08 noiembrie 2014

Nu-i nebun cine cere, e nebun cine dă !

 
"Schema luxemburgheză" de evaziune afectează doar ţările CARE PERMIT desfăşurarea de activităţi ale unor companii care sunt înregistrate altundeva decât în ţara în care obţin profit. Asta se poate rezolva rapid prin modificarea legislaţiei, astfel încât să le oblige să se înregistreze într-un termen-limită doar în ţara în care operează efectiv. 

Restul este doar demagogie ieftină, şi plimbare cu cioara vopsită. Pe pariu că nu i se va întâmpla nimic lui Juncker ?

Manevra a beneficiat de o contribuţie decisivă din partea "Big Four" (a celor patru mari firme de audit agreate de establishmentul globalist, pe care ruşii le dau afară). Unul de la PWC Romania lătra că "redevenţele trebuie să rămână mici"...

7 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Cei cu "taxele"...

Deloitte, KPMG, Ernst&Young, PricewaterhouseCoopers (PwC)

Cei mai mari bandiţi de pe planetă !

Riddick spunea...

Puseseră picioru' şi-n Rusia, acum - sper că - vor fi daţi afară.

Vasile Iuga de la PWC Romania iese mereu la interviuri şi emisiuni, pledând pentru "relaxare fiscală", "permisivitate"...

Riddick spunea...

BTW, sediul PWC (şi Deloitte ?) Romania este lângă ori în aceeaşi clădire cu sediul Huawei RO, în zona Floreasca-Aviaţiei.

Crystal Clear spunea...

Păi cum altfel ?! GLOBAL..

Anonim spunea...

PWC parcă își are sălașul pe Barbu Văcărescu.

Max Keiser are niște episoade la RT în care mătură pe jos, savuros, cu "banda celor patru".

Să vedem ce ne așteaptă după ce (dacă) se instalează TAFTA.

Riddick spunea...

Da, pe Barbu Văcărescu.

Ce aş vedea eu pozitiv ar fi o relaxare a "normelor europene", că nu-i cred eu pe americani atât de proşti încât să "achieseze" la aberaţiile alea. Poate mai dispar din ele în urma negocierilor.

Riddick spunea...

Huawei a închiriat 4.000 mp în clădirea The Lakeview şi angajează 1.000 de oameni în trei ani

21 nov 2011 Autor: Cristi Moga

Producătorul chinez de echipamente IT&C Huawei, cu venituri de 21,7 miliarde de euro anul trecut, a închiriat un spaţiu de 4.000 de metri pătraţi în clădirea de birouri The Lakeview din Bucureşti, unde va deschide un centru de servicii globale în care va angaja 1.000 de oameni.

The Lakeview, situată pe bulevardul Barbu Văcărescu din nordul oraşului, este o clădire de birouri deţinută de Dinu Patriciu şi dezvoltatorul imobiliar AIG Lincoln, iar chinezii au preluat etajele 4 şi 5 care trebuia ocupate de banca RBS, conform unui antecontract din 2007. În urmă cu un an, când s-a mutat în clădire, RBS a mai preluat doar etajele 1, 2 şi 3, precum şi un spaţiu de la parter, astfel că acest spaţiu a rămas disponibil. Tranzacţia a fost intermediată de firma de consultanţă imobiliară Colliers.

Alţi chiriaşi importanţi ai imobilului cu o suprafaţă închiriabilă de 24.000 mp sunt Colgate- Palmolive şi PricewaterhouseCoopers.

http://www.zf.ro/mediafax-biz-exclusiv/huawei-a-inchiriat-4-000-mp-in-cladirea-the-lakeview-si-angajeaza-1-000-de-oameni-in-trei-ani-8994847


PwC office locations in Romania
Below is a list of offices for Romania

Offices are listed alphabetically by city.
Bucharest
PricewaterhouseCoopers Audit S.R.L.

Lakeview Building
301-311 Barbu Vacarescu Street
Bucharest, 2
Romania

Telephone: [40] 212 253 000
Telecopier: [40] 212 253 600

http://www.pwc.com/gx/en/office-locations/romania.jhtml


Marile companii platesc anual 100 mil. euro pentru a sta in cele mai importante cladiri de birouri din Bucuresti

http://www.zf.ro/companii/marile-companii-platesc-anual-100-mil-euro-pentru-a-sta-in-cele-mai-importante-cladiri-de-birouri-din-bucuresti-3811082/


"Cei Patru" au în primire pensiile private din România:

http://www.csspp.ro/registru/pilonul-ii/auditori/4


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: