08 iunie 2014

Regele ciubotelor, regele ciocolatei


Mass-media nu-l mai numeşte pe Poroşenko "oligarh", ci "miliardar"...

INSANITY RULZ

Hău ! Hău ! Hău !

2 comentarii :

Anonim spunea...

Nu am nimic sa reprosez ideii de a sublinia modul original in care este receptat noul ''presedinte'' ales de o parte a populatiei statului artificial, Ucraina.
Ma jenez insa in fata incercarii de a introduce pe presedintele Nicolae Ceausescu in aceasta ''incercare jurnalistica''(?!) .
Macar pentru faptul ca pe el nu l-au pus in tron strainii, sau nu a fost rezultatul unei diversiuni antiromanesti, de asemenea straina, asa cum e cazul regelui(?!) tigan, Cioaba !
Am tinut sa fac remarca de mai sus fiindca ar fi firesc sa renuntam la anumite clisee impuse de lovitura de stat din 1989.

Riddick spunea...


L-am pus pe Ceauşescu fiindcă sceptrul era un element bizar într-o republică socialistă.

Nu-mi aduc aminte ca Ceauşescu să fi fost ales prin alegeri libere, cu mai multe partide şi candidaţi.

În niciun caz nu (mai) sunt sub influenţa acelor clişee, şi asta din 13 ianuarie 1990, când l-am auzit la radio pe Brucan spunând "Frontul Salvării Naţionale se va constitui ca partid şi va participa la alegeri" (conferinţă de presă la Hotel Intercontinental).

Treaba cu "ciubotele" e ca să se lege cu "ciocolata", adică trecutul profesional al celor doi.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: