt incredibil de dezaxaţi, au ieşit de sub orice fel de control, arată asta prin tot ceea ce fac.
  • Vor să devenim de bunăvoie creaturi semiartificiale (cyborgi), să spunem chiar noi că omenirea e ceva rău şi că trebuie exterminată. Iată mesajul unei largi majorităţi a oamenilor de pe această planetă, de toate condiţiile: Avem drepturi, propriile destine, vrem să avem control asupra vieţilor noastre proprii, vrem pace pe acest Pământ, ne iubim familiile, îi iubim pe ceilalţi oameni, vrem să construim ceva şi nu vrem să vă dăm vouă drepturi asupra noastră. Vă spunem "în plin tribunal", în faţa întregului Univers: "Opriţi-vă acum, nu veţi trece mai departe, nu vă vom lăsa ! Şi suntem hotărâţi să luptăm împotriva voastră!"
  • Când vei înţelege că globaliştii încearcă să ne distrugă genetic de teama potenţialului generaţiilor care vor veni, din clipa aceea vei dori să devii parte a destinului omenirii, a acestei măreţe saga, şi vei trăi veşnic (prin această specie), de nu va fi distrusă; vei înţelege că globaliştii ne sabotează genetic şi ne năruie, în groaza lor faţă de ce va deveni următoarea generaţie. Vei transcende moartea, Iadul şi orice altceva. Dumnezeu ne-a dat acest Plan şi această planetă. Înfruntăm Răul, ticăloşia absolută. Le vei înfrunta ? Nu-i o alegere grea, este ceva înălţător, este marele test, a ceea ce eşti născut să faci.
  • Dacă (ştiind toate astea) alegi totuşi să slujeşti Sistemul, îţi trădezi strămoşii, specia, şi tot ceea ce este bun, dat prin Creaţie. Şi nu o spun destul de puternic. Ai darul alegerii libere, nu-l lăsa să-ţi fie furat. Alege, cunoaşte-ţi puterea şi foloseşte-o pentru a merge înainte.
  • (Aluzie la "Ferma animalelor" unde porcii preiau conducerea iar caii bătrâni sunt trimişi la fabrica de clei de oase / schemele vechi sunt abandonate în favoarea unora noi): Le spun porcilor din spatele Noii Ordini Mondiale: Căderea voastră a fost predestinată acum multă vreme. Puteţi voi folosi oricâte trucuri psihologice spre a vă discredita criticii ca fiind "nebuni", dar n-o să vă meargă chiar dacă credeţi că încă mai controlaţi "gânditorii'". Ce se va întâmpla când înţelepţii se vor trezi şi vor începe să gândească ? Ce se va întâmpla când adormiţii se vor trezi ?
  • "Partea Întunecată" foloseşte ritualuri stranii pentru a-şi controla adepţii, dar de fapt doreşte abolirea totală a ritualurilor (= a credinţelor, a religiilor). Ritualurile "întunecate" pe care le-am parcurs (cândva) mi-au dat imaginea clară a inamicului.
  • ... Şi ăştia zic că-s zei. Transhumaniştii: "Vă vom duce în Walhalla ! (= Paradisul germanic)"... Iar noi deja stăm pe aşa ceva. Suntem deja pe o bază spaţială perfect poziţionată pentru saltul spre viitor ! Nu mă tem de moartea mea fizică, dar mă tem că specia ar putea fi distrusă, stâlcită, ruinată, decimată, sacrificată într-un ritual satanic la o scară planetară.
  • Globaliştii te vor infantilizat, cu dezvoltarea (psihică) rămasă la nivelul celei a unui copil, o persoană care nu e bolnavă dar se clatină ca un om batrân: fiindcă ei vor să rămâi adormit şi să mori, să nu exişti ca piedică în calea controlului acestei planete şi a incredibilelor tehnologii care sunt dezvoltate pe ea.

5 comentarii :

Riddick spunea...

Alex's Open Letter To The CIA

https://www.youtube.com/watch?v=I_RAx9PTFBU

https://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel/videos

Anonim G spunea...

http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=720381&title=donald-trump-nu-vom-mai-preda-aceasta-tara-si-poporul-ei-cantecului-fals-al-globalismului-statul-natiune-ramane-adevaratul-fundament-al-fericirii-nicio-tara-nu-a-prosperat-vreodata-daca-nu-a-reusit-sa-puna-pe-primul-plan-interesele-proprii-

Cristos a inviat !

Riddick spunea...

Adevărat a înviat !

Bine ar fi să câştige Trump, s-ar limpezi multe chestii. Mi se face mie frică, văzând ce forţe a stârnit contra lui.

Simeone spunea...

D.T.

"El (Obama) a negociat un acord dezastruos cu Iranul și apoi i-am urmărit cum îi ignoră termenii, chiar înainte ca cerneala să se fi uscat. Iranul nu poate fi lăsat să aibă armă nucleară".

...blana, dar naravul ba!

Riddick spunea...

Acum, ce era să zică şi Trump... "Oficial", Iranul neagă că ar (mai) urmări obţinerea de arme nucleare. A dat combustibilul supra-îmbogăţit ("military-grade" peste 20%) Rusiei, cică. Unii zic că "nu tot". A limitat numărul de centrifuge şi a permis accesul inspectorilor IAEA "peste tot".

Dar dacă se adevereşte că Arabia Saudită ar avea arme nucleare ("pe surse" ar deţine deja două, din Pakistan), se schimbă treaba.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: